Не мога да ти отговоря на този въпрос.В училище от моя клас,знаят ,че ходя по кастинги и т.н , и винаги са казвали " ей ти ще станеш за актьор ,добър си " ,но аз виждам,че го казвам ,не защото мога да участвам във филм примерно или да ме приемат в такъв университет,а защото съм забавен и те се кефят вече ,а има голяяма разлика.Също така имаше 1 театрална група ,която посещавах около 1 година.Когато се записах имаше 10-15 човека,които чакаха и искаха да участват ,тя каза,че въпреки,че няма никаква роля ще ги преслуша ей така..Когато дойде моя ред,каза на 1 от хората в школата,че " ще си почине следващото представление " и взе мен,а другите им каза някой друг път.Също така като малък ( от 6-7 годишен ) играя в различни детски постановки в училище и така до към 10 годишен.После като типичен кино маниак следях всички награди-филмови и т.н , но нямах възможност да ходя,просто ,защото нямаше школа.После се появи тази,за която казах по - горе и след 2-3 месеца се записах.И така..ходех 1 година,но те станаха доста несериозни . Пример:
Казва,че утре примерно ще се събираме за школата в 5 часа.ОК!Половината идват по късно,закъсняват,не си знаят репликите,не знаят какво да правят.И аз реших да се откажа.После самичък си намирах монолози и такива неща,тренирах сам.Гледах от интернет и така нататък,но просто имам нуждата от професионалист,човек,който си знае работата.Който може срещу заплащане да ме обучава ... Не че се хваля нещо,просто искам да кажа как стоят нещата.