.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

какво се прави...

когато в една връзка секса вече не върви (никога няма време или ТОЙ винаги е изморен) Знам че и аз съм си виновна щото съм "ненаситна" но, вече (поне аз така мисля) предпочита да излизаме с приятели пред това да сме само двамата, почна постоянно да хлеби жените като цяло (уж на ебавка). Знам, че не може постоянно да сме "лепнати" един за друг и всъщност далеч не е така. (С момчето ходим вече от 2 год)
    Моля вез глупости до колкото е възможно
    Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
    докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо ! ♥.♥

мисля че трябва малко да разнообразите връзката си– разнообразие в секса, излизания и т.н. айде успех ви желая

Повече от фен
    хах То какво остана за разнообразието, освен една 3-ка да направиме ама въпросният не иска
    Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
    докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо ! ♥.♥

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Поразреждате го...няма начин. И колко малко е сексът всъщност? С времето се свиква с другия и сексът е нормално да не бъде чак толкова вълнуващ. И честно пред секс с мъжо и излизане с приятели (да не говорим нещо с намек на купон), хич няма да се двоумя. Винаги можем да правим секс.

Град
    Зад теб!
    много е просто или не те харесва или е импотентен няма мъж който да е постоянно изморен, особено ако ти си ненаситна не знам какъв му е проблема

Град
    Свищов
    Не е останало какво да го интригува? С моя правим над 5 години секс и много неща не сме правили още (двамата, без да намесваме други хора). На час по лъжичка дето се казва.

Голям фен Аватара на Emilen
    Аз лично, не съм оптимист за развитието на връзката ви. Виждал съм как изключително смислени връзки, които не са чисто сексуални, достигат до този етап и постепенно се разпадат. Всяко "кърпене" с разнообразие е само отместване във времето на края. Поне от моя опит.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И честно пред секс с мъжо и излизане с приятели (да не говорим нещо с намек на купон), хич няма да се двоумя.
    дам...ето ти отговор на човек който вече е отегчен от връзката си.
    Can It All Be So Simple ?

Град
    Свищов
    Защо пък отегчен? Живеем заедно. Всеки ден може да правим секс когато не сме на работа, колкото ни душа иска, но не всеки ден можем да се отпуснем и да стоим по нощите (все пак мъжо става в 6 и 30-7 за работа и работи 6 дни седмично), не всеки път когато ни е удобно, на приятелите ни им е...и така. Ако не сме излизали 1 седмица, нормално е да предпочета излизането пред секса. Него може да го оставим за другия ден. Това имах предвид - трябва и малко преживявания извън вас двамата. Особено като прекарвате всеки свободен час само двамата. То хубаво гушкане, секс, милувки (или скандалче за разнообразие), ама ние сме социални същества и ни е нужно да се виждаме и с други хора.
    Впрочем и в началото на сексуалния ни живот мислех така. Събота вечер беше вечер а купон и правихме купон, а не секс. Сега пак събота вечер се очертава като такъв ден. През седмицата...време колкото искаш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Трябва да съчетаете и двете неща.. Т.е. да отделяте време ,за да излизате с приятели и за да останете сами..

Относно държанието му - трябва да говориш с него.. Кажи му всичко,което каза и на нас.. Той си знае какъв е проблема..

Иначе може вече и да сте си омръзнали.. Не знам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз до колкото разбрах от написаното от авторката, тя си иска, а той отказва секс под предтекст, че няма време и/или е изморен. Хайде измореното, случва се. Но не винаги.

Сподели колко често правите секс и колко често той ти отказва с някакво извинение. Може наистина да е изморен в някои от случаите. А може вече да не го привличаш сексуално. Аз друга причина мъж да отказва секс не се сещам.

Колкото до излизането - има разлика между това да иска да излиза повече с приятели и да не иска да сте насаме. И моя е вечно някъде с момчетата, но време за мен и за секс не му липсва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си