- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ или съвет ;с
Здравейте!Имам малак проблем [не много малак де].Последно ми дойде на 23 март.. на 19 този месец правих секс с приятеля ми.Презерватива се скъса.. трябваше да ми дойде на 20-21,но днес е 26-ти.. На 69-тия час пих ескапел!Незнам бременна ли съм или не?![]()
![]()
лош късмет моме. тъкмо ми се счупи кристалната топка а тестето таро ми го взе съседа та не мога да ти помогна.
съветвам те да направиш като нормалните хора - направи си тест, отиди на гинеколог и се поуспокой понеже е нормално да не ти е супер редовен цикъла
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от gandalfepi4
И това ще направя края на седмицата макар,че ме е страх от резултата![]()
според мен просто ти закъснява малко заради притесненията и наистина теста ще реши проблемите ти
Най-вероятно закъснява заради ескапела, не заради притеснението.
А като се опре до ескапел защо поне не го пиете бързо, ами чакате последния възможен момент - на хапчето ефективността намалява с времето. (ако знаете как се забременява ще знаете защо)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от AliceSw
По принцип още вечерта си направих сметките.. и няма голяма вероятност да забременея точно него ден..нямах намерение да пия и тъпото хапче,но приятеля ми 3 дни настоява та нямах друг вариянт.. ,а колкото ако теста е положителен приятеля ми настоява да се роди детето макар,че съм на 16,а той на 22![]()
това е откачена история ние какво бетер мангалите ли ще ставаме на 16 още себе ли неможете да гледате камо ли дете колкото до закъснението скоро се допита моя приятелка защо закъснqва и дали може да е бременна ако закъснеее повече от 5-6 дни тогава има повод за тревога ( но при положение че секи месец ти е точен )
You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong
Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone
When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world
Първоначално написано от strikerwal
По принцип ми е точен,но ми се е случвало с 3-4 дни да закаснее до седмица![]()
може просто дати е закъснял, но може и да е нещо по–сериозно затова най–добре си направи тест за всеки случай
Смптай 20 дена след цикъла и ако не се пада на 19,кото ме съмнява да съвпадне ... така че можеш да бъдеш спокойна!!!
смятах 20 дни пада се 13-ти catyyyy,направих си вчера тест беше отрицателен!