- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 138 СОУ " Проф.В.Златарски" София
Здр, хорица искам да попитам някои влезнал в 138 СОУ " Проф . В. Златарски " гр. София или някои които учи там.
![]()
![]()
Ако има казваите каква паралелка
![]()
Аз :d с испански![]()
merska :P ako ima o6te hora molq pi6ete 4e naisitna iskame da razberem :P:P:P sujalqvam za latinicata no prosto mi se bugna kompa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Една фр също влезе с испански.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
kaji i ako moje da mi pishe da se zapoznaem ili ako ima skype da mi go dade mersy predvaritelno![]()
дам ще е гот![]()
Аз съм фен на ЗлатарскиУчилището не го знам...ама професора..... има много добри статии
Някой има ли идея от къде да си намеря неговата ''История на българия през средните векове''??
Първоначално написано от ™G-Baby™
в гугъл ай помисли малко.
''аЙ'' помисли ти малко........ аз търса изданието на хартиен носител, но тъй като вече не се намира лесно.......питам. Мисля ,че даже е спряна от производство......старо издание е... тцтц Не си мислете ,че Гоогъл знае всичко.....или по-точно ,че всичко предоставено ни от него е достоветно,пълно и точно.Първоначално написано от Xelliex*
![]()
хах зад хотел плиска ,на една сергия я имашеПървоначално написано от BeBsItO
![]()
мухахаха
да беше казал аз я имам на хартиен носител . имаше я на борсата за книжки провери тамама и моята е малко скъсаничка
иначе бих ти я дала
. И да наистина маи е спряна от производство
Сорка немам друга идея
![]()
![]()
Мерси много за инфото,но за съжаление не съм от СофияЕ поне знам от къде да си я намеря когато имам път на там
Искам да питам на каква цена си я взе?
ми ако не греша беше 10 лв ама не гарантирам за цената , иначе шанса да я намериш е малък защото е доста старо моето издание а и както ти казах не съм сиг че вече го има .Иначе и аз съм фен на Златарски
![]()
П.П : Ако искаш може да потърся нещои да ти кажа дали го има . Пиши ми на ЛС .
![]()
За пореден път моля ако някои е в 138 СОУ Професор Васил Златарски в гр. София да споделиМерси предварително !
Ще има бисквитка за всеки които е от 138 Златарски![]()
![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Аз също съм приета там...с испански...![]()
super dai skype ili ne6to takova i az sym s su6toto 6te ti pi6a na LS za da ne propusna
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Пак питам![]()
![]()
![]()
v tova uchilishte ima li priem sled 8-mi klas .. ?