.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на mkio

Цикъл и симптоми

Здравейте! Притеснена съм, защото цикълът ми закъснява вече с 4-5 дни. Не съм правила секс без презерватив, винаги е проверяван и беше здрав. Болят ме гърдите, коремът, нервна съм, но го няма и няма. Обмислям ако не ми дойде до 2 дни да си купя тест за бременност. Нито съм била под стрес, нито съм пила антибиотици... Притеснявам се главно за здравето си.Защо закъснява толкова Имам цикъл от 4 години, следва да се е нормализирал вече. Макар и да е минимален, има ли шанс да е станало нещо?
    (Нямам възможност да посетя гинеколог)

Не искам нападки, от рода на"има хиляди такива теми". Всеки, който е бил в подобно положение, знае колко нерви и притеснения са, макар и безпочвени, каквито предполагам са в моя случай! : )

Щом го правиш с презерватив, и после проверяваш дали е скъсан...
    не виждам защо трябва да се притесняваш толкова много. И на мен този месец ми закъсня с 3 дена. Успокой се, но все пак за да си по- спокойна може да си вземеш тест .
    Обичам те.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ
    и няма да имаш повече съмнения : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може да не е бременност. Отивай при гинеколог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

сега се менят сезоните, организма се опитва да се настрои според времето, напълно нормално е, при такива резки смени от -10 градуса и другата седмица 25 градуса какво очакваш, не се притеснявай, може за всеки случаи да си направиш тест, но не се паникьосвай

Повече от фен Аватара на mkio
    Благодаря ви за отговорите! Направих си тест, беше отрицателен, но все още не ми е дошло-вече седмица. Ще почакам още малко и ще вървя на лекар

аз съм във същото положение закъснява ми вече 5 дни ... направих си тест и беше отрицателен .... и на мен все още не ми е дошло .... разбирам колко притеснена си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си