- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Купувам Тениска I love New York и продавам много неща
Tърся си тениска I love New York.. цена квато кажетеразмера ми по широчка да е ддз къв то1но размер
Продавам телефон iPhone 4 - 500лв (не ми трябва)
LED TV Samsung 32'' - 320 лв (не се използва)
Apple laptop - купен за 800евро продавам за 450 лв (отлично състояние с Linux)
При интерес давам линк за снимки.. Възможност за коментар по цените въпреки че тези неща няма как да ги намерите на по-ниска цена освен ако не са крадени или строшени
ПП: извинявам се за малкото латиница ама нямаше как да го напиша по друг начин демек налага се![]()
а от кой град си ?![]()
You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .
СМОЛЯН![]()
Авторе, айфона реплика ли е или е строшен, или си го заключил, че го даваш САМО за 500 лв.?Аз имам такъв и ми струваше 1500
1500-500=1000лв уоооу
Оказа се че е китайски и са ми го пробуталидобре че не се излъга някой айфона не се продава вече
а пък ако някой иска котайски го подарявам
![]()
Давай го на мен.....Първоначално написано от knas90
Дай линк за апела.... модел и снимки
лаптопа на ейпъл- ПРОДАДЕН
Пишеш, че подаряваш айфона...за колко го даваш?![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
ТИ НАПРАВО МЕ СЪСИПА ЧОВЕЧЕПървоначално написано от wartus
![]()
iPhon-a ? Какво се случи с него, ако подаряваш давай ми го, ако не кажи цена![]()
Ами айфона е ментак и се оказа че детето го е харесал телефона и му го дадох на него.. казвайте за нещо друго телевизора си стои..![]()
аз имам 1 тениска Love NYC на найк ако си заинтересуван пиши ми ЛС
up....![]()
mmmmmmm
uppppppp
mmmmmmm
up.....
mmmmmmm
За тениската и по-точно рисунка или печат? Ако решиш погледни http://art-teniski.blogspot.com/ но няма да е с етикет на някоя VIP марка.но са много ефектни
![]()