- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Хорни, ай ем со хорни, ай хав нобади, Ай ем он май оун, ааааа.
Отдавна.
Скоро.Богиня съм. Не мога да удовлетворявам всеки срещнат.
![]()
Преди 3 седмици.......................
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Сутринта към 6 и нещоМъжете са най-възбудени сутринта
A и аз не отказвам (angel)
До преди около час ме лашкаха в едно автомобилче около час хихихи...
На 17-ти като за "честит първи учебен ден" :д
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
преди седмица... ах, ах... мразя, че съм жена![]()
Това какво ще правя мисля, че не ти влиза в работата. ;]
Ей такива най-мразя във форума: някакви момиченца на по 16 годинки, които постват такива коментари и като ги попиташ нещо, ти се репчат… Алоу, малката, слез малко на земята. Това, че го правиш по коли, балкони, басейни, полянки и т.н., въобще не ме интересува, явно не схвана дори и намекът ми в предния пост.
А ти да не би да си ми светела, че знаеш дали нямам „сефте“? Вземи си чукни главата, преди да напишеш поредния си глупав пост. Писна ми от кухи лейки.
Incadeptus, такъв съм си. И не знам колко съм умен, но всеки случай имам малко повече мозък, отколкото това момиченце, което „знае“ какво правя, че си прави такива заключения. Жалка картинка е, брат. Виж я само…