.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2261

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    абе я не лъжи.Наскоро беше имал интересна случка,но не те питах на лс да обясниш хах.
    Иначе по темата,през март май беше
    Е колко да е скоро забравих вече какво е?
    Между другото от тогава не съм се бръснал и съм станал като поп, сам изчисли от кога не съм?!
    Не се бръсна в знак на протест! И яко набивам чесън против вампири, и против жени!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Между другото от тогава не съм се бръснал и съм станал като поп, сам изчисли от кога не съм?!

Не се бръсна в знак на протест! И яко набивам чесън против вампири, и против жени!
    Ако караш в същия дух, скоро няма да ебеш !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Ако караш в същия дух, скоро няма да ебеш !
    Да, то защото като бях гладко обръснат и като не ядях такива неща все едно, че съм ебал същата работа!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Е колко да е скоро забравих вече какво е?
    btw и аз така...от последния път бях пуснал брада,ама след месец и нещо ми писна ;д.Ама ти с този простест,освен някоя ба рокерка да те набара,друга трудно

btw и аз така...от последния път бях пуснал брада,ама след месец и нещо ми писна ;д.Ама ти с този простест,освен някоя ба рокерка да те набара,друга трудно
    Мхм, все ми е тая и като бях гладко избръснат толкова ми пускаха, така че няма голяма разлика!

Град
    София
    Мхм, все ми е тая и като бях гладко избръснат толкова ми пускаха, така че няма голяма разлика!
    Уж се кефят на брадата,ако стои добре ,ама не разбирам защо Ем на мъжа му е жега с нея и сърби,ем жените ги боцка и т.н. д

Уж се кефят на брадата,ако стои добре ,ама не разбирам защо Ем на мъжа му е жега с нея и сърби,ем жените ги боцка и т.н. д
    Не е баш така, моята е на няколко месеца и ми ходи, но е факт има жени, които харесват обръснати, а други харесват и си падат по брадати, както пък има мъже харесват космати отдолу, а други гладко избръснати като бебешко дупе! Едни харесват по-пълни други по-слаби и така!
    На мен поне на този етап не ми е жега с нея, а за сърбене това е първите 1-2 седмици после спира!

Град
    София
    Не е баш така, моята е на няколко месеца и ми ходи, но е факт има жени, които харесват обръснати, а други харесват и си падат по брадати, както пък има мъже харесват космати отдолу, а други гладко избръснати като бебешко дупе! Едни харесват по-пълни други по-слаби и така!
    На мен поне на този етап не ми е жега с нея, а за сърбене това е първите 1-2 седмици после спира!
    Па ако ти излезе късмета,пускам си брада пак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Да, то защото като бях гладко обръснат и като не ядях такива неща все едно, че съм ебал същата работа!
    Па ако ти излезе късмета,пускам си брада пак
    Пичове, явно брадата или липсата ѝ не е фактор ! Друго е !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си