Първоначално написано от hAwk_eye Ехх... как издържаш сладур? п.с. аватарчето ти е много сладко :* Мерси! Аз съм девствена де, но съм правила само анален и орален секс.
Първоначално написано от MaCetY Мерси! Аз съм девствена де, но съм правила само анален и орален секс. Пак е нещо, а и на тази възраст е логично!
Първоначално написано от sladura89 Пак е нещо, а и на тази възраст е логично! Още ме е шубе за вагинален.
Първоначално написано от MaCetY Сигурно вече мина месец и нещо.... Не е леко, но при мен се случва за доста повече време!
Преди 1 месец почти
Въх, не ви е лесно и на вас..
Не ни е лесно, ама какъв избор имаме!
Абе страх ме е да не забременея...
Първоначално написано от MaCetY Абе страх ме е да не забременея... Е нали има презервативи
Еми да ама все пак може да се скъса.
Първоначално написано от MaCetY Еми да ама все пак може да се скъса. Еее много си недоверчива.Дурекс са си стабилна марка.Досега съм нямал късане с тях
Първоначално написано от MaCetY Мерси! Аз съм девствена де, но съм правила само анален и орален секс. Не си девствена значи.
Първоначално написано от heartshapedbox Не си девствена значи. Медицински погледнато си е девствена. Иначе.. ще си замълча.
Първоначално написано от hAwk_eye Дурекс ДЮрекс. *
Първоначално написано от tori ДЮрекс. * T tee /ˈtiː/ U u /ˈjuː/ V vee /ˈviː/ OKEY!Чак толкова да издребняваме.Всеки си го казва както си иска и както му е удобно.
Първоначално написано от hAwk_eye T tee /ˈtiː/ U u /ˈjuː/ V vee /ˈviː/ OKEY!Чак толкова да издребняваме.Всеки си го казва както си иска и както му е удобно. А, мне, не издребнявам. :д
Rabalka, да не си в цикъл ? Тая седмица не си писала.
тя и в цикъл да е свирки ще прави
Да бе верно какво става с Рабалка?
Снощи цели 3 часа с почивки. Разбих я от секс
Офф аре стигате бе
Rabalka Колко време най-много си правила секс?
2 часа
Първоначално написано от Rabalka 2 часа А колко наи дълго време си правела свирки
Правила