.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен
    Град
    София

Имам нужда от съвет

Проблемът е следния - имам гадже.. Но възникна един проблем: Казваше ми, че ме обича.. Но не го показва. Говорих с него и той си призна, че се е държал гадно спрямо мен, но само това - никаква промяна.. Като му пиша по скайпа ми казва, че си има и друга работа и ме зарязва.. Днес ми съобщи, че е бил навън с едно момиче от нашия клас. и му се разсърдих, защото не беше поканил и мен.. Той нищо не ми отговори, само каза че уж съм казала, че не мога да дойда.. Аз му отговорих, че не ме е питал, за да знае.. Питай го дали наистина ме обича, защото аз не съм сигурна в това, а той ме пита същото.. Отговорих му, че аз го обичам, но момчето прави първата крачка, а не обратното, че когато той ми покаже, че наистина го интересувам и аз ще му отвърна със същото.. И в краен случай го ревнувам от онова момиче, мисля, че чувствата му към мен ги няма, че харесва онова момиче повече.. Вие какво мислите? Какво да му кажа, как да постъпя..?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Ами честно да ти кажа не мога да го разбора този твой приятел .Според мен иска да го ревнуваш и си играе с теб или просто си му омръзнала.. Ъмм честно незнам как да постъпиш.Поговори сериозно с него и го попитай дали иска да сте заедно .. Ако не го зарежи.. Незнам

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако обичаш някого - пусни го на свобода.Ако не се върне, значи никога не е бил твой. Ако се върне, значи ще е твой за винаги.

Ще преведа-предложи му да направите малка почивка във връзката Ви и според отговора му ще разбереш...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Според мен не те обича и като цяло и той не знае какво иска.Съгласна съм и с мнението на Sh@d0w да му дадеш почивка.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    хмх.. явно чувствата ти към него не са кой знае какви ии кой знае кфо си е казал "Чакай да я подразня и да скасаме и да си хвана тая с която излизах онзи ден" .. според мен трябва да ГОВОРИШ с него на 4 очи !! УСПЕХ
    ESL !!!

накарай го да ревнува.... на кратко флиртувай с всичко живо!!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от SexyAngel4e
    накарай го да ревнува.... на кратко флиртувай с всичко живо!!!
    Между другото колкото и тъпо да звучи, би свършило работа. Или му върти неговите номера, така че в крайна сметка да разбере, че не заслужаваш такова отношение. Или просто го игнорирай и се забавлявай. Той някак трябва да усети, че греши.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq
    Ами честно да ти кажа не мога да го разбора този твой приятел .Според мен иска да го ревнуваш и си играе с теб или просто си му омръзнала.. Ъмм честно незнам как да постъпиш.Поговори сериозно с него и го попитай дали иска да сте заедно .. Ако не го зарежи.. Незнам
    Не винаги , когато един човек иска да накара гаджето си да ревнува - това означава , че си играе с нея . И аз карам моя приятел да ревнува от време на време - за да видя дали държи на мен .
    По темата : Съгласна съм с горните мнения , че трябва да се дадете почивка или да го накараш да ревнува , за да видиш как ще се държи .
    Бтв: флиртът не е лошо нещо , стига да знаеш границата .
    Memento mei, memini tui!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не личи да има кой знае какви чувства. Може би се чувства все едно си му в кърпа вързана - винаги ти му звъниш, обясняваш му се, търсиш го и говориш за вас. Отдръпни се малко. Не му звъни известно време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София
    Момчето не те обича,то си личи от км.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами , мисля че трябва да се замислиш дали има смисъл да продължаваш тази връзка.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ако обичаш някого - пусни го на свобода.Ако не се върне, значи никога не е бил твой. Ако се върне, значи ще е твой за винаги.

Ще преведа-предложи му да направите малка почивка във връзката Ви и според отговора му ще разбереш...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си