.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Объркана съм.. помогнете?

Ами значи преди няколко месеца си харесах едно момче в училище и го намерих в facebook ; последователно и в skype.. започнахме да си пишем често и през пролетната ваканция му казах че испитвам чувства към него , а той каа че когато се видим на живо ще ми каже за своите..И когато започнахме отново училище се видяхме за малко в едно от междучасията и му дадох 1 графит който му бях обещалла , но той така и не ми каза за чувствата си.. не исках да го притискам , затова не казах нищо..нещата имаха бавен , но сигурен прогрес - помагах му да преодолява проблемите си и се грижех за него.. но един ден една моя приятелка се запозна с него уж да ни ореди.. и не знам какво са си писали но той започна да й пише сърца навсякъде и искаше да излизат и така нататък..напълно изгубих надежда и не му пишех в продължение на няколко дни , докато не дойде вчера.. вчера той ми писа сам и ме попита дали чувствам нещо към него и че някой му е казал.. аз се стъписах и казах че и преди съм му говорила за това.. а той каза че не си спомня защото може би е бил пиян..тогава му казах че наистина супер много го харесвам и той ми каза че ме обича..но не иска да бъде с мен , защото мисли че не ме заслужава..и сякакви подобни.. после каза че не знае дали иска да сме приятели или повече от това..защото от една страна съм му като сестра а от друга ме обича като нещо повече..също така каза че е объркан много и че е малко късно за това .. но не мисля че грешката е моя защото му казах преди това.. и аз съм супер объркана и не знам какво да правя..моля ви помогнете с нещо ако можете

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Е как да помогнем. То каквото е можело да се направи е направено. Сега остава той да вземе решение за сестра ли ще те ползва или за "нещо повече".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Въпросното момче може би не знае какво иска или е Ку-Ку

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Според мен е гей,за това те чувства като сестра.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Е как да помогнем. То каквото е можело да се направи е направено. Сега остава той да вземе решение за сестра ли ще те ползва или за "нещо повече".

Такам... За мен има 2 варианта. Първо: Може да не те харесва, но да значиш нещо за него като приятелка и за това да не иска да те наранява и да ти пробутва тъпите клишета, че не те заслужава (това беше гадно ама сори). Второ: Наистина да те харесва и просто да не знае какво да прави, защото примерно хем иска да е с теб, хем не иска да си прецакате приятелството.
    Надявам се да е второто. Късмет.
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Мисля, че те разиграва затова го заеби.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Не знае какво иска..
    2. Няма чувства към теб.. Има те за сестра.. Но не може да го каже,тъй като го е страх да не те нарани..
    И наистина,ти си направила това,което трябва.. Сега остава той да реши като каква те иска..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от smoker4e7o
    Мисля, че те разиграва затова го заеби.
    Не знам защо, но и аз си мисля така.
    Big or small, lies are lies !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ох скайп драма...И според мен те разиграва.Но и ти си прибързала,какви чувства какво чудо със скайп общуване.

Тоя пич е смотан,а приятелката ти е тъпа,щом иска да ви урежда ...
    Кажи му да решава иначе ще го убиеШ

мерси ще го имам в предвид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си