- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ципа или...
Здравейте!
С приятелят ми не сме правили секс,аз съм девствена.2 пъти го е правил с пръсти само ,първият път малко ме болеше,но ми беше хубаво,но го помолих да спре когато болката се усили.След това 1 ден усещах болка по срамните устни.Когато го направи втория път вчера ,отново се появи за малко тази болка.След това ми каза ,че е открил малко кръв по пръста си ,но аз не усещам болка ,освен когато ходя по малка нужда.Изминаха 24 часа оттогава ,но по тоалетната хартия остават леко кървави петна или направо няколко капки кръв пак.Помислих и за варианта цикъл ,но при мен винаги е по-обилно в първите дни.
Та въпросът ми е : Какво се е случило? Тези капки кръв по хартията трябва ли да ме притесняват ?![]()
ами може да се каже ,че вече не си девствена.Зави си кой какво разбира под думата девствена де...за някои девствена означава да не ти е разкъсана девствената ципа,а за други девствен е да не си имал полов контакт...в общи линии ти е разкъсал химена,не напълно разбира се,то напълно се разкъсва при раждането.Тази кръв е от това и няма страшно![]()
Да,най-вероятно ти е разкъсал девствената ципа.. Но мисля,че е възможно да те е "разранил".. Не знам.. Ако се притесняваш толкова много - отиди на гинеколог.. Но мисля,че те е "отворил",нищо друго..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нормално ли е да тече 12 часа след това?
Аз спортувам доста активно ,5 пъти в седмицата ,отделям специално много внимание за краката и дупето и според вас има ли възможност да се скъса девствената ципа и от упражнения ,напади ,клекове и т.н.?
Възможно е, доста спортистки така са загубили девствеността си![]()