.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: диета

Hybrid View

Повече от фен

диета

Нещо ми щракна и реших да ви питам за диета : Така на 14 години съм и тежа 62 килограма висока съм 1 , 67 . Тренирам волейбол , баскетбол и ходя на плуване . Не бих казала , че съм дебела , но съм много набита от тоя спорт . Искам обаче да смъкна от 2 до 4-ри килограма . Не искам да спазвам баш диета , но да ми препоръчате някакъв хранителен режим например какво е добре да ям сутрин , обед , вечер , м/у храненията . Знам , че ако искаш да отслабнеш е хубаво да хапваш през 2 часа например плод . Много благодаря!!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен

Re: диета

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    Нещо ми щракна и реших да ви питам за диета : Така на 14 години съм и тежа 62 килограма висока съм 1 , 67 . Тренирам волейбол , баскетбол и ходя на плуване . Не бих казала , че съм дебела , но съм много набита от тоя спорт . Искам обаче да смъкна от 2 до 4-ри килограма . Не искам да спазвам баш диета , но да ми препоръчате някакъв хранителен режим например какво е добре да ям сутрин , обед , вечер , м/у храненията . Знам , че ако искаш да отслабнеш е хубаво да хапваш през 2 часа например плод . Много благодаря!!!
    Грешно са те информирали..Не ядеш плодове през 2 часа..Не ти трябват въглехидрати когато искаш да сваляш ,че да ядеш от сутрин до вечер..

И така доста си противоречиш..Не искаш да спазваш диета ,но искаш хранителен режим за сутрин обед следобед между храненията вечер..

??

И както и да е,твойта е лесна,при момичетата е така

Повече от фен

Re: диета

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Грешно са те информирали..Не ядеш плодове през 2 часа..Не ти трябват въглехидрати когато искаш да сваляш ,че да ядеш от сутрин до вечер..

И така доста си противоречиш..Не искаш да спазваш диета ,но искаш хранителен режим за сутрин обед следобед между храненията вечер..

??

И както и да е,твойта е лесна,при момичетата е така
    Добре тогава може и да се нарече диета . Но аз имах впредвид някой да ми предложи някаква !
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на Chacho
    Честото ядене не се прави заради нуждата от въглехидрати, а за да привикне организма на често по малко. Така забързваш метаболизма.

За диети по-добре се рови в bb-team.org . За отслабване най-често се прави НВД.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    по-въглехидратните храни ги ядеш до обяд
    след обяд наблягаш повече на белтъчините и мазнините (ядките)
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Повече от фен
    може ли само някой да ми каже какво е кардио дейност

Мега фен
    може ли само някой да ми каже какво е кардио дейност
    Да,това е дейност на сърцето (гръцки кардиа=сърце). И това са всички аер. упражнения ,тичане ,колело,въже..

Супер фен Аватара на fatrat
    РБД Стриктно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си