.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Близнаците

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Хах започнала си да харесваш брат му .. ми ко няма като са близнаци. Аз мисля,че трябва да се откажеш и от двамата.Те са братя,а ти ги подтикваш да се карат за тебе .. просто не го заслужаваш,сорка ако съм груба.И тва че не си искала .. бля бля.

Ем знай,че братя никога,ама абсолютно никога няма да се скарат за момиче и във всеки един случай ще предпочетат никой да не е с момичето,отколкото тя да е с единия и другия да страда!
    Няма смсл да се занимаваш с тях.Намери някой,който няма брат или поне брат му е по малък!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ми ти си си виновна,може да са се карали,но ти наливаш масло в огъня.Как може да се обаждаш на единия за да го питаш за брат му

Ако искаше да не се получава така,първо трябвало е да приемеш поканата на първия когато е настоявал,за да си изясните всичко.

По-добре ги остави и двамата на мира.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ми ти си си виновна,може да са се карали,но ти наливаш масло в огъня.Как може да се обаждаш на единия за да го питаш за брат му

не,аз не съм питала за брат му като м се обадих,просто го потах какво прави и той ми каза,че има работа и да не му звъня повече,ако съм искала да говоря с брат му да звъня на него.Това беше целия разговор,никога не съм питала за брат му,когато разговарям с него.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Направете сандвич I hope you know what i mean

За разлика от останалите аз съм оптимист и ще ти кажа какво става. ВИНАГИ когато има братя ( или сестри ) има доминиращ,
    всмисъл, че има човек, който подчинява брат си (като мен ). Първоначално ти си била влюбена в по - силния, а по - късно (сега) в по - слабия. Ако той ( с когото ходиш ) наистина те ощастивлява, просто докажи на брат му, че го харесваш и не искаш той да забранява любовта между двамата. Ъндърстенд

Ами гадно е така да заставаш между двама братя, но все пак ще ти кажа да се откажеш от тях. Пък и дори да се опитваш, те ще те зарежат, защото няма да допуснат едно момиче да ги скара.. Пък и единия близнак като ти е казал, че това няма да се повтори значи е обмислил ситуацията и не му прави чест да прехвърлиш чувствата си от брат му към самия него. Относно дали е имало разговор между тях за теб - 100% са говорили, няма как просто от къде единия да ти каже "Ако искаш да говориш с брат ми, обади му се на него" и т.н.

Ти си просто момиче,приеми го.Те са братя и колкото и да се карат за момичета (вкл.теб),винаги ще са си братя.Постъпи достойно,отдръпни се и от двамата.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на ScarletBite
    all day... all night... what the fuck?!

Олеле, какъв намек.

Стигнах само до...

'' ... Започнах да харесвам брат му... ''

+

... и спрях да чета.
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Сама си си виновна за ситуацията, в която се намираш.Ти самата не знаеш какво искаш, та ние да ти кажем как да постъпиш ли ? Не може днес да искаш единия, а утре другия.Боже . .

те не са еднакви .. ранояйчни близнаци са.Различни са много по външен вид и характер,но искат и харесват еднакви неща.Не съм минала от единия на другия,защото първия ме е зарязал .. И пропуснах да напиша,че бившия ми вече си има приятелка и мисля,че не би трябвало да му пука за мен ..

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    Стигнах само до...

+

... и спрях да чета.
    забрави потребителското име
    ;]

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Според мен не е трябвало да се занимаваш и с двамата Това е изключително глупаво . Представи си как би се чувствала ти , ако имаше сестра и се появи някой , който да се забърква и с двете .
    В момента и двамата са ти ядосани , защото заради теб са си поразвалили отношенията . Най-доброто , което можеш да направиш е да ги оставиш и двамата . Няма какво друго да направиш
    Memento mei, memini tui!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Спри да се занимаваш и с двамата..
    Всяка една връзка си има край - приеми го и продължи напред.. Пък и връзката ви не е била кой знае колко дълга - така,че се съмнявам да си се привързала толкова много към бившия си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    От една страна, щом единия брат те е зарязал, значи няма право да ти държи сметка Брат му пък сигурно се чувства виновен заради натискането. И хопа - кавга.

От друга страна, и за теб не е добре да се хващаш и с двамата.

Ти си знаеш

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Може би брат му го е насторил срещу теб. Изчакай малко време да се поотложат нещата. Наистина пиши и си говори само с този, с който искаш да бъдеш. Обясни му, че нещата с първия брат не са се получили, че дори не сте се целували и харесваш втория и искаш да сте заедно. После го остави да си помисли.

П.П.
    Тройка с двама близнаци - е т'ва ми е мечтата ! Ама да са яки и двамата!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Пловдив
    Май и ти не знаеш кой от двамата харесваш.Остави ги Постъпи както трябва.
    Няма подпис

Това, че са братя близнаци би трябвало да ти обясни всичко. Те са отраснали заедно, държат един на друг. Вторият е предпочел да не бъде с теб за да не нарани брат си.. И е разбираемо де.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мисля, че не трябва да правиш нещо. Та те са братя- НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАРАТ ЗАРАДИ МОМИЧЕ !!
    Big or small, lies are lies !

Постъпи разумно и ги остави и двамата. Интригата става прекалено голяма! Особено със студеното държание на бифшият ти. Не виждам какво друго можеш да направиш...
    Света е нищо без любов.

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    Стигнах само до...

+

... и спрях да чета.
    забрави потребителското име
    bublin' all over again ...

П.П.
    Тройка с двама близнаци - е т'ва ми е мечтата ! Ама да са яки и двамата![/quote]

яки са ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си