- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Напротив, играят роля и то голяма, макар и индиректна! За да стигнеш до секс с една "нормална" и "порядъчна" жена, трябва да имаш и да похарчиш много повече пари, отколкото е цената на един обикновен "сеанс" с обикновена "жрица"!
Абе сладур - коя е най-старата професия?! Тя съществува още преди да измислят парите! Тогава срещу секс са се разменяли стоки и услуги - нищо ново под слънцето! В бардаците на запад можеш да плащаш и с банкова карта! Това промеля ли същността на нещата?!
Не съм казвал такова нещо! Прави се секс, само че жените искат да го правят с едни и същи мъже. Защо мислиш има толкова изневери?!
Точно така е - това е една от основните причини!
Там мащабите са други Папи, иначе историята е същата - циганката която живее в коптор сигурно се навива за шише евтина ракия.
То всеки иска, но аз съм реалист. Аз съм съгласен и на под-средно-статистическа, но истината е че и те не ме харесват. Нямам достатъчно пари, които да компенсират недостатъците ми.
Почти нямам обкръжение и в него всички жени са вече заети.
Всъщност потвъждаваш думите ми!
Логика има, но техните цели са различни от нашите!
Жените по принцип не са склонни на никакви компромиси - не само в секса, но и в живота като цяло!
Йоана е фейк на същия човек като Рабалка и още поне 5-6 други!