- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Манталитетът на българската млада жена.
//непретенциозният ум е завладял темата...
няма да се хабя да пиша нашироко, само ще отбележа, че от мненията човек добива ярки впечатления за средата на =/=-те потребители. тъжно.
Е, какво толкова лошо има? Всеки се стреми към по - висок стандарт, а по какъв начин ще го постигне си е личен избор. Пък и реално погледнато е доста по - приятно по цял ден да се чудиш дали първо да идеш на фризьор или на маникюр и да преживееш, че довечера ще те чука набор на баща ти, отколкото по цял ден да си заобиколен от малоумници и да ти порят гъза от работа в името на съмнителни резултати. Предлагам само друга гледна точка.
Автора с колко момичета е бил заради вътрешните им качества (само!)? Не смятам, че да избереш приятелката си по малкият стегнат задник е по - малко повърхностно от това да се закАчиш за някой паралия. Пък и честно казано, контактувам с доста хора и повечето мъже, които познавам не притежават друго, с което да могат да ме впечатлят. Искам да кажа, че това е двустранен процес. Както все повече момичета се превръщат в златотърсачки, така и мъжете се разглезват повече и чакат да бъдат харесани, свалени, обгрижвани и т.н. 'М че аз ако ще правя всичко изброено във връзката си, да ми плаща е най - малкото, което ще може да направи.
И сега да стигнем до мен. Не водя такъв начин на живот. Не съм парти енимъл като цяло, най - малкото защото програмата ми в университета не го позволява. Искам да си завърша, искам да съм най - добрата в работата си, искам да работя с конкретни хора, които смятам за авторитети в областта, абе... искам да се развивам. Но всички виждаме как реализацията в България е малко пунта мара, пък дори и да се реализираш, заплащането рядко е достатъчно за да покрие труда ти, та... когато дойде време за брак, нямам нищо против съпругът ми да се грижи за семейството.
Нали... жалко е цял университет от 12 000 човека да е изключително еднакъв откъм индивидиПървоначално написано от Blab
![]()
хЪх...
човек вижда само това, което е способен да разпознае;
//в моя са ~ 500, но определено не са маса, ако толкова държиш на лични препратки.
Мхм... затова и прекъснах множество връзки. Просто не ми се занимава с боклуци. Имам по-важна работа в този животПървоначално написано от Blab
![]()
хЪх...
Една от най-разискваните теми въобще ...
Един все едно нарочно създаден стереотип за жените. Не казвам, че няма такива ... има ги за съжаление, но не всички ! Никой не може да твърди че всички са еднакви ! Малките пикли , които до скоро са играли с кукли искат да се превърнат в такива. Мама и тате дигат рамене, не всеки родител има възможността да те облече в скъпи дрешки на тези времена, а да започнат работа - за тях е чуждо... И кво остава - оня с големия джип, който ми намигна оня ден.
Смятам че няма човек, който да не иска да има пари в джоба за да може да задоволи нуждите си, каквито и да са те. Но когато има модели на подражание - "Оо Ивана от каква кола слиза на оня клип! И аз искам. " "Оо на Камелия дрешката е много хубава. И аз искам такава. " "Я виж ти Емилия с къв телефон е на този клип. Защо и аз да го нямам ?! " Бих изредила и още, ако се сещах за още "фолк диви" ....
Общо взето темата е ясна - има страхотни момичета, но не биват забелязани, дали защото ходят на конска опашка или носят дънките от колекция 2008 ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Е, то това е ясно, ние затова тръгнахме в леко друга насока. И кой беше там в темата казал за подобни изказвания "90% ала бала" и т.н., да погледнем малко по-отстрани проблема. Но ти даде един добър пример като цяло - чалгата. Естествено, че чалгата развали БългарияПървоначално написано от prettyIdeath
Аз много я хейтвам тази циганска музика.
cranberry696, от този коментар пролича колко задръстена и ограничена си или всичко това, но в мъжки вариант.
хЪх...
Чалгата си музика като всяка друга. Всеки има право на предпочитания какво да слуша и на какво да подражава. Мене ме е яд друго - Тези опитващи се да пеят момичета, не показват нищо друго освен плът, цици.... бедра ... цици.... дупе ...цици ... ЦИЦИ ЦИЦИ ЦИЦИ ....
ужас ........ Както казва един приятел - "Спирам звука и бия чикии !"
Но както и да е , темата не е за музика ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Така е, но малките момиченца се опитват да подражават на тях. Не на някоя еродирана и умна жена. Може да ме нападнете затова, което ще кажа, но такъв пример за тях трябва да са жените в парламента. Защото реално те знаят повече и със знанията си печелят на нашия гръб .и разбират повече отколкото събраните на масата 50 потни и дебели мъже, нагъващи шопска салата с ракия.Първоначално написано от prettyIdeath
хЪх...
Не прав си. Трябва да се подражава на хора с положение, нищо че депутатките не са най-добрия пример за това. Но не можеш им наля акъл в главата.... Пък и в крайна сметка, това не е наш проблем. Да си блъскат главите сами !
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
"Не си прав" искаше да кажешПървоначално написано от prettyIdeath
![]()
Да се оправят. Аз уважавам и ценя момичетата, които знаят какво искат в този живот и които не летят из облаците. Такова е обкръжението ми, също се отнася и за момчетата.
хЪх...
Не става въпрос за музиката и за нейното звучене,а какво тя ни показва...Що примерно не хейтваме рапа,който в повечето пъти звучи супер депресирано,или пък рока.... всеки подражава ... въпроса е какво предлага самата музика... Но както казахте темата не е за музика
Според мен всичко идва от контрола в семейството.
След като идва на власт демокрацията,младите родители имат по големи възможности за реализация,могат да правят кариера и много пари.Пристрастяват се от този факт, а от там времето за семейството намалява.Нормално едно дете,което няма контрол и научава/изучава света от телевизията и интернет да бъде съблазнено от лесните пари и лесния живот
"А щом тя може да хване някой батко когато сложи грим и деколте,значи и аз мога!"Мисля че това е мотото от един определен период насам.Амбицията я има,но някак си изкривена.
Според мен колкото са тези които не струват толкова са и тези които пък стават за нещо,амбициозни са и се стремят да постигнат нещо.
Странно е защо я няма златната среда... да бъдеш красива и привлекателна и в същото време да си знаеш цената и да умееш да не се стремиш към пари и прочие...
Напротив. Исках да кажа - НЕ , ПРАВ СИ : )) В смисъл че няма да те нападам за това което казаПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Така е,но темата беше зададена за жените днес,не за след 10-15 години.Затова коментара ми беше такъв.Първоначално написано от RoSKo0o0
И бтв да съдиш някой само заради един пост,просто ей така без да го познаваш е глупаво,визирам изказването срещу cranberry-то.Просто се въздържай от такива коментари.Това че е изказала мнение и има свое такова,не я прави "задръстена".
Неймлесчо ,яко те е напънал комплекса ,щом чак тема ,в която да се оплакваш си отворил. И ти ,и Роско звучите сякаш някоя ви е резнала и сега се чудите как да си го изкарате. И естествено - най-обичайният предразсъдък - красива и нахакана=курва.
Ето за това говоря. Виждаш ли как слага общ знаменател и казва "абе майната им на жените" ,защото били "боклуци".Първоначално написано от rosko
По-съгласен не мога да бъда. И само да допълня нещо - не само от средата ,но и от самите тях.Първоначално написано от blab
Красиво и надменно момиче НЕ познавам. Никога не ми се е случвало жена да се държи надменно с мен - това може да говори единствено ,че вие си докарвате подобно отношение. Мерете си приказките и току-виж установите ,че всеки може да ви хареса ,стига да го уважавате и да не му лепите разни шаблони...
А колкото до основното в темата ти - не, младите жени са достатъчно интелигентни ,упорити и нахъсани за да пробият сами в живота и да не разчитат на някой богат чичко. И впрочем дори тези ,които би нарекъл "к*рви" заради облеклото или маниерите им са не по-малко интересни и приятни ,стига да не гледаш на тях като на безмозъчни секс кукли ...
Пробвай някой път да поговориш с жена - полезно е. Вярно ,че християните много не ги долюбвате ,ама все пак - 21в е.
Изглежда, че голяма част са такива. Зависи както от характера, така и от обществото, в което живеем (и което толерира и насърчава "Златките"). И в България има доста знаещи, можещи и еманципирани жени, просто те не са основни звезди в медиите (а "Златките" и "Николетите" са). И още нещо - всеки човек би избрал по-лесния и сигурен начин за успех, пред трудностите и непрекъснатата борба с тях.
Welcome to the Jungle...
Ето над това си заслужава да се поразсъждава. Крайностите са ясни, обясненията за тях също.Първоначално написано от catyyyy
И все пак имаме прекалено много предразсъдъци като нация.
Welcome to the Jungle...
Ми човек аз не се определям каква съм и каква не съм,оставям на другите да преценят.Просто ти казвам,че няма как всички да са еднакви (в смисъл лигави,материалистки и т.н.).Същото е и при момчетата.Първоначално написано от Nam3less3
Какво има да се разсъждава,ясно е защо.Филмите,които постоянно набиват това мислене на младите,чалга клиповете,където непрестанно се пее за секс,пари и още секс,пък да не говорим за самите изпълнителки какво демонстрират.ПиАр-а им пък няма да го коментирам...коя къде си показала циците и коя с кого си е легнала.Каква златна среда търсите,като в култ се издига именно това,а децата попиват всичко?Първоначално написано от DarkTemplar
Е, да де... но много бързо щеше да се изчерпа темата. Трябва да погледнем и малко отстрани нещата.Първоначално написано от Sh@d0w
Братле, сега съвсем откровено и искрено ще ти кажа нещо. Никого не съдя по един пост, старая се да не ви обиждам, защото е тъпо, но тя ме обиди - аз я обидих. Не съм такъв по принцип, "trollvam", защото хората тук (част от тях) са много сериозни и се палят лесно и на мен това ми е целта. Надали някой оттук знае нещо от личния ми живот, защото не го излагам на показ. Правя фейкове, за да се забавлявам. Такива точни пичове като теб и "umri" ме радвате, защото вие пишете уравновесени, точни и градивни коментари. Не се старая, а и не искам да бъда себе си в този форум, защото не търся нет слава, не търся сериозност, всичко го правя само и единствено за забавление и убиване на времето. Не знам защо никой не ме разбира. Аз съм "heel", не съм "face"(heel - злодея; face - добрия) харесва ми да съм такъв тук, в живота съм друга личност. Това е!! Със здраве, пич!
Auriss, като казах "боклуци" имах предвид, че не се занимавам с момичета, които:
-изневеряват на приятелите си
-са вулгарни
-надути
Същото се отнася и за момчетата... Не съм казал за жените, че са под общ знаменател... не че не са малоумни всичките де(Shadow - heel + fun)
![]()
хЪх...
Така е. И не са само жените на 20-28, по-малките (мой набор и 1-2 години отгоре) също се стремят към успех, несвързан с положението на краката си.Първоначално написано от Sh@d0w
Да, сериозно - това ли ви е представата за красота? И пак стигаме до клишето красива, но тъпа/злобна/златотърсачка. Около мен е пълно с чаровни и умни момичета, които се стремят към същото като мен - успех, успех, успех.Не мога да разбера къде ги срещаш тия жени. Имам бая широк кръг от познати момичета и една единствена не знам, която да седи с някой заради парите му и да няма амбиции за някаква лична реализация. Сигурно става дума за шикозните кифли на 15-сантиметровите токчета, с късите поли и чалгата на мп3-то. Те обаче не са мнозинство?
Някой каза, че красивите момичета били най-надути и влизали идеално в тая категория на златотърсачки, обикалящи по мутрите... Какво? Аз около гангстерите и богаташите съм виждала само от тия изрусените, с изкуствените цици и дрехите като за семи-нуди плаж. Това ли е вашият еталон за красота? Фейка? Пълно е с толкова много красавици наоколо, които водят съвсем нормален живот, учат, мечтаят, четат и тн. Ония, по които ти съдиш за женският манталитет, са по-скоро изключенията, отколкото правилото. Човек само трябва да тръгне по улицата, да се качи в градския транспорт, за да види поне 10тина хващащи окото момичета, които изобщо не вадят вид на тъпачки, търсещи някой с мангизи.
100% заставам зад това твърдение. Аз се държа надменно с хора, с които не си заслужава да разговарям. С другите съм супер мила, разбираща и помагащаКрасиво и надменно момиче НЕ познавам. Никога не ми се е случвало жена да се държи надменно с мен - това може да говори единствено ,че вие си докарвате подобно отношение. Мерете си приказките и току-виж установите ,че всеки може да ви хареса ,стига да го уважавате и да не му лепите разни шаблони...Точно тоя тип съм, дето на английски му викат likeable - хората ме харесват. И не съм само аз, пълно е с такива момичета.
![]()
Жената е прекрасно и уникално същество. Всяка е уникална по същността си. 4 милиарда жени - 4 индивидуални характера. Без тях животът ми нямаше да бъде същия. Толкова красиви, всяка по своему... особено красиви жени има около паласките. Ох!!![]()
Животът е по-красив с вас момичета, БЪЛГАРСКИ!!! ... момичета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Може би жените са несериозни докато не се влюбят истински в някой. Иначе в останалото време те са способни на всичко за пари, слава и мъж, който да им изпълнява капризите. Разбира се не всички жени са еднакви.. всяка си има свой разбирания за живота и любовта и не всички гледат материалното.. Така че не е нужно да питаш за жените.., защото всеки човек дали жена или мъж си е различен.. !
Красиви жени има около паласките.. това не го разбрах ...Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()