.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Помощ или съвет ;с

Здравейте!Имам малак проблем [не много малак де].Последно ми дойде на 23 март.. на 19 този месец правих секс с приятеля ми.Презерватива се скъса.. трябваше да ми дойде на 20-21,но днес е 26-ти.. На 69-тия час пих ескапел!Незнам бременна ли съм или не?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    лош късмет моме. тъкмо ми се счупи кристалната топка а тестето таро ми го взе съседа та не мога да ти помогна.

съветвам те да направиш като нормалните хора - направи си тест, отиди на гинеколог и се поуспокой понеже е нормално да не ти е супер редовен цикъла
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    лош късмет моме. тъкмо ми се счупи кристалната топка а тестето таро ми го взе съседа та не мога да ти помогна.

съветвам те да направиш като нормалните хора - направи си тест, отиди на гинеколог и се поуспокой понеже е нормално да не ти е супер редовен цикъла

И това ще направя края на седмицата макар,че ме е страх от резултата

според мен просто ти закъснява малко заради притесненията и наистина теста ще реши проблемите ти

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Най-вероятно закъснява заради ескапела, не заради притеснението.

А като се опре до ескапел защо поне не го пиете бързо, ами чакате последния възможен момент - на хапчето ефективността намалява с времето. (ако знаете как се забременява ще знаете защо)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Най-вероятно закъснява заради ескапела, не заради притеснението.

А като се опре до ескапел защо поне не го пиете бързо, ами чакате последния възможен момент - на хапчето ефективността намалява с времето. (ако знаете как се забременява ще знаете защо)

По принцип още вечерта си направих сметките.. и няма голяма вероятност да забременея точно него ден..нямах намерение да пия и тъпото хапче,но приятеля ми 3 дни настоява та нямах друг вариянт.. ,а колкото ако теста е положителен приятеля ми настоява да се роди детето макар,че съм на 16,а той на 22

Град
    София- град
    това е откачена история ние какво бетер мангалите ли ще ставаме на 16 още себе ли неможете да гледате камо ли дете колкото до закъснението скоро се допита моя приятелка защо закъснqва и дали може да е бременна ако закъснеее повече от 5-6 дни тогава има повод за тревога ( но при положение че секи месец ти е точен )
    You used to call me
    Just to say I love you baby
    You would always treat me like a lady
    Everyone was jealous of the way
    We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
    You would always find a little more time
    To show me I was number one
    Put me there on my throne
    Lately where's the feeling gone

When it was good
    We were sitting on the top of the world
    When it was good
    No I never wanted nobody else
    When it was right, not like tonight
    We were sitting on top of the world

Цитирай Първоначално написано от strikerwal
    това е откачена история ние какво бетер мангалите ли ще ставаме на 16 още себе ли неможете да гледате камо ли дете колкото до закъснението скоро се допита моя приятелка защо закъснqва и дали може да е бременна ако закъснеее повече от 5-6 дни тогава има повод за тревога ( но при положение че секи месец ти е точен )

По принцип ми е точен,но ми се е случвало с 3-4 дни да закаснее до седмица

може просто дати е закъснял, но може и да е нещо по–сериозно затова най–добре си направи тест за всеки случай

Смптай 20 дена след цикъла и ако не се пада на 19,кото ме съмнява да съвпадне ... така че можеш да бъдеш спокойна!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От Ескапела е! Направи си тест за спокойствие, защото не се знае кога точно ще ти дойде. Било е безсмислено да го пиеш, но и ти си го знаеш...

смятах 20 дни пада се 13-ти catyyyy,направих си вчера тест беше отрицателен!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изчакай още една седмица. Сега резултатът може да е фалшиво отрицателен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си