- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Баскетбол
Евала! Цял сезон нямаха грешка. Заслужават си купата, мани ги тея Big 3.Първоначално написано от Theo
Westside rollin' all day, every day
Еми извинявам се,но топката винаги се спуква като я стисна леко,баси тъпите баскетболни топки,то за тва ми правят на мене само лежезни,а бе и те след 1 седмица ги огъвам![]()
![]()
Еми извинявам се и аз, принципно не водя форумни спорове, но тоя път не мога да се сдържа.Първоначално написано от DownloadVirus
Може да си здрав, спрямо мен може да си доста по-здрав.
Спрямо част от баскетболистите, особено тия в НБА си нищо. Така че тоя коментар горе само ми развали доброто мнение за теб. Явно не си се здрависвал с човек над 2 и 10.
За теб не знам дали ще направят железни топки, ама заради някои центрове заздравиха таблата и носещите конструкции на кошовете, 'шото мноо ги чупеха в игра. 3.05 метра, висота до която повечето фитнес маниаци надали някога ще стигнат.
Баскетбола е спорт. Щангите са спорт. Шаха е спорт. Фитнеса не е спорт, той е добро и полезно допълнение към спортната ти програма.
Ти ходисш на фитнес, ами добре. 1во-тренирам баскетбол сериозно от годиниПървоначално написано от DownloadVirus
2ро и аз ходя на фитнес ,но като допълнение за физика в баскетбола
Хиляди хора изкарват парите си от баскетбол, не знам дали от фитнес има и 50 човека.
Какво правиш с тва тяло освен да се опитваш да сваляш мацките ? което сигурно и не става.
Ако искаш пробваи да бягаш с някой баскетболист или да скачаш с него да видиш как на 2рата минута ще си дроб. Хвани една топка и пробвай някой финт, направи един пас без да гледаш . Е тогава ще разбереш какво е спорт, а какво е чувството да бележиш и хората по трибуните да пляскат и да се радват просто няма как да разбереш![]()
Първоначално написано от forside1
Абсолютно ! Макар , че има доста атлетични билдъри (дори имам приятели) , неможеш да сравниш атлетизма на едната и другата група трениращи.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
![]()
![]()
![]()
На теб главата ти е куха и да не вземе да се пукне, че да я правят и нея от желязо.
МОМЧЕ