.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Дай си скайп да пишем АКО искаш,защото не ми се пише сега тук.
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Какво да ти кажа...ако си мислиш че актьорството е само аплодисменти и удоволствие,много грешиш!Театърът колкото ти дава,хиляди пъти повече ти взима!Ако си постоянен,ще успееш.Успех!

И моята мечта е да стана актриса, но....нямам никакви намерения да кандидатствам в НАТФИЗ. Актьорството ми е голяма страст, но все пак смятам да си уча в някой университет и да си подсигуря бъдещето.
    Та как започна всичко. Още от началното училище започнах да участвам в училищни преставления и се оказа, че ми харесва. След 4 клас се преместих в друго училище и имах късмет да бъде приета в театралната трупа. Беше много хубаво, но само до 7-ми клас. Кандидатствах в гимназия и приключих с театралното. Една година се отдадох да наваксам с английския и сега съм на едно добро ниво. Не съжалявам за това, но все имах чувството, че нещо ми липсва. Тази учебна година разбрах, че брата на една съученичка ходи в театъра на града. Това беше преди около 2-3 месеца. Тогава взех решение, че искам и аз да ходя. Покрай мен се нави още една съученичка.
    Нямам възможност да ходя на кастинги, но поне искам да си играя. Всяка вечер си представям, че съм в Холивуд и с всеки изминал ден осъзнавам, че Америка не е чак толкова недостижима. Например онзи ден се запознах с едни хора, които живеят в Лас Вегас. Семейството има познати в Ел Ей, Вашингтон, Атланта... Та казвам ти това, защото вярвам, че Амрика и Холивуд не са толкова недостижими. Постоянно си напомням, че няма недостижими неща. Ако си амбициозен може да постигнеш всичко. Ако се налага ще заминеш в друг град и ще пожертваш много неща, включително и приятелите.
    Винаги има някакъе път към мечтата ти. Не се отказвай. Пък ако не успееш...еми, не ти е било писано. Ако пък успееш...евала.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Град
    SоfiЯ
    Отделих над половин час да чета романите които сте изписали и реших,че трябва да ти кажа нещо.
    Така незнам от каде да започна,но гледай сега до колкото разбирам искаш да влезеш в НАТФИЗ тфа хубаво щом си изпуснал възможността да отидеш в Пловдив или София след 7клас не пропускай възможността да влезнеш в НАТФИЗ...разбери какви са изпитите какво искат разпитай и започни да се подготвяш защото ако изпуснеш и НАТФИЗ вече кажи речи да спреш да се надяваш за актьор.
    Така друго нещо което искам да ти кажа е,че и да влезнеш в НАТФИЗ няма голям шанс да станеш световно известен актьор (НЕ ГО ПРИЕМАЙ ЗА HATE ! )Сега за да не те отчая ще ти кажа,че има един шанс да си сбъднеш мечтата.Не искам да бъда краен ,но не ми остава друг шанс.
    Първото нещо е да знаеш ДОБРЕ Английски език също така и друг западен език (немски,френски,испански) ще кажеш защо ?
    Защото ако искаш да станеш светоно известен акьор ТРЯБВА да завършиш университет който е в Америка или друга добре развита държава.Мисля,че разбираш на каде бия ? Зада си сбъднеш мечтата трябва да влезнеш в добър и световно известен университет за да станеш такъв друг начин няма...

яко преебвка пич. В даскало и на нас ни прпомиваха мозъците колко е яко да си останем, да не ходим никъде, щот ако си тръггнем тряя закрият 2 паралелки. да го дуат!

Мега фен Аватара на Chacho
    Всеки ден този форум пада все по-долу и все по-долу заради някакви си плюнки, които също се мъчат да плюят. Слагат 3 запетаи, бълват клиширани фрази и клиширани идеи, накрая се хващат за правописа ти и оставаш с впечатлението, че си говорят сами и съответно - ти също. Научете се на конструктивна критика, не на самоцелна!

Момчето е учудващо грамотно и начетно за възрастта си, и има респектиращи борбеност и ентусиазъм (и то към ясно определена цел). Жалко е да го облъчвате с общи приказки, просто защото ви се струва, че изглеждат така нещата. Не сте минали по този път, не се правете на символи на компетенцията! Познавам хора, които са посветили живота си на актьорството, следват или са завършили, сблъскали са се с трудностите, преобмислили са ги и са споделяли изводите си с мен. И все пак не си позволявам да давам мнение там, където мога да не се окажа прав и това да НАВРЕДИ СЕРИОЗНО на някого.

Пич, и тук хората ще ти промиват мозъка, както са го правили учителките ти. Auriss се е изказал адекватно, вникни в неговото мнение (май вече си) и преобмисли нещата. По думите ти се вижда, че имаш много силна воля - това е рядко и ценно качество (нищо, че всеки си мисли, че го има) и е ключът към успеха.

Дерзай!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Здравейте,извинявам се,че не съм отговарял на някои въпроси,но ме нямаше и нямах възможност.Искам да се извиня ако имам много правописни грешки,но ще кирилицирам тези неща и ще ги копирам.(В момента пиша на латиница).Та,относно всички неща.Какво ме влече към актьорското майсторство не са парите и славата.Но да ви кажа,че не искам да буда богат и известен,би била голяма лъжа.Но начини да забогатееш и да станеш известен има много,за това нещото,което ме влече към актьорското майсторство е факта,че е невероятно да забавляваш и да караш хората да се откъсват от реалността за някакво време,заради това, което правиш.Пък и се чувствам много хубаво,когато чуя смях и чувствам как някой се забавлява от нещата,които върша.
    Относно изпитите,няма смисъл да ми обяснявате какви са,защо са и как са Проучил съм всички изпити в университетите в България,Америка и други държави.За езиците.Знам английски почти перфектно,български (ест) ,малко испански,руски , и защото знаех,че ще ми трябва,научих Американски,Руски и Бритънски акцент на английския.Така че не са ми проблем езиците .Останах ,защото си казах.

P.P

Направих си мой акаунт за да не пиша от на приятел.
    Пак казвам,пиша на латиница в момента и се надявам да няма много правописни грешки.

\\"ще уча,ще имам добри оценки,пък ще почна самостоятелно да се готвя за университети в чужбина и България\\" .. Аз че почнах-почнах..но..се прецаках и така.

Исках и да допълня само за хората по-горе,че много от актьорите в Холивуд и America,които сега са ви любимци,не са само Американци .. .. И не е задължително да става само с връзки.Давам ви пример с доста известният актьор Брат Pit..Та майка му е била учителка..И пак казвам относно изпитите,може да изглежда старомодно и глупаво,но аз обичам много да чета книги и за това прочетох почти цялата литература ,която ще ми трябва за такива изпити .. Надявам се за съм отговорил на някои от въпросите.

Момче съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си