.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да правя?

Значи моя проблем е следния, преди около няколко месеца, не отдавна се зарибявах с едно момче, харесвах го, сега сме заедно /бля-бля/ тъй.. но сега нещо се случи... от няколко дена нито ми е писал нито ми е звъннал да ме чуе, а преди всеки ден по няколко пъти сме си говорили.И беше ревнив, а сега изобщо нищо (не че това е проблема ам..). Просто не мога да разбера какво се е променило.ПОМОЩ, кажете какво да правя? Да го зарежа ли или... не знам.

Поговори с него, само той може да ти каже(ако иска) какво се е случило.
    Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    "Чувствата му са охладнели" или по-простичко - омръзнала си му.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

На по колко години сте бе хора... боже боже еми зависи от момчето попринцип ако е лигльо и не знае какво иска така става .. както в горния коментар казват: "омръзнала си му" явно е вярно.. поговори с него ако пак така се държи го ЗАРЕЖИ... заслужаваш нещо по-добро или ако си много малка още не се захващай сериозно.

Малка, малка колко да съм малка аз съм на 17 а той на 19 Иначе Благодаря за съветите ви, хора!

Малка, малка колко да съм малка аз съм на 17 а той на 19 Иначе Благодаря за съветите ви, хора!

Еми, че голяма ли си бе на 17 ?
    Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза.

Еми не си малка.По-добре си хвани сериозен приятел.Изчакай още малко както казах "поговорете" може да ви се отрази добре на връзката или просто го зарежи..Наистина заслужаваш нещо по-добро - но това си е лично мое мнение...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Че защо трябва да чакаш той да ти пише или звънне ? Поговори с него и го питай защо се държи така,сигурно си има причина.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с него.. Само той знае защо се държи така.. Може да има някакви проблеми,може пък да си му омръзнала.. Сядаш и говориш с него.. Ние тука не можем да ти кажем какво чувства ТОЙ ,самият..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако иска, ще те потърси. Не си мисли, че може да е зает бла бла, не му намирай оправдания.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    При всички положения, преди да го зарежеш, трябва да говориш с него. Но може да се приготвиш и за това, че може би той те зарязва.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си