- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Миналата Неделя
Вчера
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Да сигурно за това само се дърпат и се правят, защото им се прави, къде е логиката в това???
П.П. Интересно тогава защо има стотици обяви на жени предлагащи секс услуги срещу пари, а на мъже почти липсват такива, това как да си го обясним, освен че жените могат и без секс, ама щом им платят защо пък да не го направят?!
Последно редактирано от sladura89 : 03-26-2017 на 23:43
Вчера вечер беше страхотно.
Явно сексът е привилегия за жените, а не за мъжете, защото жените лесно и безпроблемно винаги могат да си намерят някой за секс и то без да правят абсолютно нищо освен да изберат този, който най-много им е харесал из между тези, които им се предлагат! Докато при мъжете въпроса не стои изобщо така те се хващат като удавник за сламка, ако изобщо някоя им пусне или им покаже, че ги иска!![]()
ти пък стига си се оплаквал
намират се жени за секс, може би тряба да свалиш критериите
и не бъди толкова отчаян, жените не се кефят на това
Да, ле, така е - прав си, че женските отваряме крака и златния хуй веднага влиза къде требе. :ддд Ест.
квак
Последно редактирано от deitona22 : 04-25-2017 на 11:42
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Женските имат интерес да се конкурират повече мъже за тях пък секса да е отскъден.. Какво друго да предложат иначе ? Ако искаха секса да е достъпен за всички проституцията щеше да е легална навсякъде и щеше да е по добре структурирана
По темата
Неделята... Все едно правих секс с труп, лежи и чака. Пууу хубавите жени не стават и за секс деба мама му.. Аз трябва да върша цялата работа и после остана да ме пита " Не бях ли страхотна миличък ?" Да мила три пункта над китайска надувална кукла и ако си затворя очите няма разлика честно казано