- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- защо не ми дава да се гримирам
На мен лично ми е много гадно, отвратително когато видя някоя 97, която не може да си каже името, а се е гримирала като (да не казвам, че е грозно). Изчакай, всичко с времето си.. Все още си малка, не си съсипвай кожата още от сега
![]()
защо сте пуснали снимки на горкото момиче без тя да знае и си изказвате ''компетентното'' мнение... едва ли някоя от вас би се почувствала добре ако си види снимките в такава тема![]()
иначе на 13 вече си достатъчно голяма за спирала според мен.. вече си в пубертета и предполагам се чувстваш като тийнейджърка,а не като малко дете ? слагай си спирала,коректор също ако имаш пъпка някъде и друго май не ти трябва.. само те съветвам да не си слагаш фдт,защото много прецаква кожата (личен опит)
Не я нападайте, защотое малка!Дали ще започне да се гримира сега или след 1-2 години е все едно,гримът си остава вреден.
Авторке, ако се харесваш с грим няма нищо лошо да се гримираш,но без да прекаляваш, разбира се.До колкото баща ти той няма да ти даде съгласието си, каквото и да му кажеш.С времето ще свикне с "решението ти".
Може би бащата ти те мисли за още малка да се гримираш или присто не харесва нагримирани момичета (има такива хора!). Недей да се гримираш със 100 тона грим. Гримирай се по малко и бащата ти с времето ще свикне.
Какво лошо има да слага спирала????Първоначално написано от WaterLilly
Спирала и молив.Определено и аз съм на толкова и попринцип слагам много грим,но напоследък съм се опомнила и използвам само спирала..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Адски е некоректно да се поставят чужди снимки без изрично съгласие. Жалка постъпка![]()
Когато казах, че няма проблем с грима, не казах, че трябва ходи с опушен грим на училище. Правилата са едни и същи за всяка възраст. Рано или късно ще започне (а и явно е) да се гримира, така че по-добре рано. Виждам доста гротески, които за пръв път се докосват до сенки на по 16 години и положението е трагично.
Гримът е вреден на всяка възраст. От 5 клас ходя минимум с безцветна спирала на училище. Никога не съм имала никакви проблеми.
Не знам защо хората имаме навика да се правим на по-невинни отколкото сме. С размахване на пръст нищо не се постига.
Ами без СЕНКИТЕ - ОК ! аз слагам спирала и гланц!
Но скоро в даскало (преди 1 месец) видях едно момиченце набор 2003 ... ЛЕЛЕ ОМГ .... плосто с сенки (тъмно зелени) , черен молив (много зле сложен на 1 пръст под окото почти) спирала (беше си оцапала клепачите) , МНОГО тъмно червено червило , 100000 тона руш , розова рокля и дълги над коленете сини чорапи ! Беше и с жълти чехли (не бяха за между пръст) лал Майка й видяла ли я е ????
Но скоро в даскало (преди 1 месец) видях едно момиченце набор 2003 ... ЛЕЛЕ ОМГ .... плосто с сенки (тъмно зелени) , черен молив (много зле сложен на 1 пръст под окото почти) спирала (беше си оцапала клепачите) , МНОГО тъмно червено червило , 100000 тона руш , розова рокля и дълги над коленете сини чорапи ! Беше и с жълти чехли (не бяха за между пръст) лал Майка й видяла ли я е ????
И други такива съм виждала ... Кажете какво мислите за тях и веждали ли сте такива
^ Не знам за теб, ама аз ако видя такова същество няма да спя. Или ще спра да я питам дали е реална, дали се е погледнала как се е направила и да и кажа че е супер смешно и тнт..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Явно е от консервативните. Молив, спирала и сенки си е много за 13 годишна. Спирала ти е напълно достатъчна.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Защо като се споменат сенки те задължително трябва да са ярки или черни.Аз ползвам сенки-телесен цвят,нежно розово,кафеви нюанси,цветове леки озаряващи лицето.На 13 е може и да не й дават да се гримира,но има право да опитва,защото опитът учи и като се научи да се гримира това ще и помогне занапред.
^+1
Даже по-добре някакви светли сенки и спирала,отколкото черен моливМного по-свежо е
Момичето,което спомена LudetinA55 е на 8г....мислите ли,че е мислила и осъзнала какво си е причинила? Друг е въпросът родителите й къде са били тогава![]()
Малко спирала ти е достатъчна. Или некви почти незабележими сенки. Малка си още за тежък грим, не се състарявай нарочно![]()
и аз съм на толкова, и си слагам само гланц и спирала .. повечето хора 7-8 клас като се нацапотят не можеш да определиш дали са въобще ученички .. според мен спирала и гланц са най-добре![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
И аз съм на 13 и ще бъда 8 клас. Аз слагам малко коректор ( подходящ цвят и ако имам нужда ) , малко спирала и балсамче за устни (с лек цвят и блясък ). И смятам, че това е напълно допустимо.![]()
Баща ти според мен е прав. Аз на 13 имах колекция от гланцове и балсами, като ползвах предимно балсамите.Слагала съм и спирала и молив понякога, но 13 си е точно възрастта, когато решаваш, че си пораснала иии... Само дето не е така.
Като пораснеш още малко, ще осъзнаеш, че 13 не е възрастта за това.
Примерно аз сега съм на 16 и не ползвам грим. Ако съм на дискотека или някакъв купон, слагам фдт, и то не винаги, спирала - 1 път седмично, ако се сетя, и балсам за устни. Някой път си слагам и молив. С 3 години по-голяма от теб съм и не ползвам сенки, прави си сметката. То е ясно, че има и 14-15-годишни, които се клепат, ама защо толкова искаш и ти да си от тях, не разбирам.
Към авторката: Изборът си е твой.Аз лично на 13 сама смятах,че съм малка за гримове,нищо че като малка имах много от тези детските.Сега съм на 16 и слагам само спирала.Използвам сенки само за някакъв по-специален повод,а иначе и гланц бих си сложила, но често го пропускам,защото бързам.
Мисля, че спирала и молив е напълно достатъчно. В комбинация с някое нежно червило или хубав гланц подчертават красотата. Даже без молив по-добре.![]()
и да се гримирате по много на 13 всичко е до време и омръзваИ аз бях така на 13 сега съм на 15 ( също не толкова голяма ) ии понякога толкава ме мързи и не ми е до грим , че си излизам естествена иначе най-често съм със спирала , фдт , черен молив ИЛИ очна линия
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Абе какво говориш! Добре няма нищо по-невинно ама когато си на 16-17 и видиш някой на 13 без грим. Тя не иска да се харесва не 10-11 клас, а на децата от нейния клас и това си е съвсем нормално!Първоначално написано от 4o4ina
Към авторката: Аз бях почнала да се гримирам в 5ти клас и в началото на годината доста бях полудяла по това гримиране... Е не нещо чак кой знае какво ама си слагах и сенки (светли), ама към края на първия срок спрях с тях, защото много захабяват кожата. Почнах да слагам сало спирала и ако не ме мързи и гланц. Просто не дей да прекаляваш защото е вредно за кожата. От личен опит ти говоря!![]()
Защото не иска, когато си на 25 да изглеждаш така
, примерно.
Защото колкото повече се опитваш да приличаш на дясното момиче от тази снимка
,
толкова повече заприличваш на лявото.
+++Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33