- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет
Проблемът е следния - имам гадже.. Но възникна един проблем: Казваше ми, че ме обича.. Но не го показва. Говорих с него и той си призна, че се е държал гадно спрямо мен, но само това - никаква промяна.. Като му пиша по скайпа ми казва, че си има и друга работа и ме зарязва.. Днес ми съобщи, че е бил навън с едно момиче от нашия клас. и му се разсърдих, защото не беше поканил и мен.. Той нищо не ми отговори, само каза че уж съм казала, че не мога да дойда.. Аз му отговорих, че не ме е питал, за да знае.. Питай го дали наистина ме обича, защото аз не съм сигурна в това, а той ме пита същото.. Отговорих му, че аз го обичам, но момчето прави първата крачка, а не обратното, че когато той ми покаже, че наистина го интересувам и аз ще му отвърна със същото.. И в краен случай го ревнувам от онова момиче, мисля, че чувствата му към мен ги няма, че харесва онова момиче повече.. Вие какво мислите? Какво да му кажа, как да постъпя..?![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ами честно да ти кажа не мога да го разбора този твой приятел.Според мен иска да го ревнуваш и си играе с теб или просто си му омръзнала.. Ъмм честно незнам как да постъпиш.Поговори сериозно с него и го попитай дали иска да сте заедно .. Ако не го зарежи.. Незнам
![]()
Ако обичаш някого - пусни го на свобода.Ако не се върне, значи никога не е бил твой. Ако се върне, значи ще е твой за винаги.
Ще преведа-предложи му да направите малка почивка във връзката Ви и според отговора му ще разбереш...
Според мен не те обича и като цяло и той не знае какво иска.Съгласна съм и с мнението на Sh@d0w да му дадеш почивка.
хмх.. явно чувствата ти към него не са кой знае какви ии кой знае кфо си е казал "Чакай да я подразня и да скасаме и да си хвана тая с която излизах онзи ден" .. според мен трябва да ГОВОРИШ с него на 4 очи !! УСПЕХ![]()
ESL !!!
накарай го да ревнува.... на кратко флиртувай с всичко живо!!!
Между другото колкото и тъпо да звучи, би свършило работа. Или му върти неговите номера, така че в крайна сметка да разбере, че не заслужаваш такова отношение. Или просто го игнорирай и се забавлявай. Той някак трябва да усети, че греши.Първоначално написано от SexyAngel4e
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не винаги , когато един човек иска да накара гаджето си да ревнува - това означава , че си играе с нея . И аз карам моя приятел да ревнува от време на време - за да видя дали държи на мен .Първоначално написано от obyrkaniq
По темата : Съгласна съм с горните мнения , че трябва да се дадете почивка или да го накараш да ревнува , за да видиш как ще се държи .
Бтв: флиртът не е лошо нещо , стига да знаеш границата .
Memento mei, memini tui!
Не личи да има кой знае какви чувства. Може би се чувства все едно си му в кърпа вързана - винаги ти му звъниш, обясняваш му се, търсиш го и говориш за вас. Отдръпни се малко. Не му звъни известно време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами , мисля че трябва да се замислиш дали има смисъл да продължаваш тази връзка.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1Първоначално написано от Sh@d0w
![]()