.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Някой може ли да ми помогне ?

Здравейте , имам да пиша аргументативен текст на тема "предимствата и недостатъците на потребителското общество" нооо ... не мога да напиша нищо .. пуля се от 2 часа и нищо не мога да измисля ? Ще съм Ви много благодарен ако някой успее да ми помогне с нещо , Благодаря предварително

Преместено.
    Extremescream

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    еми поровичкай се в нета преди да пишеш няма как да ти дойде някаква идея ей така като се пулиш 2 часа
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Ами мързии ме да го напиша цялото , но ще ти го нахвърлям..
    Значи като за увод може да напишеш, че живеем в потребителско обчество и да обясниш какво е - предполагам ,че ти е по философия есето , така че отвори си учебника и виж..... За недостатък можеш да споменеш ,че общетвото, в което живеем(потребителското общетво) ни кара да купуваме все повече и повече стоки , от които нямаме нуда , а ги купуваме само защото икаме да изразим себе си. И тука даваш примери - нови лъскави коли, телефони , маркови дрехи и тн... Можеш да кажеш , че има някои основни фактори , които са породили потребителкото общество - прекомерната реклама , бързото развитие на техниката , стремежът на човека към разнообразие...
    Но честно да си кажа аз не намирам предимствата на потребителското общество. Ама можеш да кажеш примерно ,че потребителкото общество ни дава голям избор на стои и услуги , нови и различни преживявания , които не бихме могли да опитаме , ако го няма потребителското общество...

Виж в нета, ама не го преписвай. Просто погледни за идейки.
    Big or small, lies are lies !

Мега фен Аватара на Chacho
    Аватара на Serphent е от филма Fight Club. Там има много готини сентенции и идеи за консуматорските вманиячения.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си