- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Живота ми отминава..прецаках се!
До колкото помня ти беше на 15 нали така?Защо се правиш на разбирач?Пък и сам си противоречиш."Да станеш световно известна звезда е нищожен И ТО В АМЕРИКА " .. О ем джи.Ии какво точно му е невъзможното на Америка?Това да не е някоя велика империя,непробиваема за света?НИКОЙ не може да влезе в Америка,тя е могъща и велика.Знам приятели на майка ми и баща ми,които са в Америка в момента и си работят там от няколко години..На 1 познат братовчед му ( той е на 25 ) в момента е в ЛОС АНДЖЕЛИС .. Леле колко извънземно звучи а?Знаеш ли колко световноизвестни звезди са станали такива след като не са имали нито познати,нито са били богати за да станат такива?И за каква България ми говориш бе приятел,аз се записвам за кастинги,за да участвам в реклами и тук таме в някоя малка роля,просто ей така,за да тренирам и за да се радвам на любимото си занимание.Нали това ти казвам,че после ще отива в Америка.Извинявай,но супер много българи отиват в Америка всяка година,дори познавам хора от форума ,които са се насочили натам.И знаеш ли забелязал съм,че главно момчетата се включват в такива теми с "хейт" .. ти завиждаш ли или какво?
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..