.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 77 от общо 77
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Баща ти според мен е прав. Аз на 13 имах колекция от гланцове и балсами, като ползвах предимно балсамите. Слагала съм и спирала и молив понякога, но 13 си е точно възрастта, когато решаваш, че си пораснала иии... Само дето не е така. Като пораснеш още малко, ще осъзнаеш, че 13 не е възрастта за това.
    Примерно аз сега съм на 16 и не ползвам грим. Ако съм на дискотека или някакъв купон, слагам фдт, и то не винаги, спирала - 1 път седмично, ако се сетя, и балсам за устни. Някой път си слагам и молив. С 3 години по-голяма от теб съм и не ползвам сенки, прави си сметката. То е ясно, че има и 14-15-годишни, които се клепат, ама защо толкова искаш и ти да си от тях, не разбирам.
    ами да ти кажа аз съм на 15.. и тия дето са по-малки от мен с 1/2/3 години се цапотят по-вече от мен и моите съученички... иначе.. аз на 13 си слагах спирала само..всеки ден.. сенки до сега 1 път не съм слагала навън.. т.е у нас се мацам да видя какво ще стане и веднага го трия и това става като реша да експериментирам т.е. 1-2 пъти на 2 месеца.. сега съм на 15 и нито спирала, нито черен молив,нито фон дьо тен .. абсолютно нищо.. излизам си естествена, а спирала и фон дьо тен слагам само на празници ..въпреки че не слагаш тежки сенки ти препоръчвам да излизаш само със спирала.. за черния молив по-добре недей.. а за фон дьо тен и сенки изобщо не помисляй.. има време когато ще ходиш с грим ..сега слагай само спирала и мисля, че ти е достатъчно, знам че не съм кой знае колко по-голяма от теб, но знам как ходят момичетата по-малки от мен с 1/2/3 години.. и след време те няма да могат да излязат без грим, защото ще им е необходим.. а на теб няма да ти трябва и ще ти е добре.. сега искаш да изглеждаш по-голяма, но след време ще искаш да си по-малка и това че сега не си се гримирала ще ти е от полза

Супер фен Аватара на mayaaa
    М/у другото темата е от април и едва ли авторката още я чете...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си