- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1 съветче ако може да ми дадете :X
Декември правя 21, имал съм 2 дълги връзки с точни момичета които продължиха над 6 месеца и съм имал много за по 1-2 вечери които са били само за спорта.Днешно време пълно с кyрви, малко са обаче свестните :X . Наскоро харесах си 1 момиче красиво готино и най - важното свястно. Аз със нея се познавам от 4-5 години насам но вяло, когато се засечем лафиме със нея и сестра й ( те са еднояични близначки ).В петък излязохме на дискотека само аз и тя, пиинахме по нещо раздувахме си някакви истории пусках по някои лаф и потанцувахме. След което аз я изпратих до тях.... Проблема е следния, днес се държи с мен мн. яко настиска ми се е силно казана дума, но прегръща ме почти постоянно. На следващия ден се държи хладно с мен почти не говори...вадя и думите с ченгел, а бе САД
. тя сега завършва на 18 е в момента, 3ти Януари е родена зодия козирог.....с него на глава няма излизане
(съдя по сестра ми и тя е на 3ти Януари ). Ако може някакво съветче да ми дадете ще съм ви мн. благодарен
! предварително благодаря.....
Споменаваш, че са еднояйчни близначки... Сигурен ли си, че не ги бъркаш и да си бил с едната, а другата да те "отрязва"? Ако е така - няма такъв смях...
не не различават се едната има малка бемка на лицето др. няма....
Аз лично, мога да си го обясня само, че е крайно непостоянна и вероятно, като я "удари хормонът", ти се нахвърля. Това предполага, че няма намерение да е с теб и си само моментно увлечение за нея. Не очаквай кой знае какво, в такъв случай.
доколкото знам от неина приятелка ( моя братовчедка ) и е говорила че съм симпатичен и готин ама тези думи не отговарят на действията....и още нещо w skype. по тел е отворена в добрия смисал на думата а иначе е сдухана бая време ми отнема докато я накарам да се отпусне...
И си сигурен, че и двата дни е тя, а не еднояйчната й близначка? Ама сигурен? Ако бях аз и имах близначка, задължително щях да направя такъв номер на някогоПървоначално написано от strikerwal
![]()
ти си толкова грозна че няма как някой да те обърка хахахаха
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Убеден съм че е една и съща, различажам ги 2те се пак ги познажам отодавна, но немога да си обясня поведението за 1 ви път ми се случва. Това е нереално просто, вие жените сте отврат существа понякога, ФАКТ е обаче. че неможем без вас.![]()
You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong
Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone
When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world
Ти всъщност кво искаш от нея - връзка или просто секс?
Welcome to the Jungle...
Аз съм близнак. Номера в този случай не върви. Когато става дума за емоциална връзка и харесване никога не са ме бъркали с брат ми.
по горе в поста бях написал че има достатъчно к*рви за секс винаги има кандидатки свястните са малко....връзка търся![]()
You used to call me
When it was good
When it was good
Тогава що си пуснал темата в раздел секс?
честно казано днеска мн. задачи ми се струпаха на главата и не съм обърнал никакво внимание каде съм пуснал темата![]()
You used to call me
When it was good
When it was good
Слушай са внимателно. Този трик е толкова стар, колкото е стар и светът. Е не съм най-стария на 19 съм ама .. знам и аз туй - онуй. Това, че единия ден се държи яко, а на другия хипер sh*t е защото иска да те накара да се влюбиш в нея. Как ще стане пък т'ва се питате повечето сега? Ми много просто! Този въпрос те измъчва нали? Да. Мислиш за нея, за поведението й, за к'во ли още не! ВОАЛА. (Който не го е схванал, да не се мъчи. Този, който трябва, ще ме разбере.) Може би, даже ще те избягва известно време и после изведнъж ще ти звънне и ще ти се метне на вратленцето. Но ти не се отказвай. Това е тест. Гледай да си близо до нея, а ако искаш да спре с игричките просто й кажи, че я харесваш и признай чувствата си. Успех![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Евалата пич мн. благодаря за съвета, да си призная интересното е че не бях се сблъсквал със близначки до сега, или по точно не бях харесвал близначка, защото там трябва мн. да внимавам да не стане засечка. Но като цяло си прав, мисля за реакцията й : кое как защо. Защото при такива обстоятекства незнаеш как да постъпиш.....дано си прав, те свестните са малко и не се дават лесно
![]()
![]()
You used to call me
When it was good
When it was good
Ще се дадат.. няма къде да ходятПървоначално написано от strikerwal
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
на 18 е и тя не знае какво иска... целуни я и ще разбереш...
"The world is a fine place and worth fighting for." ... I agree with the second part.
срамежливи са тези,които прекалено много искат да се харесат на другите.вероятно и за това не е много разговорлива на моменти.
а за това,че е непостоянна-едни дни се едно не й пука за тебе,други ти се нахвърля и блябляспоред мен е защото е възможно да се притеснява от обвързване,да се чувства като в затвор и някви такива,да се чувства задушена някак си и да има някакви притеснения.
звучи малоумно,не мога да ти опиша точно,но..мога да ти кажа,че е от личен опит и според мен това е.
и мисля,че те харесва,просто не може да се отпусне пред теб.принципно в общуването има няколко фази:1вата-опитваш се да се харесаш на другия и съзнателно прикриваш лошите си черти.2ра-другия те е приел такъв ,какъвто си и вече можеш да си себе си.очевидно момичето е на фаза 1ва още.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Щом момичето променя настроението, има 2 варианта.Или приема съвети от друг или се опитва да привлече внимание.По вероятно е второто.Но не се давай лесно, че ще ти се качи на главата!
Big cock is here
не не да ми се качва на главата няма как да стане няма да дам но за съветите от др лица напълно възможно
You used to call me
When it was good