- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Немска овчарка
Много искам немска овчарка .. баща ми е съгласен, но майка ми казва ако си вземем куче, то няма да може да ходим на море, планина и нямало да има на кой да го оставим докато ни няма ... Много искам кучетооо. Съвети как да убедя майка ми ?
А ти мислиш само за себе си , а не за кучето... Майка ти е права , на кой ще го оставиш ? А знаеш ли колко грижи изисква едно такова куче , въобще всяко животно. Най-добре си остани с мечтите...![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Е вие съседи нямате ли ? Или някакви хлапета от блока или квартала ?Първоначално написано от Crazzssy
Аз като бях по-малък се занимавах с на съседа ротвайлера и да ти кажа - даже ми беше приятно.
Едва ли ще е проблем да дадете храната на някое съседче и да му бутнете 20 лева да храни и разхожда кучето.
Относно горното - ако го извежда със себе си ,а не просто да го изкарва за 20м на разходка ,си е много добре ,дори в апартамент. Като се има предвид ,че най-вероятно е по мин 3-4ч. навън ,нищо не й пречи да взима кучето със себе си ,стига да не се шляе по молове и подобни.
А какъв е проблема да го взимате с вас?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Аз скоро си взех немска овчарка и не ми е никакъв проблем да ходи с нас някъде. Оправяме сеТака, че
![]()
Баби, дядовци наблизо нямаш ли, да го оставяте на тях... Ако не, както казаха по-горе, на комшиите.. или го взимате с вас.
Моето куче километри прелита със самолет само и само да е с нас, щото леля ми не ще да го гледа![]()
Предложи на баща си, той ще убеди майка ти
Нашите по принцип бяха много зле настроени за домашен любимец, котки, кучета... само папагали признаваха, иначе не. Ама брат ми мрънка, мрънка и накрая му подариха едно малко псе... ся го обичат като трето детеПетия член, повече от нас го глезят, ние пък леко го тормозим, ама като е сладко, кво да го прайш
МЕЧА радост.
ПС: Полата на каката на аватара на Стоянчо много ме кефи![]()
Вземете си . Има такива приюти и там давате например към 40 лева най-много , и те го гледат и отивате и си го взимате !
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Предложи на майка ти да си купите кучето и я обеди, че ще се грижиш за него през цялото време. Попринцип не мисля, че е проблем то да бъде с вас, защото немските овчарки са издържливи кучета, така че една планина не е голям проблем.
Мерси на всички, ще се опитам да я обедя![]()