Значи ние попринцип не сме бедни,но изведнъж ни резна кризата и сега няма много работа.Начин да пътувам-да.Но 12 лева ми е отиването с рейс,12 лева ми е връщането с рейс,сложи урока 10 лева,сложи и школата за 1-2 часа..отиването ми е 2 часа,връщането 2 часа,урока 1 час ..ще давам доста пари за отиване и връщане и всичко.Ще отивам след училище,ще се връщам късно вечер.И знаете ли?Ще го понасям,ако трябва няма да спя,ако трябва ще се влача по пода и пак няма да се откажа.Но родителите ми няма да позволят простоТе искат да съм при тях,да си уча,да имам хубави оценки и така.Както всеки родител.Единствения начин ПРЕДПОЛАГАМ,е да се преместя в друг град,но тогава трябва да кандидатствам след 8ми,а там няма хубави училища..Като цяло се прецаках.Защото ако се преместя след 8ми клас в обикновено училище и живея сам в София,ще ми бъде трудно,няма да познавам никой и не знам как ще се оправям.Ако бях тръгнал с всички пак щях да имам приятели и т.н..Не знам..все пак благодаря за мнението,хубаво е да мога да поддържам разговора и ще е хубаво ако дадете още мнения,каквито и да са те.