- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикъл и симптоми
Здравейте! Притеснена съм, защото цикълът ми закъснява вече с 4-5 дни. Не съм правила секс без презерватив, винаги е проверяван и беше здрав. Болят ме гърдите, коремът, нервна съм, но го няма и няма. Обмислям ако не ми дойде до 2 дни да си купя тест за бременност. Нито съм била под стрес, нито съм пила антибиотици... Притеснявам се главно за здравето си.Защо закъснява толковаИмам цикъл от 4 години, следва да се е нормализирал вече. Макар и да е минимален, има ли шанс да е станало нещо?
(Нямам възможност да посетя гинеколог)
Не искам нападки, от рода на"има хиляди такива теми". Всеки, който е бил в подобно положение, знае колко нерви и притеснения са, макар и безпочвени, каквито предполагам са в моя случай! : )
Щом го правиш с презерватив, и после проверяваш дали е скъсан...
не виждам защо трябва да се притесняваш толкова много. И на мен този месец ми закъсня с 3 дена. Успокой се, но все пак за да си по- спокойна може да си вземеш тест .
Обичам те.
Може да не е бременност. Отивай при гинеколог.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
сега се менят сезоните, организма се опитва да се настрои според времето, напълно нормално е, при такива резки смени от -10 градуса и другата седмица 25 градуса какво очакваш, не се притеснявай, може за всеки случаи да си направиш тест, но не се паникьосвай
Благодаря ви за отговорите! Направих си тест, беше отрицателен, но все още не ми е дошло-вече седмица. Ще почакам още малко и ще вървя на лекар![]()
аз съм във същото положение закъснява ми вече 5 дни ... направих си тест и беше отрицателен .... и на мен все още не ми е дошло .... разбирам колко притеснена си