Цитирай Първоначално написано от teddy2013 Виж мнението
Аз имам абсолютно същия проблем. Много съм слаба, затова гледам да ям повече, но нищо не ми се лепи. Същия проблем имам и с тялото. И сега идва лятото, а аз гледам да си купувам блузи, анораци и горници с дълги ръкави. И дълги панталони и дънки. Възможно е и да е ген. Ако имаш някой от семейството, който е слаб или тяхно семейство примерно баба, дядо, леля и тн. може да е от тях. Както се придава затлъстяването. Не знам дали имаш същия проблем, но мен постоянно ме питат в училище и не само колко килограма съм и ми се подиграват за тялото. Постоянно търся статии и нещо, което може да ми помогне и на повечето места пише, че ако не става с храна, трябва да се спортува и да се направят мускули. Не знам дали действа, аз ще опитам, но от тук, тези които се опитват да ти помогнат и нямат същия проблем не могат да ти дадат полезен съвет.
Като те гледам на снимката си мъничка още. Напълно нормално е, не се притеснявай. Като навлезеш в пубертета ще започне да се оформя тялото ти и ще качиш. Не им обръщай внимание на тези, които ти се подиграват. Нищо ти няма.