- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно момиче
Добре е мамка му... не обичам да пиша по принцип затова... всмисъл по форумите ама не мога да повярвам, че има такива хора![]()
Та преди 2 седмици се запознах с една позната на приятел на един приятели нали ок, намери ме във фейса, после в скайпа и на следващия ден нали излязохме и тя тая ме гледаше като гръмната и й викам "ко ме гледаш така е толкова ли съм ти грозен" и оная (ГОСПОДИ) "имам си приятел сори" ?!?!?! И аз се разхилих щото наистина много тъпо ми стана едно такова, смисъл нямаше много смисъл. И седяхме там после още малко на кафето и говорихме общи работи - абе нормално виждане нали... и такаа и гледайте кво става сега
Вчера.... т.е. 26 април, Вторника..... пак излязохме и батее тая пак ме гледаше едно таковаа.... и си викам нали наум "ае нали съм кавалер ся да я изпратя" (ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!!)... изпратих я бате... тя живее сиреч до циганската махала тука и аре познайте ко стана....... целуна ме
(аз много мразя момичета, които изневеряват) и ми каза "имам си приятел сори"
![]()
(леле батее пукнал съм да се смея) и и аз повиших тон нали "аве ко прайш ма, много си зле честно няма да се карам с Аспарух заради теб..." и оная ми пише ей ся в скайпа "iskash li da zapo4ne6 takava avantura pod trypka" и я блокнах.
![]()
![]()
П.С. Казва се Памела и е хубаво русо момиче, но изключително глупаво! Пази боже!!!
хЪх...