- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не иска свирка
Здравейте! Може да има подобни теми, но все пак ... Имам приятел от известно време и си правим секс, но тези дни бях неразположена и нямаше как.Видях, че много му се иска и ми стана кофти, предложих му да му направя свирка (започнах да му правя). Неговата реакция беше- Какво правиш? Само курвите го правят...
Стана ми много тъпо. Мнения по въпроса? Възможни причини, за да ми откаже ?
На мен ми изглежа като "Не се унижавай" ли незнам ??
Момче да не иска свирка, ей това е НОВО..Или го е страх после да не го целунеш![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
следващия път когато тръгнете да правите секс му кажи: "Какво правиш?! Само нацистите правят така!" и му набий една плесница
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Всеки с разбиранията си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Боже доживях да видя момче да отказва свирка..![]()
И аз гледах така![]()
. Н е виждам къде е проблема при положение, че се обичаме ...уж. Вие отказвали ли сте?
Мии.. Иди и поговори с него, питай го защо така е реагирал?! Не вярвам да си тръгне..Ама е наистина шокиращо..
![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Възможно обяснение, не питай от къде идва:
Малко са девойките, които могат да направят свястна свирка. Това първо, след това той ако издържа повече време в леглото, като цяло, означава че ще издържи още повече време при свирка(направена кофти).
Резултата ще е следния: Ти му правиш свирка на него му е гот и всичко кефи си се, обаче не свършва, минава доста време и се уморяваш, той обаче още не показва признаци че ще свърши.
На тебе ти писва накрая и спираш и следва огромен скандал, който ТИ вдигаш защо не бил свършил, не си ли го била кефила, какво се случило защо не е възбуден достатъчно, като че ли има някаква вина в цялото нещо..
Това като се случи със 2-3 различни момичета и накрая момчето започва да отказва свирка и си измисля причина, само за да избегне евентуален такъв скандал.
"Проблемът" е в неговите схващания. Няма нищо общо с чувства. Ако толкова ти пречи може да поговориш с него, да му обясниш ти как възприемаш оралната любов, че за теб няма нищо "курвенско" или унизително в това, и двамата да си решите "проблема".Първоначално написано от Obyrkanata
А той прави ли ти орална? Какво му е мнението за обратната ситуация?
Това е несериозна причина според мен.Винаги може да ме насочи, а и без да съм му правила няма как да знае какви свирки правя...Първоначално написано от thefreak
[quote="TheBeliever"]Има желаниеПървоначално написано от Obyrkanata
Хора всякакви. Мен лично малко повече ме кефи да правя орална, отколкото да ми правят. Братчеда е споменавал, че хич не обичал да му правят и за него тва били лигавщини.
Възползвай се от съвета на колежката за играта на учител и ученик, предполагам ще подейства.
Welcome to the Jungle...
Не са му правили свирка до сега...Първоначално написано от thefreak
Tия глупости от коя ноздра ги извади само се чудя...Първоначално написано от thefreak
По темата: явно момчето е предубедено за нещо, което и той сигурно не може да обясни. Нещо от сорта "ще я целувам тая уста". Ако си легне с курва въобще няма да му е проблем според мен.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
100% аз съм му първата
На теория. На практика нея никой няма да я спре да вкара и ръчичка, а не да се мъчи да го изпразни само с уста. Не знам много момчета, които да не могат да свършат от свирка, съпроводена с ръчички.Първоначално написано от thefreak
Според мен просто се е притеснявал, че оная му работа има неприятен вкус например или нещо такова. Страх го е било да не те погнуси.
Другият вариант е да му е набивано в главата, че свирките, аналния и тн. са мръсотии и не трябва да ги прави с приятелката си, ако я уважава.
Още повече, че щом му е първия път за орален секс, сигурно донякъде му е некомфортно. Лека полека би трябвало да се отпусне.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ще го е гнус от собствената му патка ли ???Първоначално написано от norain
![]()
малеееее АБСУРД ....
Тоя пич ... според мен .... трябва да му се даде медал !!!!! аз съм му НО1 ФЕН .... той е моя герой![]()
![]()
Това да откажеш свирка е нечовешко .... той не ти ли прави орална на теб ??? ако не .... моя съвет е ... зарежи го !!!! Не знаеш какво изпускаш ....
Е чакайте бе хора, това че не иска свирка не го прави първия КРЕТЕН. Може момчето да има някакво уважение към себе си и към нея.![]()
Мислиш, че свирката е неуважителна за момчето и партньорката му, така ли?Първоначално написано от alexilaiho
Аз бих зарязал приятелката си , ако не ми прави , той пък не искал да му правят ...
ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРАТА СИ![]()
Причини много...
1. Кофти опит, както вече споменаха. (А това какво ти казва е съвсееем отделен въпрос. Да не говорим пък колко често се лъже точно за да се избегне скандал.)
2. Да си е втълпил, че е унижение за жената и че няма да го причини на такава, която обича...
3. Да има някакви притеснения относно размера, формата, цвета, бла-бла.(Не ме гледайте шашнато, колко теми е имало от сорта на "Леко ми е закривен на ляво, дефектен ли съм?")
4. Да е решил, че няма да му я направиш като хората.