.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Баскетбол

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Theo
    маверикс е отбора бе , въшки
    Евала! Цял сезон нямаха грешка. Заслужават си купата, мани ги тея Big 3.
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен
    Еми извинявам се,но топката винаги се спуква като я стисна леко,баси тъпите баскетболни топки,то за тва ми правят на мене само лежезни,а бе и те след 1 седмица ги огъвам

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Еми извинявам се,но топката винаги се спуква като я стисна леко,баси тъпите баскетболни топки,то за тва ми правят на мене само лежезни,а бе и те след 1 седмица ги огъвам
    Еми извинявам се и аз, принципно не водя форумни спорове, но тоя път не мога да се сдържа.

Може да си здрав, спрямо мен може да си доста по-здрав.

Спрямо част от баскетболистите, особено тия в НБА си нищо. Така че тоя коментар горе само ми развали доброто мнение за теб. Явно не си се здрависвал с човек над 2 и 10.

За теб не знам дали ще направят железни топки, ама заради някои центрове заздравиха таблата и носещите конструкции на кошовете, 'шото мноо ги чупеха в игра. 3.05 метра, висота до която повечето фитнес маниаци надали някога ще стигнат.

Баскетбола е спорт. Щангите са спорт. Шаха е спорт. Фитнеса не е спорт, той е добро и полезно допълнение към спортната ти програма.

Ти ходисш на фитнес, ами добре. 1во-тренирам баскетбол сериозно от години
    2ро и аз ходя на фитнес ,но като допълнение за физика в баскетбола
    Хиляди хора изкарват парите си от баскетбол, не знам дали от фитнес има и 50 човека.
    Какво правиш с тва тяло освен да се опитваш да сваляш мацките ? което сигурно и не става.
    Ако искаш пробваи да бягаш с някой баскетболист или да скачаш с него да видиш как на 2рата минута ще си дроб. Хвани една топка и пробвай някой финт, направи един пас без да гледаш . Е тогава ще разбереш какво е спорт, а какво е чувството да бележиш и хората по трибуните да пляскат и да се радват просто няма как да разбереш

Цитирай Първоначално написано от forside1
    Ти ходисш на фитнес, ами добре. 1во-тренирам баскетбол сериозно от години
    2ро и аз ходя на фитнес ,но като допълнение за физика в баскетбола
    Хиляди хора изкарват парите си от баскетбол, не знам дали от фитнес има и 50 човека.
    Какво правиш с тва тяло освен да се опитваш да сваляш мацките ? което сигурно и не става.
    Ако искаш пробваи да бягаш с някой баскетболист или да скачаш с него да видиш как на 2рата минута ще си дроб. Хвани една топка и пробвай някой финт, направи един пас без да гледаш . Е тогава ще разбереш какво е спорт, а какво е чувството да бележиш и хората по трибуните да пляскат и да се радват просто няма как да разбереш

Абсолютно ! Макар , че има доста атлетични билдъри (дори имам приятели) , неможеш да сравниш атлетизма на едната и другата група трениращи.
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Повече от фен
    На теб главата ти е куха и да не вземе да се пукне, че да я правят и нея от желязо.
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си