- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Живота ми отминава..прецаках се!
Тoва ми хареса. Не е невъзможно. Ако ти е писано да се случи, ще се случи квото и да става. Не знам, но аз наистина си вярвам в тази теория и те подкрепям, че всъщност (ако ти е писано) може да се случи. И все пак, не трябва да се надяваш прекалено много ако не стане, щото както сам знаеш предполагам, ще ти стане прекалеееено кофти.Първоначално написано от DaVinciCode
Иназче да, понякога взимаме прибързани и много често грешни решения, но няма как..Важното е поне да не ги повтаряме (тва малко лирическо отклонение)
Може да прозвучи тъпо, не знам каква е точно и ситуацията там и всичко, но не можеш ли да се преместиш в у-щето в Пловдив? Според мен не е невъзможно..Ако пак ще ти е гадно за приятелите, по-добре недей. Мисли за твоето бъдеще, защото когато дойде времето и те ще направят същото и сигурно ще се махнат от градчето. Приятели можеш да намериш навсякъде.
Ако можеш да идеш в Пловдив, учиш добре и всичко, след време най-малкото може да стигнеш и до Америка, най-малкото. И ако стане така, пак ще кажа -> ако ти е писано, може и в градския транспорт да се запознаеш с някой, който да ти помогне за това, към което се стремиш![]()
Не знам идеята ми може да е тъпа, но 'историята ти' ме 'докосна' и се опитах да предложа някакъв изход.![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.