- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- защо не ми дава да се гримирам
Айде, айде.. като погледна темата „ ваши снимки с грим„ къде къде по-наклепани на същата възраст има.. Дали ще е от тази или следвщата няма такова значение.. гримът все си е вреден. Ако се харесваш така - гримирай се, но и аз съм на мнение, че не на всеки му отива и не всеки може да се гримира, така че да не се обръщат по улицата и да го сочат с пръст..![]()
Аз на 13 и половина започнах от време на време да си слагам молив, (наистина рядко) ии впоследствие на 14-15 започнах почти всеки ден и смятам, че е нормално. Сега съм на 16 и си позволявам и по-тежък(в граници разбира се) грим по поводи, но на едно 13 годишно момиче не би му подхождало.
И аз съм на толкова и съм си позволявала сенки само 2 пъти, вечер, и то с тена на кожата, които само да придадат перлен оттенък. Спиралата ти е достатъчна според мен. Знам че се мислиш за голяма, или поне достатъчно пораснала, но се замисли, ако видиш някоя дори с 1-2 години по-малка от теб, нагримирана, какво би си помислила? Същото си мислят и по-големите от теб, които те виждат.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз на 13 си се гримирах спокойно. По-добре от рано и майка ти да ти покаже това-онова, отколкото после да се правиш на клоун.
Е на 13 си е чисто дете, каквото и да си говорим. И на мен майка ми ми е показвалам различни техники за гримиране, и то с тъмен грим, но не съм посмяла да изляза така, дори до магазина. На нейната възраст може да и се струва готино (не че аз съм по-голяма де, но нямам вече чак такива желания) ама в очите на по-големите изглежда смешно. Както и съм чувала от усти на по-големи "гледай я тая, още 7 клас, с грим и токчета и ми се прави на 20 годишна..." , не е към мен, но със сигурност е доста вярно..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
набор 97 е момичето, познавам я лично. Кажи ми дали ти харесва?
розовите чорапи. . апфф![]()
![]()
момичето до нея е една година по-голямо и е само с молив и спирала, но 100 пъти повече ми харесва!
седми клас съм, преди 2 месеца станах на 14, слагам си само спирала, пудра и гланц!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не прилича на 13 годишно момиче. Наистина й е леко в повече грима - доста е накичена, а трябва да е по-нежна.Първоначално написано от Pamaa
До авторката - да си слага само спирала, пък повечето грим да остане за специалните поводи.
Иначе не е грозна, но не е хубаво с толкова много грим. Момичето до нея само със спиралата и молива е много по-красиво.![]()
На 13 г. си е напълно нормално да слагаш грим.. Говорим за съвсем обикновен и ежедневен (молив,спирала и гланц,например) .. Пък и гримът не само е вреден на 13,но и на 16.. Така,че тези ,които я нападнаха трябва да се замислят и те..
Pamaa - Определено не изглежда на 13 годишна.. Изглежда по-голяма и определено не е хубава с прекалено много грим.. Иначе да,красива си е,но без грим ще е още повече..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
13-15 годишните слагат грим, за да се правят/изглеждат на по-големи. А в това няма смисъл. След години ще давате луди пари, за да изглеждате по-млади. Раздвайте се на това, което сте сега, защото времето не може да се връща. Има време - ще изглеждате като лелички.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тя, че изглежда по голяма, изглежда /в момента е на 14/. Имайте предвид, че преди 2 години положението беше същото, но.. малко по-пъпчасало!
Каквото и да си говорим, дори и на много по-голямо момиче този грим пак ще си стой грозно, защото:
1. Спиралата е супер напластена, до ефект на "5 мигли".
2. Тези сини сенки лъщая ужасно!
3. Фдт-на на предпоследната снимка е ужасен цвят, различава се от света на кожата. За ружа няма да говоря.
4. Кожата изглежда деформирана от петте пласта маджун :P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Подкрепям бащата на авторката. Знам какво е да си на 13 и да се мислиш за достатъчно голяма.. но повярвай не си достатъчно голяма да се мацаш, изглежда адски тъпо.
Само ще си развалиш кожата..
Аз преди слагах страшно много грим... сега даже на дискотека ходя само със спирала и молив, от време на време сенки, но не тъмни.
И моя не ми даваше когато бях на 13 .. много се карахме с него (аз мрънках и се цупех ;dd ) Ама явно с годините омекна ..![]()
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
Малка си още за грим ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе хора аз не слагам нещо много тъмно или много ярко съвсем лекичък грим колкото да подчертае очите майка ми ми позволява защото вижда че е малко но баща ми не понася да съм с грим не се клепа със 10слоя спирала![]()
karry
Все някога ще ти разрешат. Гримът не е най-важното.![]()
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Pamaa Момичето е хубаво,въпреки че е много гримирана за годините сиНа теб би ли ти било приятно да показват снимките ти във форуми ''за пример''
И ''розовите й чорапи'' по принцип като е права няма да се виждат
И аз мислех да кажа,че си малка за грим (авторката) ,но се замислих за младите си години;д;д;д и малко молив и спирала според мен също може да си слагаш.Дори само спирала е много по-красиво![]()
За сенки, спирала и молив наистина си малко малка. Не се убиждай, но ако си слагаш силен грим (имам предвид сенките) е нормално да ти се скара!
Не си толкова малка за грим, но мисля че ако решиш да слагаш ежедневен най-добре само спирала.Иначе за по - специални случаи според мен е напълно нормално да сложиш някакви сенки, молив и пудра, но не и за училище.![]()
как ще е малка какви момичета познавам на по 12-13 години разбира се че е нормално да се интересува от гримове въпроса е да е малко и прилично както тя сама каза какво я нападате всеки е свободен да мисли и прави каквото иска![]()
Сенките са прекалени за възрастта ти.
Молив и спирала - приемливо, ок.
Не ви знам отношенията, но особено ако си единствено дете в семейството, за баща си ти все още си ''малкото момиченце на татко''. Той не иска ти да пораснеш, не приема, че скоро няма да имаш голяма нужда от татко.
Майка ти ти разрешава от тази гледна точка, че тя също е жена и пряко е запозната с развитието ти като такава.
Друг е въпроса, че за 13 години гримът не е най-хубавото нещо.
Секси погледа + заръфаните очила + токчетата + чорапите = epic fail, поне за менПървоначално написано от Biskfitka
.
Ооо аз като бях на 13... баща ми пощуряваше като ме видеше с черен молив.. а аз и до сега слагам МНОГО МАЛКО![]()
Заложи сега-засега на спиралата и гланцовете.
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Аз пък съм против забраняването на грима.
Какъв е смисълът ?
Да, сега няма да се гримира, но в крайна сметка след няколко години , така или иначе ще прави, както сметне за добре относно грима.
Пък и винаги това, което е забранено ни се струва тооолко сладко, че желанието да го направим нараства в пъти.
![]()
Така де, не бих забранила на детето си да се гримира, ако това ще го кара да се чувства добре.![]()
To infinity and beyond.
+ 1 000 000 000Първоначално написано от katericArofl
!!!
Сенките може да са в така наречените неутрални тонове които са изключително естествени и не виждам какво лошо има в това !
Въпреки това препоръчвам на авторката да натрупа малко опит и теория в гримирането гледайки клипчета в youtube, за да не се окаже после, че се е намацотила като клоун !
Също така, оставяй очите си да почиват от грима поне по няколко дни, защото химията в него може доста да раздразни окото, особено на твоята възраст и особено ако техниката на поставяне на грима не е правилна ! И разбира се, не забравяй да се грижиш за самата кожа, все пак подържането не се изразява в това да "замазваш" работата с грим.
Може да е 97 и да се маже , но изглежда добре . Според мене това си е до родителите може би неините и дават и за тва се клепотиСпоред мене няма нищо лошо всеки се маже , колкото както иска , какво изобщо ви интересува нали не сте вие смешните ами те . Аз съм на 15 гримирвам се от 1 година и аз като бях на 13 тати като ме видеше с молив и ми викаше
Сега слагам ФДТ , руж , спирала и понякога очна линия . Ползвам и такива дрънкулки гривнички , обици ( СТРАСТ! ) Незнам за вас, ама аз вече съм си свикнала и гримирана си се харесвам , понякога си ходя и без грим и пак си се харесвам . Всичко е до личен избор , да не говорим , че момичетата винаги ще намерим косури на друго момиче , ама я питайте момчетата какво мислят за една гримирана мацка ?!?
![]()
![]()
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Боже, като се замисля, че на 13 самата идея за грим ми беше толкова безинтересна. Така де, то като до 14-15 си приличах на момче, ясно защо, но все пак.![]()
Дори и малко сенки да си слагаш, по-хубаво е само вечерно време да се слагат (макар че на 13 не ми е ясно къде вечерно време ще се излиза). Молив и спирала е добре, стига да не се докараш като фараон.
И все пак си е най-добре без грим.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire