.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Posavetvaite me kakvo da pravq

Izvinqvam se che ne pisha na bulgarski no, kompa mi ne e dobre i moga da pisha samo na latinica.I tuka neznam tochno kak da obesnq problema si .. no haresvam edno momche i to ne che go haresvam a sum vlubena v nego (nqkoi ot vas shte kajat detska my rabota) da ytochnq na 15 sum , kakto i da e. Ta iskam da vi popitam momicheta i (momcheta) ,kak se naychavate da zabravqte daden chovek koito silno vi privlicha (otstrani izglejda tupo che vi pitam tova no) nqma kak da vi go obesnq kolko mnogo go haresvam ,daje i neznam dali i toi me haresva (ne sme bili gadjeta) ,prosto poznati ,a spored men toi si igrae s men a az se vlubih v nego ,postoqnno mi e v yma i nikoi dr neiskam samo nego .Nemoga da razbera edno toi me turseshe po skype postoqnno a si ima gadje v dskl idva da si govorim,zakacha me dokosva me (pod dokosvane shtipane i razni takiva)_ pitame razni raboti ot sorta za izlizane (nameci li i az nz).Tova ne e nishto az go tursih predi vreme a toi ne mi obrushtashe vnimanie i sega ot 1 2 meseca toi me tursi sega ne go pravi moje bi, zashtoto ne my obrushtam vnimanie li i az nz ,no mi e gadno zashtoo go haresvam mnogo a toi se bazika s men (moje bi zashtoo predi vreme my bqh kazala,che izpitvam neshto kum nego) i nai int. e, che se pravi na silen i tursi nachin da e blizo do men demek v dskl mn chesto go vijdam blizo do men otdelq se ot klasa si tam s edin i i dvat blizo do men.Izvinqvam se ako ima greski no mi daite savet li i az neznam vasheto mnenie po vuprosa ,i dali shte go zabravq .[/i]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не е добре, викаш, компа, а? Лошо ли му е?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ами и аз съм с подобен случай.Виж сега - единствения начин да го забравиш е като идеш и легнеш на релсите,което е убийствено тъпо . Защо не поговорите с него,какво изпитва той към теб приятелска обич или нещо повече,а?Бтв,въпросното момче на колко е?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Прекалено много преувеличаваш,ти въобще правиш ли разлика между харесване и влюбване ?! Това,че те закача и тем подобни мога да ти кажа,че 99% нищо не значи.А пък ако толкова го искаш,признай му всичко и го питай дали и той чувства същото.Ако отвърне-Честито.Колкото до това дали ще го забравиш - определено да.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Радактирай си темата ( да е на кирилица) или се заключва.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ще те посъватвам да пишеш на кирилица,шльокавица не чета.

Използвай следния линк: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Викаш: "Искам да го забравя,та дори и не знам дали ме харесва".. Без да опиташ няма как да разбереш. Нищо не се знае.. Може пък и той да те харесва.. Излизай с него.. Забавлявайте се.. След време ще излязат наяве неговите чувства.. Т.е. ще си проличи дали те харесва като нещо повече от приятел или не..

И само да подчертая,че това,че те търси в скайп/фейсбук не означава абсолютно НИЩО.. Така,че това нищо не значи.. Закачането също..

И за да не е спам:
    Няма начин,за да забравиш даден човек.. Времето лекува.. След време ще избледнеят чувствата ти.. Друго нищо не можеш да направиш.. Бях чела някъде нещо от типа: "Не можеш да забравиш човек,когато умът и сърцето ти не го пускат"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Съветвам те да пишеш на кирилица.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Съвет за модератора.

Никой няма да се хване и да си редактира мненията.

Направо ключ на темата, пък ако му е толкова належащо може и да се постарае.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Предупредих.

1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си