- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно момиче
Добре е мамка му... не обичам да пиша по принцип затова... всмисъл по форумите ама не мога да повярвам, че има такива хора![]()
Та преди 2 седмици се запознах с една позната на приятел на един приятели нали ок, намери ме във фейса, после в скайпа и на следващия ден нали излязохме и тя тая ме гледаше като гръмната и й викам "ко ме гледаш така е толкова ли съм ти грозен" и оная (ГОСПОДИ) "имам си приятел сори" ?!?!?! И аз се разхилих щото наистина много тъпо ми стана едно такова, смисъл нямаше много смисъл. И седяхме там после още малко на кафето и говорихме общи работи - абе нормално виждане нали... и такаа и гледайте кво става сега
Вчера.... т.е. 26 април, Вторника..... пак излязохме и батее тая пак ме гледаше едно таковаа.... и си викам нали наум "ае нали съм кавалер ся да я изпратя" (ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!!)... изпратих я бате... тя живее сиреч до циганската махала тука и аре познайте ко стана....... целуна ме
(аз много мразя момичета, които изневеряват) и ми каза "имам си приятел сори"
![]()
(леле батее пукнал съм да се смея) и и аз повиших тон нали "аве ко прайш ма, много си зле честно няма да се карам с Аспарух заради теб..." и оная ми пише ей ся в скайпа "iskash li da zapo4ne6 takava avantura pod trypka" и я блокнах.
![]()
![]()
П.С. Казва се Памела и е хубаво русо момиче, но изключително глупаво! Пази боже!!!
хЪх...
Хубаво си постъпил.
Мъжът затова е superior creature, защото има доблест.
Сори, ама си има приятел.![]()
П.П.: Има всякакви хора, какво толкова се чудиш.
Малко хора биха постъпили като теб, все пак браво![]()
С тъпите путки само така![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
Can It All Be So Simple ?
Брат, имах предвид за случките ми през деня. Какво общо има това с мненията ми във форума?
хЪх...
Хахахаха, еми момичето си има приятел, сори.![]()
ПП:Иначе много добре си постъпил, евала.![]()
Мисли си, че я сваляш, уж го играе благоверна и недостъпна, пък сама се натиска.Така не се бях смяла от доста време.
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
е не![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Като гаджето й никъв не ти е какво ти пука, ве... Тя щом е излязла с теб и сте само двамата, значи при определени обстоятелства би забравила за приятеля си, както е и станало. Иначе за какво да излиза с теб... за да станете първи дружки?
За едно съм съгласен с теб... празноглава овца е, но няма да я водиш на олимпиада по математика.
Temet Nosce
벨야카
А на него за какво му е такава неосъзната кифла? Ей така по-нататък при определени обстоятелства ще забравя и за автора, ако реши да и "дарява тръпка".Първоначално написано от umri
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Глупава кифло! Това което Badr се опитваше да каже е ,че нищо не му е пречело да я мине да си тръгне. Кво толкова ?Първоначално написано от SisiStrange
Can It All Be So Simple ?
Я по-леко с езика,ок?Първоначално написано от xinfamous
Браточка к'во ти кажа и на мен ми се е случвало такова нещо .. ХУБАВО СИ ПОСТЪПИЛ !![]()
ESL !!!
Я и белият рицар на интернетЪТ се появиПървоначално написано от Sh@d0w
И трола излезе от своята пещера.Първоначално написано от w0sh
Всеизвестно е, че троловете живеят под мостове.
Аха не знаех,че си правиш компания с клошарите.
Ако нямаш какво да кажеш когато ме цитираш,по-добре не се захващай не съм в настроение.
Е аз имах какво да кажа и го казах.
Настроението ти не ме касае :Д
Глупава кифла?Първоначално написано от xinfamous
Така не ми бяха казвали досега.
Автора не ми прилича на човек, който иска просто "да я мине".Всъщност автора изобщо не ми прилича на човек, който се интересува от нея въобще.
![]()
Sh@d0w, благодаря![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пубертетско мислене,не знае какво иска.Ии да - много такива хора има,даже са повече от колкото предполагаме.Излишно е да казвам,че си постъпил правилно,щото си го знаеш.
хубаво де, ама за к'во си я блокнал в скайпа, трябвало е да и изпраскаш една хубава майна или някакви заключителни слова за финал![]()
Добре, благодаря за всички мнения! Някои женски съвпаднаха с това, което съм, но това е как бих постъпил - да. По принцип не бих дал повод за подобно развитие на срещата.
Хората, които казваха, че не мога да направя добър фейк могат спокойно да ми **********.![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
С извинение, ама ти си еб*хти глупака! Тука не ви е някаквъв сайт да доказвате колко манипулативни може да бъдете. Омаловажаваш факта, че такива ситуации като тази, която си описал наистина съществуват. Хората пишат за собствените си РЕАЛНИ проблеми, ти си го обърнал на шега...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.