.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София

Стягане на прасци

Искам да имам тънки прасци, като цяло краката ми не са дебели, но там не ми харесват . И по-точно не мускула, ами да оформя тънички прасци и да премахна подкожните мазнини - те ми се трупат в задната част и е грозно отстрани .. . Много хора дават в интернет "упражнение за прасци", но едни хора искат да увеличат, а други (като мен) - да намалят размера и просто се чудя да не постигна обратния ефект . Тичането и скачането на въже ще помогнат ли или само ще стегнат мускула ?
    Love is everything!

Голям фен Аватара на Sevdito
    Тичането определено ще помогне.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Тичането определено ще помогне.
    Ами скачането на въже за изгаряне на подкожните мазнини, а не за стягане на мускула ?
    Love is everything!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Ако гена ти е дебели прасци,не може да се оправи ,защото такава ти е мускулатурата.Аз лично съм така ,че и дебели глезени имам...Тренирам 5 пъти в седмицата ,скъсвам си задника ,но...мазнините ,които бяха ги махнах,гена не мога да променя.Тичането наистина е добър вариант ,разходките също ,все пак най-вече се натоварват краката,цялото тяло те го издържат
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Защо маратонците имат тънки крака?

Чрез тичането резултат ще има чак след 3тия месец, вероятно, даже пак не е сигурно.

Изкачването на стълби (но през една) мисля, че намаляваше обема на прасеца.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    По пръсците мазнина ли имаш или са ти дебели, защото имаш такива мускули? Ако е второто с каквито и да е упражнения, тичания и тнт няма да се оправиш, трябва да отслабнеш, а това е много трудно,когато имаш натрупана мускулуна маса..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    По пръсците мазнина ли имаш или са ти дебели, защото имаш такива мускули? Ако е второто с каквито и да е упражнения, тичания и тнт няма да се оправиш, трябва да отслабнеш, а това е много трудно,когато имаш натрупана мускулуна маса..
    Eто това имам предвид, мисля че са натрупани мазнини -

http://prikachi.com/images/457/3291457R.png

Не е красиво, като на Деми Ловато са малко -

http://farm5.static.flickr.com/4013/...c00a9a073f.jpg

FuckingFreak, какво да правя, с тичане само ще стане ли, така не заякват ли мускулите ?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Не са ти толкова дебели.. тичането ще ги стегне и увеличи...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Ама..ама..ама.. навсякъде пише различно .

Sevdito ми казва, че ще има ефект - ще се намали прасецът.
    GrippingBosh ми казва същото.
    cherinka не е сигурна дали ще има ефект.
    bathory, ти ми казваш, че ще има обратен ефект ..

Аз усещам по време на тичането напрягането в мускула, но нали целта ми е да махна мазнините там..
    Love is everything!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ще се увеличи, кой залъгвате вие? да не мислите че от 1-2 месеца тичане ще направи супер пръсците? Айде да не снимам моите да видите от 4 години работа (тренировки 4 пъти в седмицата баскетбол) какво съм направила вие ще казвате че ще се удебелят.. Тичай, да, но искам да ти кажа че само ще ги стегнеш. Баба ми има супер големия корем но пръсците и са колкото китката ми, даже по-малки, ако искаш вярвай, всичко си е до костите.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

тая Деми Ловато има отвратителни крака, дебели като бадъни, добре че моите са слабички, че като гледам кви злета има
    пт. авторке; ти нямаш тоя ген с дебелите пръсци, имаш сланинка, тичай, карай колело, скачай на въже ще се стегне супер

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    тая Деми Ловато има отвратителни крака, дебели като бадъни, добре че моите са слабички, че като гледам кви злета има
    пт. авторке; ти нямаш тоя ген с дебелите пръсци, имаш сланинка, тичай, карай колело, скачай на въже ще се стегне супер
    Деми Ловато освен това се бори с хранително разстройство

пт- според мен си супер, повече ходене и малко спорт и ще си супер

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

злета? че им били дебели краката? абе ти надрусана ли си..?

иначе, не я слушай ri41,нямаш 'сланинки' просто са ти отпуснати прасците
    тичане, скачане на въже, скачане на място и разни упражнения ще ти ги стегнат...
    но не очаквай моментален резултат
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF

злета? че им били дебели краката? абе ти надрусана ли си..?

иначе, не я слушай ri41,нямаш 'сланинки' просто са ти отпуснати прасците
    тичане, скачане на въже, скачане на място и разни упражнения ще ти ги стегнат...
    но не очаквай моментален резултат
    виж, това го казах като имах в предвид да се радваме на това което имаме и да го ценим, щото има много по-зле от нас, авторката това са и бели кахъри според мен, както казах няма дебели крака а нужда от стягане

Град
    София
    Благодаря на всички за мненията .
    Някакъв човек във фитнес форум беше написал
    глад и кардио само
    , но според мен ще стане със скачане на въже (много ми е забавно да си скачам насам-натам ) ии тичане . Пък каквото стане, все ще задобрее положението
    Love is everything!

Ммм този , който го е казал или си е направил гавра с теб или е някой психопат , който си няма никаква идея от тези неща...
    Първо прасеца ти не е дебел , а отпуснат ..Имаш тънички крачета ппц.. можеш да ги стегнеш предимно със скачане на въже и разбира се мн е важен хранителния ти режим , защото нито с глад ще стане работата ..нито с тъпчене на вафлички Направи си едно РБД + скачане на въже (през ден , за да си отпочинат мускулите ...а когато си почиват те растът ...и не се бой няма как да ти станат като на културист , защото изискава мн повече усилия ) и си готова

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Ама..ама..ама.. навсякъде пише различно .

Sevdito ми казва, че ще има ефект - ще се намали прасецът.
    GrippingBosh ми казва същото.
    cherinka не е сигурна дали ще има ефект.
    bathory, ти ми казваш, че ще има обратен ефект ..

Аз усещам по време на тичането напрягането в мускула, но нали целта ми е да махна мазнините там..
    Не ти казвам, че ще има обратен ефект - мускула ще се оформи и е нормално да се увеличи, но този ефект го очаквай след много време усилени тренировки. Това е мускул, който се развива много трудно, така че не се тревожи.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на Naik1
    Размерът на прасеца, мъжкия полов член, предполагам и на женските гърди зависи 80/100% от гена, най-вече прасецът. Имам съученик, спринтьор на 400м, до коленете краката му са доста масивни, но прасецът му е доста по-малък от моя, въпреки че съм го тренирал по-малко време.
    Сега ако искаш да го напрегнеш доста неща можеш да правиш - тичане, стълби, колело. Само трябва да се концентрираш и когато правиш упражненията да си стъпала само на пръсти. Масивен прасец няма да направиш, това е ясно. Моят порасна ама и щангата доста ми мачка врата и раменете
    М/у другото, като ти гледам снимките, съм сигурен, че ако при една добра тренировка напомпиш добре прасеца крака ти от коляното до глезена ще бъде плътен и изпълнен и при докосване няма да ти се стори, че имаш излишни мазнини. Е ти такива тренировки надали ще правиш, наблегни на простите упражнения и на постоянството.
    Айде да го пускам тоя пост, че пак се отплеснах и никой няма да го прочете
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Супер фен Аватара на dead_princess
    бягане на къси разстояния и клякания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си