.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: съвет :(((((

съвет :(((((

искам да ме посъветвате как да постъпя на приятеля ми бащта му почина и незнам как да постъпя.иска да остане сам няколко дена и затова го разбирам обаче ме е страх да не се отдалечи повече дали да отида на погребението на бащта му и как да го питам дали да отида ако ме посъветвате ще ви бъда мн благодарна и без глупави отговори моля ви

Супер фен
    Град
    София
    Ами подметни му, дали можеш да отидеш, но не мисля, че ще ти забрани.. Ще е мил жест от твоя страна, така той ще разбере, че те интересува и че си загрижена за него.. И няма да се отдалечи, поне така смятам.. Дай му малко време, все пак това е голям шок.. Съвет от мен - остави го за няколко дена, седмица или месец, колкото му е нужно. Той няма да излиза с други момичето, просто му е нужно малко време
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

anonymous708973
    Guest
    Не го питай. Естествено, че трябва да отидеш.

Облечи се скромно, в черно, никакви дънки и без излишни изгъзици.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И кое му е естественото? Това са си лични, семейни драми и не мисля, че мястото й е там. Няма да е уместно, защото надали познава някого. Удачно ще е да отиде само ако е имала по-близки отношения с родителите му, в което силно се съмнявам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И кое му е естественото? Това са си лични, семейни драми и не мисля, че мястото й е там. Няма да е уместно, защото няма да познава никого. Удачно ще е да отиде само ако е имала по-близки отношения с родителите му.
    Дам. Много зависи от отношенията ти със семейството му.

И все пак, даже не сте били близки, попитай го дали иска да бъдеш до него в този ден. Не го приемай навътре даже да откаже. Всеки се справя с мъката по свой си начин.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ако познаваш родителите му.. и майка му.. защо да не отидеш?
    Ти ще си му най-голямата подкрепа в този ужасен момент..
    Ти ще му помогнеш да го превъзмогне.. обясни му, че сам нищо няма да направи... най-много някоя глупост да си направи на себе си..
    Бъди до него.. дори и да не те иска..
    А ако го оставиш.. нищо не се знае дали няма да се отдалечи..
    Ако си до него.. няма да стане.. дори ще се закрепи връзката ви и той ще осъзнае, че ти си му най-скъпата и най-голямата подкрепа..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Удачно е да отидеш АКО познаваш баща му. Загубата на родител е просто ужасно... не мисля че трябва да се притесняваш дали ще се отдалечите а как да му помогнеш да превъзмогне всичко това. Ако познаваш баща му, просто отиди, хем да помогнеш и на майка му с проготвянето. Не бъди досадна, в смисъл - хората имат проблем, не се тикай в този момент. Ако съм аз , въпреки че не искам да си го представя, няма да искам да видя нито приятели, нито приятела ми .. Ще мисля само за баща си ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    отиди ще е жест не към умрелия а към живия сега той има нужда от теб и трябва да си до него в момента той ще търси опора в твое лице запомни го

ще ти дам пример
    като бях ученик на един мой съученик почина баща му и въпреки че не го познавахме(говоря за бащата)отидохме на погребението и седяхме точно до момчето когато всичко свърши си говорехме и ни беше благодарен че сме дошли и че без нас щеше да му е много по-трудно
    ОДИН!!!

не съм била в близки отношения с бащта му.попитах го и за него е било по добре да не ходя за да не му е по тежко.ще го оставя няколко дни сам пак по нататак ще си проличи.подрегяпям го по свякакав начин по които ми позволи.знам че в момента му е мн тежко и не искам да го притискам за каквото и да е било.благодаря за отговорите

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от pyhchto
    не съм била в близки отношения с бащта му.попитах го и за него е било по добре да не ходя за да не му е по тежко.ще го оставя няколко дни сам пак по нататак ще си проличи.подрегяпям го по свякакав начин по които ми позволи.знам че в момента му е мн тежко и не искам да го притискам за каквото и да е било.благодаря за отговорите
    е щом не желае не отивай
    ОДИН!!!

искам само да му помогна да го превъзмогне нищо друго

;/ Баща ми почина като бях на 12 .... Повярвай ми ... пича в момента е каша ... няма да има точен отговор каквото и да го питаш ... но все пак попитай дали иска да го придружиш ... най-вероятно ще ти каже не ... защото не иска да те въвлича в тези работи ... ти все пак му кажи че искаш да си до него ... би трябвало да се съгласи ... ако не .... Трай си, защото момчето е нестабилно вмомента и може да ефектира връзката ви !!!

Моето момиче.. НЕ МОЖЕШ да му помогнеш да го превъзмогне! Не казвай, че го разбираш.. Човек, който не е изпитал тази болка не знае какво е.. Изгубих баща си преди 6 месеца.. И това време не изтри НИТО ЕДИН спомен с него.. И няма как да изтрие... Просто бъди да него.. В такъв момент той има нужда от присъствието ти.. Не иска да го гледаш така.. За това иска да остане сам.. Помоли го да не се затваря в себе си.. В този момент той ще разбере колко важен е за теб.. Ще докажеш любовта си..
    Просто не го оставяй.. Плачи с него.. но не се опитвай да натрапваш твоите теории за това как може да го превъзмогне. Предлагай му да излизате някъде, но ако не иска не го насилвай. Не му се сърди.. в момента той самия не знае къде е. Постави се на негово място. Не го оставяй сам, но и не го задушавай. Има нужда от свобода, но и от твоята подкрепа
    Don't say goodbye.

Rikity - my sister

каза че няма да се затваря в себе си ,но незнам колко време да го оставя сам,подгрепям го и не съм спряла въобще знам че тия дни няма да му е до мен

Точно до теб му е.. не го оставяй.. ще потърси подкрепа в друг..
    Don't say goodbye.

Rikity - my sister

смятам да го оставя 2 и повече дена сам и после ще го потърся

Голям фен Аватара на Yancheto
    НЕ прави грешката да не го търсиш тия дни. Ще се обиди. Наистина, трябва да бъдеш до него, обаждай му се просто да го чуеш. Не се дръж твърде жизнерадостно, но не и твърде мрачно и внимателно. Доста деликатно положение е..

няма да е лесно да знаеш, особено след нещо такова, само мога да ти кажа, че трябва да се заредиш с много търпение и нали вече зависи и от човека, но при всички положения бъди до него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си