- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Аман....
оффффффффффффф
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
А ти да не би да си ми светела, че знаеш дали нямам „сефте“? Вземи си чукни главата, преди да напишеш поредния си глупав пост. Писна ми от кухи лейки.
Incadeptus, такъв съм си. И не знам колко съм умен, но всеки случай имам малко повече мозък, отколкото това момиченце, което „знае“ какво правя, че си прави такива заключения. Жалка картинка е, брат. Виж я само…
Виж ме ,виж ме виж.Бати то и ника като собсветника му - леймър![]()
Много си забавна. Ама няма какво да споря с такива дечица като теб, които след като са толкова горди с това, че го правят всеки ден на нестандартни места и че дават в дупето и че правят още куп подобни неща на 16 годинки, все едно са хванали Господ за шлифера. Ясна си ми само по постовете, които ти чета. А относно това дали съм девствен или не — аз си знам. И само ще ти кажа едно: По-добре да си девствен на 18 годинки, отколкото на 16 да правиш всичките тия неща, които изброих. Голяма гордост, голямо нещо.
Окей, нека приемем, че съм леймър, а аз ако съдя по аватара ти, не знам ти каква си…
Още едно доказателство ,че си леймър,щом не може да отсъдиш по аватара.А тук долавям някакво отчаяние ,че не си правил всички тия неща дето изброи или секс на нестандартни места.ама нищо де млати чекии и да не ти дреме![]()
Оф бе човек.. ти добре ли си... само като ти видя постовете и ника и аватара ми става ясно, че женско никога не си пипвал... И курва за 2 лв да бях, внимание на такъв като тебе сигурно нямаше да обърна.. Самото ти държание е отблъскващо ... И ти личи просто какъв загорял келеш си ^
Е браво ,каза му го поне още един от тоя форум !!!Цунки
И да не съм пипвал женско, теб засяга ли те? Ела да ме видиш дали съм загорял келеш бе, казах ти на няколко пъти.
Тая пък долавяла отчаяние… Пхахаха. Отивай да си пишеш домашните, не ти се отдава мисленето.
Днес след даскало ма ...не беше нещо кой знае кво
А аз не знам кога ще го доживея...седмица някъде вече
Снощи. Ма нещо не съм доволна.
Карай, колкото да ми отвлече мислите става.
Вчера...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
КОЛЬО,WHAT THE FUCK?! ARE YOU SERIOUS?
maDamn
Сън,мога да кажа същото и за теб например защо не?
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.