Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
Единият вид секс, който е обвързан с пари е когато си плащаш за секс, при другият вид е нужна възбуда и сексуално привличане между двамата, там парите едва ли играят някаква роля
Напротив, играят роля и то голяма, макар и индиректна! За да стигнеш до секс с една "нормална" и "порядъчна" жена, трябва да имаш и да похарчиш много повече пари, отколкото е цената на един обикновен "сеанс" с обикновена "жрица"!
Интересно ми е според твоите разсъждения означава ли, че преди да измислят парите никой никога не е правил секс?
Абе сладур - коя е най-старата професия ?! Тя съществува още преди да измислят парите! Тогава срещу секс са се разменяли стоки и услуги - нищо ново под слънцето! В бардаците на запад можеш да плащаш и с банкова карта! Това промеля ли същността на нещата?!
Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
по ненормалната ти логика в България секс не трябва да се прави
Не съм казвал такова нещо! Прави се секс, само че жените искат да го правят с едни и същи мъже. Защо мислиш има толкова изневери?!
и сигурно тва е главната причина да намаляваме по численост
Точно така е - това е една от основните причини!
а сиганите са към 5 пъти по-богати от всички българи
Там мащабите са други Папи, иначе историята е същата - циганката която живее в коптор сигурно се навива за шише евтина ракия .
Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
Грозни иска да ебе високорангови мадами.
То всеки иска, но аз съм реалист. Аз съм съгласен и на под-средно-статистическа, но истината е че и те не ме харесват. Нямам достатъчно пари, които да компенсират недостатъците ми.
Ако се огледа за мадами от неговото обкръжение и на неговото ниво в социалната стълбица, може и да ебе. Ако има обкръжение де.
Почти нямам обкръжение и в него всички жени са вече заети .
Съвсем естествено е жената да се стреми към най-успешния мъж, до който има достъп, дори тя да не му е на нивото. Природа. Парите са просто следствие и белег за успешност.
Всъщност потвъждаваш думите ми !
Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Папугай ли остана единственият смислен в този форум???

Не просто в женското мислене няма и грам логика за това няма как и едва ли някога ще ги разберем!
Логика има, но техните цели са различни от нашите!
Явно мъжете са склонни на повече компромиси относно сексуалните си партньори, докато жените не са склонни на такива!
Жените по принцип не са склонни на никакви компромиси - не само в секса, но и в живота като цяло!
Йоана преди 2-3 страници я питах нещо, ама то човек като няма желание да комуникира няма никакъв начин да го накараш, а когато много хора избягват да говорят с теб вече става подозрително!
Йоана е фейк на същия човек като Рабалка и още поне 5-6 други!