- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Грозни иска да ебе високорангови мадами. На гол тумбак - чифте пищови. Ако се огледа за мадами от неговото обкръжение и на неговото ниво в социалната стълбица, може и да ебе. Ако има обкръжение де. Съвсем естествено е жената да се стреми към най-успешния мъж, до който има достъп, дори тя да не му е на нивото. Природа. Парите са просто следствие и белег за успешност.
You're tryin' to be different, that makes you no different
+100
Няма как да не предлагаш нищо, а да изискваш много. Все едно да се сърдя на Мерцедес, че не искат да ми продатат последната си s класа за 1000лв. Нормално е една жена да търси сигурност, особено за по-сериозна връзка, точно както ние търсим качества, които да дават предпоставка за добро поколение и семейство. Парите са въпросната сигурност в днешният свят, а външният вид, характера и домакинските умния са въпросните предпоставки за здравопоколение и добро семейство. Заложено си ни е генетично да ги търсим тези неща и е абсолютно естествено. Друг е въпросът, че голямата част от хората, които не са доволни от стандарта си на живот са адските натегачи и е трудно дори да ги търпиш.
Много хубаво го каза и потвърди думите ми, че вие жените предпочитате да сте сами, вместо да направите компромис с каквото и да било! Виждал съм го много пъти - жени искат някой, когото не могат да имат, въпреки че имат много други кандидати, които не са "идеални", но не са и някакви пропаднали! Просто такива не са интересни на жените! Чакат "идеалният" да бъде с тях, като изневери на сегашната си. После - "ама той ми изневерява, всички мъже сте еднакви"! Това ми е любимото
!
И да срещнем какво от това?! Няма никакъв смисъл! Тука поне е по-забавно
.
Не ми е забавно да се унижавам и да досаждам на непознати жени, които очевидно не искат да имат нищо общо с мен.
Правилно - ако си губиш времето, по-добре да е приятно, вместо да те режат и да се унижаваш!
Работата е там, че аз не искам почти нищо! Искам да бъда харесван. Свалил съм критериите до дъното и няма никакъв резултат! Истината е, че не ме харесват, защото съм грозен и без пари, всичко останало са празни приказки!
Ако както казваш жените търсят преди всичко пари, ти ми кажи това какви ги прави!
Не е баш така, защото на живо дори и да не ходя да свалям мадами, поне ги виждам много по-добре от колкото в нета, поне съм убеден, че не е фейк профил, може да усетиш излъчването и да видиш движенията и, поведението и, маниерите и т.н. може да забележиш дали ти хвърля погледи или хич не те и забелязва! И е доста по-добре да ги заглеждам така от колко в некви сайтове, къде никой не ти отговаря и не те разглежда!