- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Живота ми отминава..прецаках се!
Здравейте.Вероятно има стотици такива теми,вероятно може би и от този акаунт има такава тема,вероятно и самите вие имате такъв проблем,вероятно това са глупости.Ще помоля,преди да започна,ако случайно решите да пишете лично съобщение ,да не го правите,защото не е истинския притежател на акаунта,а просто искам да питам,без да правя акаунти.Не ме разбирайте погрешно,доста често преглеждам форума,но просто не искам.Друго,което ще помоля е,да не пишете глупости,защото като гледам форума е пълен с разбирачи-не всички,но ги има,и не искам да ми развалят настроението,защото и на тях някой им го е развалил.
Та по темата,какво да ви кажа..голямата ми страст е киното,театъра,всичко свързано с това.Ще ви повярвам,че няма шанс да отида в Америка и да се реализирам там като актьор чак когато умра,та да няма надежда повече.Затова не ме убеждавайте,че няма да се случи и някакви глупости.Естествено,не мислех на 15 години да отида в Холивуд и да стана милиардер.Би било хубаво,нали?Мислех след 7ми клас,да отида в Пловдив да уча ( В английската предполагам ) и да си ходя на уроци по още един език , на уроци по актьорско и на школа по театър.Надявах се да изцеждам цялата си енергия,да правя това,което харесвам.Добре де няма проблем,нали така сега ще кандидатстваме и ще поема по пътя на моята мечта.Изведнъж обаче..правят нова паралелка в нашето училище.Всичките ми стари приятели си останаха , родителите ми са в същия град и така.Не мислех да оставам ( аз съм в мааалък град ) ,докато изведнъж,хоп..Всеки ден ни промиваха мозъците -по-скоро учителките..
" Оо,паралелката ще бъде невероятна,ще има кабинет оборудван специално за вас,само в София има подобни кабинети..Ще учите много,но ще си заслужава.Ще бъде , бля,бля,бля... " ии малко по малко не исках да напускам всичките си приятели и доста прибързано реших да си остана тука.Е какво пък,нали съм в най-невероятната паралелка на земята.И какво стана?8ми клас съм,напълно разочарован от тази паралелка,в този град няма курсове по актьорско ,няма школи ,няма как да правя това,което обичам.И сега какво?Ще кажете- " споко,след 12ти клас ще отидеш някъде и ще го правиш " . Да,така е,но ако сега ходех на уроци,можеше да съм подготвен за НАТФИЗ,а защо не и за чужбина.А сега за никъде няма да съм подготвен от страна на Кино и Театър ,няма да имам опит и просто нищо няма да се получи.Минава си ден след ден,месец след месец,а всичко става все по-кофти.Живота си ми отминава,а аз непрекъснато мисля варианти,какво да стане,как да стане..но ..Аз..не искам да стана обикновен човек,просто искам да пробвам мечтите си.Няма да стане?Невъзможно е?Че кой го казва..Пък и да не стане,какво толкова,ще се върна в страната ( ако отида в чужбина ) и ще работя нещо,но поне ще знам,че съм опитал..но нали знаете,така ще си остане до 12ти клас..а после ще дойде време за кандидатстване,няма да имам опит и няма да ме приемат в такова училище..Не знам какво да сторя..Не ме мразете за това ,че си мечтая,не мислете ,че съм наивен.Няма проблем всъщност,мислете го,но недейте да пишете тук за това,недейте да говорите какъв идиот съм и т.н..Написах това за да споделя какво ми е ,задушавам се тук,как допуснах някакви учители да ми размътят мозъка..
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..