- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- защо не ми дава да се гримирам
ами да ти кажа аз съм на 15.. и тия дето са по-малки от мен с 1/2/3 години се цапотят по-вече от мен и моите съученички... иначе.. аз на 13 си слагах спирала само..всеки ден.. сенки до сега 1 път не съм слагала навън.. т.е у нас се мацам да видя какво ще стане и веднага го трия и това става като реша да експериментирам т.е. 1-2 пъти на 2 месеца.. сега съм на 15 и нито спирала, нито черен молив,нито фон дьо тен .. абсолютно нищо.. излизам си естествена, а спирала и фон дьо тен слагам само на празници ..въпреки че не слагаш тежки сенки ти препоръчвам да излизаш само със спирала.. за черния молив по-добре недей.. а за фон дьо тен и сенки изобщо не помисляй.. има време когато ще ходиш с грим ..сега слагай само спирала и мисля, че ти е достатъчно, знам че не съм кой знае колко по-голяма от теб, но знам как ходят момичетата по-малки от мен с 1/2/3 години.. и след време те няма да могат да излязат без грим, защото ще им е необходим.. а на теб няма да ти трябва и ще ти е добре.. сега искаш да изглеждаш по-голяма, но след време ще искаш да си по-малка и това че сега не си се гримирала ще ти е от ползаПървоначално написано от pressiana
![]()
М/у другото темата е от април и едва ли авторката още я чете...