Инсталирах си Симс 3 без проблем правила съм го много пъти, но напоследък винаги ми искаше ъпдейтване и сега от както я ъпдейтнах Launcher-a спря да работи и се пуска само до някъде след което ми изписва нещо сякаш не съм сложила крак.. теглила съм версията на Razor от замундаНякой знае ли как да го оправя или от къде да дръпна друг крак който става за ъпдейтната игра
Ще съм ви много благодарна ако кажете
![]()
... Тази нощ дойде в съня ми,спря сърцето ми, дъха ми и не исках аз да съмне да не си отидеш ти с идващия ден!!Нека слънце не изгрява, нека ден да не настава,искам като сън поне да бъдеш вечно с мен.!защо не си до мен сега да ме погалиш с ръка и в моя тъжен ден да върнеш радостта.ЗАЩО СИ САМО СЪН БОЛЕЗНЕН В НОЩА ?!
Преместих темата в правилния раздел.
Преинсталирай играта и я кракни наново. И не слагай ъпдейтите.
Съжелявам за раздела.. не знаехБлагодаря, можеш да изтриеш темата.
![]()
... Тази нощ дойде в съня ми,спря сърцето ми, дъха ми и не исках аз да съмне да не си отидеш ти с идващия ден!!Нека слънце не изгрява, нека ден да не настава,искам като сън поне да бъдеш вечно с мен.!защо не си до мен сега да ме погалиш с ръка и в моя тъжен ден да върнеш радостта.ЗАЩО СИ САМО СЪН БОЛЕЗНЕН В НОЩА ?!
На мене ми трябва симс 3 за нокиа резолюция 230x320
Аз също имам подобен проблем играта ми я даде една позната каза ми че докато я е играела е нямало никавви проблеми но след като я инсталирах и всичко трябваше да е точно щом натисна лаунчера ми излиза laucher has stopped working
и всичко е до там незнам какво да правя някой може ли да ми помогне играта е с оригинален диск