- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасен срам!
Преди малко правихме с гаджето анален секс и се случи точно това от което се страхувах като четях темите за аналния тук във форума - нааках се.
Сутринта станах направих си клизма минах през банята и след около два часа правихме с моя секс.Нищо не съм яла през това време само едно кафе съм пила и....
Ето и клизмата май не е сигурен начин ,но възможно ли е да ми се случи това ,че два часа след нея правих анален?
Ужасно ме е срам сега.Кво ли си мисли моя за мен и как ще му се обадя въпреки,че ми каза,че било нормално.Ужас.Просто не знам .Защо се получи така ,а уж клизматата била застраховка?
на мен не ми се е случвало никога да се изпусна..но съм чела из нета пък и тука че момчето ако е по грубо..т.е. да го вкарва по-грубо там е много възможно дори и да си си направила клизма,за напред ако правите му кажи да е по-нежен и задължително лубрикант!!!
Две клизми!... и преди да правите подобни експерименти, УВЕРИ се, че момчето знае какво върши :Р
Клизмата ти не е била успешна след като са останали фекалии...
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
SonyaPld - аз съм се изпускала това може да е от груб анален секс , неуспешна клизма пробвайте с малко повече лубрикант и най-добре направи клизма 30 мин преди секса![]()
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Kлизма не са прави един път, малко вода. На няколко пъти(аз лично го карам на 2-3 серии по половин литър), след всеки път изпразваш докрай. Като си мислиш, че си готова, не е зле да провериш с пръстче(твое си е, няма к'во да те а гнус). И, когато си сигурна, че е празно, още една серия, за всеки случай. Това го казвам, зашото със сигурност не си се справила дорбе.
Лубрикантът няма нищо общо с изпускането. Бурен анален може да доведе до това, но само ако не е правена клизма. Както казах в друга тема, с един леглото го разходихме през половината стая и проблем нямаше.
Колкото до срама...поеми дълбоко въздух и му се обади. Щом ти е казал, че е нормално, няма от какво да се притесняваш, момчето не е някой идиот...
Еми както и предните пъти си правих по три промивки.Ама гадното е ,че не беше само цапане.
И все си мисля,че стана заради кафето.Иначе не беше толкоз груб секса.
Местоположението на ректума не се променя...поне при нормалните хора...Първоначално написано от Alexandra93
Кафето не е храна и няма нищо общо с дупето. За да се изпуснеш:
1. Трябва да има какво да изпуснеш(т.е., лоша подготовка)
2. Рязко изваждане причинява "засмукване"
Каквото си яла вечрта, вече е било преработено. Клизмата би трябвало да се погрижи за всичко. Понякога се случва да е...запушено(ако изпражненията се твърди). Затова - пръстчето. Гадно звучи, но спестява такива случки.
да забравих да кажа че трябва няколко пъти да се направи клизмата и то най-добре 1-2 часа преди секс..и като свършиш да я правиш ако усещаш дразнене и напрежение във ануса или все едно имаш останала вода ..трябва пак до пълното изчистване докато не усетиш че нямаш нищо там и си чиста за анален..
Не е само твоя вината, не се притеснвай толко, пък и не си първата не си и последната както виждаш.![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Стават такива неща. Слушай съветите на по-опитните в тая област.
Welcome to the Jungle...
добре КАКВО е клизма??
# Накрая пенисът трябва да бъде изваден много бавно и нежно. Това е много чувствителен момент за дамата, а и рязкото изваждане може да предизвика вакуум и изпускане.
Това .... ;] това няма нищо общо с клизмата вина има и момчето![]()
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Има всичко общо с клизмата. Стига с тия простотии, че почвам да се дразня. Като не знаеш как се прави анален, не се напъвай да даваш съвети....Първоначално написано от IvoncHeTyYy
@Alexandra93
Тебе в колко форуми те засичам с тия изтървания, по-добре не давай акъл на момичето![]()
Schneeflocke - правила съм повече секс от тебе ; ) това е сигурно затова може да млъкнеш а и все пак уча Гинекология и Онкология
Ох, душицо, душицо. И това ли ти е гордостта? Че краката ти не са се срещали от години. Още по-интерсно ми е как знаеш аз колко секс съм правила. Или понеже аз имам драхи в гардероба, а не само бельо, рещи, че е така?Първоначално написано от IvoncHeTyYy
Учи Гинекология и ОнкологияТова е вицът на месеца. Миличко, ти изобщо знаеш ли какви ги говориш? Похвално е, че знаеш дълги думички. Смешно е, че не ги разбираш
![]()
Браво,мацко!Първоначално написано от miminko
:P
at least it was before i fucked everything up
Дебелото черво е дълго 2 метра. Ако с половин литър вода успявате да го почистите до Баухиниевата клапа, ще ви стисна ръцете. Опа, всъщност ще се въздържа.![]()
IvoncHeTyYy, не разбрах какво специализираш- дали гинекология, дали акушерство, дали онкология...![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тя не е яла от предния ден. Всичко, което е стигнало до стомаха, би трябвало отдавна да е минало през него. В този случай гаф става САМО АКО клизмата не е направена като хората. Няма друг вариант. просто няма....Първоначално написано от kalpazanka
Като й гледаш неграмотността и с какво се хвали, вярваш ли й, че е помирисала следване, още по-малко - медицина?
е добре как се прави тая въпросната клизма ;dd
Отиваш в аптеката и си купуваш иригатор- http://www.darinbg.com/images/kozmetika/1_klizma.jpgПървоначално написано от xixixixi
Пълниш резервоара с вода, пъхаш наконечника в ануса /знаеш ли къде е?/, пълниш си задника с вода и т. н.
За подробности- www.google.bg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти си противна.Незнам как не е повърнал приятеля тиПървоначално написано от SonyaPld
![]()
do you dream?