Цитирай Първоначално написано от Lucho
Не мога да не кажа, че си наивен, защото СИ и това го личи от постът ти. Как може да слушаш мили приказки от някакви си учителки ? Знай, че в България всеки се бори да си запази мястото - учител, лекар, политик, депутат, актьор... лъжата при такива професии е неминуема, лошото обаче е, че си се вързал. Какво те интересуват твоите приятели ? Ако беше отишъл в Пловдив щеше да си изградиш едно напълно ново амплоа пред света и хората около теб. В този ред на мисли:
Ти самият харесваш ли се, одобряваш ли се като външен вид, как стои въпросът с гаджетата и т.н. очаквам отговор, понеже към момента тази част от теб ми е напълно неизвестна ?

Освен това мечтите са до време. Не виждаш ли какъв е светът, който те обгражда ? Ти си само 7 клас, а вече те лъжат. Представи си какво ще е нагоре. Хубавото обаче е, че си 8 клас и в момента няма проблем да се преместиш по всяко време в Пловдив да учиш. Така е, ще се отделиш от приятелите и семейството, но това ще бъде един голям плюс за твоето личностно израстване. Прочетох назад, че ще ти е труден транспорта - можеш да си вземеш квартира или да отидеш на общежитие. Така няма да плащаш по 12 лв за транспорт. Освен това, къде живееш, ако не е тайна (питам от любопитство) ? Ако 12 лв ти е билета вероятно Пампорово, Смолян, Пазарджик... или друг град?

И да те питам нещо друго, понеже ми изглежда, че витаеш в облаците (а дано се лъжа!) пробвал ли си се изобщо с актьорското майсторство, имаш ли някакви данни/заложби или просто имаш силно желание?
Бе човече..Може би витая в облаците,може би няма да се получи,може би ,може би ,може би..ЯСНО МИ Е ,че шанса да не пробия,да се върна в България и да си продължа живота е голям,но това се опитах да кажа..ЗАЩО ДА НЕ ОПИТАМ?Защо да не пробвам мечтата ми,защо ,защо,защо ?Ами представи си,се получи?Представи си ,че ме вземат във филм?Два?Три?..Ами ако не стане,не стане..ще бъда може би леко разочарован,ще се върна при роднини и приятели и ще започна да работя..какво губя под дяволите,животът е един!