- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ходите ли на фитнес?
Тука всички сме сумисти![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Ти знаеш ли че до 18 годишна възраст ако хоиш на фитнес мускулите ти не се развиват правилно . Кво се заяждаш с човека той просто пита !!!Първоначално написано от Everytime
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Габчоо днес 2 оригинални постаПървоначално написано от gab4ooo
Продължавай в същият дух
Скоро влизаш в рекордите на Гинес за най-големи тъпизми
![]()
Да и любимият уред ми е пътечката.Там тренирам кардио и правя коремни,и малко с гирички.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
gab4ooПървоначално написано от gab4ooo
не се заяждам братле
просто се пошегуваш,но ти явно не го разбра.Както и да е
![]()
skype - adrenalincho__
Габчо,глупости говориш.На 15 съм и ходя на фитнес от много време и мускулите си ми се развиват перфектно![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
габчо габчо габчо та габчо аре кажете нещо по различноПървоначално написано от Greennight
![]()
Вече 1 месец ходя сериозно само с креатин и аминота
И аз съм на 15, а там за поста където пише, че не се развиваме както трябва преди 18 години е пълна измислица..
Даже между 14 и 18 е хубаво да се ходи защото тогава се отделят много повече тестостерон, хормони..![]()
Азис - Хоп [music]
Всеки ден от подобни теми се "образовам"![]()
и мнения![]()
skype - adrenalincho__
правилно ... когато тренираме преди 18 години мускулите ни се развиват неправилно .... и правим за смях момчета на 25-30 години с възможностите си с щангата![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
така ,така ..преди 18 никви тренировки,никви цигари ,алкохол ,никви чикии и никъв секс-иначе се развиваш неправилно ..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Аз ходя на фитнес от време на време, ама от тоя дето наистина се правят мускули - НИВАТА!![]()
ти сериозно лиПървоначално написано от WooDy
![]()
Тестостеронът е хормон.Първоначално написано от tonique
Не, не ходя във фитнес зала.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.