.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Да го оставя ли?

От скоро сме заедно, но просто я няма тръпката, не чувствам нищо. Дори и аз се чудя защо съм с него.. Личи си, че ме харесва много, държи се добре, но се чувствам едва ли не виновна, че не ме привлича по никакъв начин. По-лошото е, че съм влюбена в друго момче, макар и да знам, че нищо няма да се получи с другия, защото аз прецаках нещата, не искам и да съм със сегашния си приятел. Знам, че не е правилно от моя страна да съм с човек, към когото нямам абсолютно никакви чувства, да го оставя ли? Какво ще ме посъветвате? Или може би да изчакам малко, пък току-виж започна да го харесвам, в което се съмнявам.. Но ме е страх или по-точно ми е жал да го оставя, тъй като си личи, че му пука за мен. Какво да правя? Не съм щастлива с него.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мисля, че е най-доре да не губиш и своето и неговото време, щом като нямаш чувства към него. Обясни му това и не му се обаждай, докато той сам не те потърси.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

обясни му как стоят нещата и го оставяй.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми съгласна съм с горните постове.То като няма смисъл ..

Няма смисъл просто... будалкаш момчето, тъпо е.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Варна, моретоо :)
    Не го оставяй, моля те
    хЪх...

Докато си с него от съжаление, парираш неговите възможности да открие споделено щастие с друга. Отделно мъчиш себе си.

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз мисля, че трябва да го оставиш.. последната ми връзка беше такава, опитвах се няколко пъти да го оставя.. не приемаше, молеше се, едва не заплакваше... аз все го съжалявах и...
    На моменти беше ОК, докато не почна много да ме задушава и отблъсква, да ревнува като луд и т.н... пак се опитвах да го оставя, този път просто изчаквах да се издъни с нещо... и пак не ми се получаваше, щото съм мекошава..
    Един ден чашата преля и му казах край... плака ми на рамото (не, че се гордея ама.. ) Накрая излезе лицемер де, говорил на една приятелка как бил сбъркал с мен и трябвало да се хване с нея, предлагал й секс и т.н..

Та, недей да го мислиш, има всякакви индивиди, аз от този не го очаквах всичко тва, ама ето го... Не може ти да мислиш за него, как да се чувства по-малко зле, а в следващия момент... :х. Бъди сигурна, решителна и твърда. Иначе, ако вижда, че си колеблива няма да иска да се откаже за теб.. току виж е тръгнал да преследва клишето "ще се боря за любовта" и няма да се отървеш от него, няма да те пусне да продължиш напред, нито ще си помогне сам. Винаги мисли на първо място за себе си и не ставай затворник на чувствата си, заради нечии чужди.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Остави го навреме преди неговите чувства да са станали по-силни.

Хорааа спрете да залъгвате отсрещния.Няма смсллл наистина да го караш да хлътва повече и повече в теб,щото съм сигурна,че когато те целува и прегръща ти му отвръщаш ... знак,че държиш на него...Просто му изясни как седят нещата... И гледай да не съжаляваш после и да пишеш теми как да си го върнеш (((:

Съгласна съм с мненията по - горе. Остави го! Помисли малко... Защо да сте заедно? Ти нямаш чувства към него. А пък и той все ще разбере... Тогава ще е още по - наранен.
    Света е нищо без любов.

Хей, и аз имах подобна ситуация преди известно време. И според мен от личен опит ти предлагам да седнеш и да му обясниш какво се случва с теб в момента. Защото ако не той то кой трябва да знае?! Поне му дай искреността, поне това заслужава нали?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Докато си с него от съжаление, парираш неговите възможности да открие споделено щастие с друга. Отделно мъчиш себе си.
    Абсолютно вярно. Заблуждавайки го не му правиш услуга, напротив.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре го остави
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Остави го навреме преди неговите чувства да са станали по-силни.
    Мда, недей да го залъгваш. После боли... много!
    Личен опит.
    *сън*

Град
    Провинцията
    It's pointless... иначе казано, няма смисъл.

: )

Остави го.
    No more hopophobia ! Love is love

Мега фен
    зарежи го. и не защото ''го използваш'', а заради самата себе си. ти не получаваш нищо от тази връзка, следователно тя е напълно безсмислена.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Чувствай се виновна и компенсирай всичко със секс,а в един момент той ще си намери някоя и готово Как може да се хванеш с човек който не те привлича.... иначе чувствата не са чак толкова важни, много хора са заедно просто защото се забавляват. А за другия пич ми като не става значи не става

sex-ете се ... ако и там куца работата,пича просто е преебан !!
    bublin' all over again ...

Бях в същото положение но се осъзнах и го оставих... Той не ме разбра и ми каза,че съм кучка и че съм се подиграла с него.Просто се опитай да бъдеш колкото се може,по-деликатна защото може да те разбере погрешно

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Re: Да го оставя ли?

Цитирай Първоначално написано от PrclssRosh
    От скоро сме заедно, но просто я няма тръпката, не чувствам нищо. Дори и аз се чудя защо съм с него.. Личи си, че ме харесва много, държи се добре, но се чувствам едва ли не виновна, че не ме привлича по никакъв начин. По-лошото е, че съм влюбена в друго момче, макар и да знам, че нищо няма да се получи с другия, защото аз прецаках нещата, не искам и да съм със сегашния си приятел. Знам, че не е правилно от моя страна да съм с човек, към когото нямам абсолютно никакви чувства, да го оставя ли? Какво ще ме посъветвате? Или може би да изчакам малко, пък току-виж започна да го харесвам, в което се съмнявам.. Но ме е страх или по-точно ми е жал да го оставя, тъй като си личи, че му пука за мен. Какво да правя? Не съм щастлива с него.
    Не го оставяй още нека те обикне че да го боли повече като се разделите

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    И аз бях по същия начин.
    Абсолютно същото.
    Зарязах го 3 дни преди да направим месец,
    казах му,че нямам чувства вече..
    той си беше..направо..съсипан?защо о адски ме обичаше и беше страшно щастлив..
    А после да не говоря какво стана-взех,че се влюбих страшно силно в него..и постоянно го мисля..пффф
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си