.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Град
    Варна, моретоо :)
    С повече месце
    хЪх...

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..
    оо харесваш момичета с паласки ли..

Град
    Аз харесвам вътрешно хубавите момичета. Фетиши разни.
    хЪх...

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..
    Значи за теб вътрешните паласки като голям, дебел мозак са важнии.. ( имам впредвид умна.. )

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Чалгата че влияе- влияе, но и придавате прекалено голямо значение.За българските жени ли говорим или за българските момичета?Защото колкото по-малки са,толкова по-големи материалистки са.Такова е моето наблюдение,без да слагам общ знаменател говоря за тези,които познавам.Стремят се към пари,скъпи коли и дрешки,за които да им завиждат като някои съвсем ясно осъзнават че това е чиста проба проституция.А защо ги има? Защото има мъже,които са готови да си платят за редовен секс с етикет "връзка".Ако нямаше кой да им купува обечки на булгари и чантички на LV дали щяха да го правят?Не обвинявам мъжете,казвам че процесът е двустранен.Но така е-докато има глупави и продажни момичета ще има такива мъже и докато има паралии,които явно сами за себе си смятат че парите им са най-голямото качество ще има и разгонени тинейджърки,които си отварят краката за някой нов парцал или парфюм.При младите жени нещата стоят малко по-различно.От една страна, нуждите им са по-големи и опрвдани (предполага се,че вече сами трябва да се грижат за себе си и не харчат само по молове и бутици), от друга обаче е още по-жалко,защото са на въздраст в която спокойно могат да работят някъде и сами да изкарват тези пари.По тази тема наистина много може да се изпише,но едва ли има смисъл.Да-хубава дискусия се заформя, не съм видяла нападки както в другите теми,но нито някоя заблудена кифла ще се повлияе от изписаното, нито ще променим нечие мислене.И двата пола са виновни,но мисля че по-голямата грешка е в жените.Разместват ценностите и дори не се срамуват от това.Всеки се стреми към материални облаги, абсолютно всеки. Жалкото е че вместо да се хванат на работа се хващат за нечий полов орган.
    Грешни са ти наблюденията. Вярно е, че има малки овце, които искат да се возят в коли на батковци, но жените не стават материалистки тогава. Стават материалистки след като вече не са под семейния чадър и трябва да се оправят сами в живота. До 18-19 намират първата си любов, след това имат още няколко връзки, и когато работата или университета ги хване за гушата, и видят какво е да си без пари... тогава стават истински материалистки. Не всички, но голяма част.

Разликата между умните и глупавите материалистки е, че умните успяват да увъртят някой богат малоумник и да го прелъжат за брак, а глупавите... не успяват. Лошото е, че колкото и за умен да се имаш, когато не се жениш по любов накрая всичко се прецаква, рано или късно.

Чалгата влияе много повече, отколкото твърдиш, но е нормално, тъй като апартамента си слагам, че ти не спираш да я слушаш. На лицето ти е изписано.

Най-неуспоримият пример е това. Някога някой влизал ли е в бар, в който не се пуска чалга, а е пълно с мутри и щракалки? Няма такъв бар.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Къв бар, мъ. Ти си малку.
    Пълно със щракалки и мутри?
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Студентски град
    No way,
    малкУ с големи възможности, dudeee <3
    И фалшива лична карта. Знам чи ма обичаш.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Студентски град
    nope.
    I love my big brother.
    Разби ми сърцето. Няма да спа цела нощ са...
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Ти остави "umri" ми ходи да сънуваш Джъстин Бийбър....
    хЪх...

Град
    "Чудовище си ти, чудовищно дете
    на престъплението и позора,
    но дебном тебе са родили те,
    далеко и на сатана от взора:
    родили гнъс и срам! При твоя вид
    тях ужас ги превръща в камен зид."
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Жените в България непрекъснато дебелеят. Хранят се с полуконсерванти и напълняването е сто процентово. Що имало по-добре изглеждащи момчета - защото спортуват. Не обичам хора, които не се поддържат - това безцелно седене пред компютъра цял ден или в дискотечката по цяла нощ.

Жената в България не я интересува бъдещето. Тук не става дума за тези, които са над 20... става дума за 93-94 и надолу поколенията. ЗА ЖАЛОСТ познавам и много от тях и всичко е "живей за момента" - такива хора никога не успяват в живота.

Ха-ха-ха.... Ако наричаш българската жена ДЕБЕЛА.... Уау. Живея в Канада и мога да ти кажа, че тук ще им иде да се напъхат в миша дупка (ако не заседнат, де), ако видат колко слаби са българските жени.

И, да ти кажа, в България им пука доста повече за бъдещето. Тук повече от половината ходят на даскало ей т'ка, да се видят с приятели. Зат'ва и повече от половината окапват от университетите.

Тъй че хич не ми се оплаквай от българките. Има много по-зле от нас.

Супер фен Аватара на djipsito
    ^ Съгласна съм. Тук където живея пък ме мислят за анорексичка, понеже все са големи, големи... пращят. Не всички де, ама голяма част. И изобщо не им пука как ходят облечени. Само по клин, впит в дупето, търка тия огромни бутове и оголила пъп.. Или пък с минижуп..
    А училището не знам за кво го имат, много рядко се случва някой да НЕ повтори класа, повечето средно не взимат (или го взимат ама след 20 годишни).

Иначе в някои други отношения.. мога да кажа, че са по-добри от нас.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Някога някой влизал ли е в бар, в който не се пуска чалга, а е пълно с мутри и щракалки?
    Ела в Jim Beam сряда вечер и ще видиш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Ха-ха-ха.... Ако наричаш българската жена ДЕБЕЛА.... Уау. Живея в Канада и мога да ти кажа, че тук ще им иде да се напъхат в миша дупка (ако не заседнат, де), ако видат колко слаби са българските жени.

И, да ти кажа, в България им пука доста повече за бъдещето. Тук повече от половината ходят на даскало ей т'ка, да се видят с приятели. Зат'ва и повече от половината окапват от университетите.

Тъй че хич не ми се оплаквай от българките. Има много по-зле от нас.
    Така е, българките се интересуват за бъдещето си. В даскало по време на часове и междучасия, едни и същи въпроси - "Ще се разбием ли днес на Андреа"
    хЪх...

Град
    Студентски град
    umri, наблюденията са ми съвсем правилни,просто повечето от момичетата на тази въздраст, с които имам някакви отношения са точно такива.Да-чалга слушам.И страшно много и се кефя.Но нали се сещаш,че не толкова музиката влияе колкото облеклото на въпросните певици?А от клиповете могат да се повлияат само изключителни глупави момичета.Така че според мен не чалгата е определящ фактор.А за годините-моите наблюдения са такива-тези на към 20 учат сериозно и искат да са самостоятелни,от 92/3 нагоре повечето които познавам гледат само колата и портфейла на мъжа.
    Не знам колко познати/приятелки имаш на тия години, но аз имам повече, много повече. Основно се гледа колко си красив, известен и най-вече самоуверен, като да имаш кола е един второстепенен плюс. А тия, за които ти говориш и тях ги има, но са много малко. Ясно е, че след 20 половината ще станат такива, но сега им е рано.

Като чалгата няма влияние кажи ми тогава защо най-голямата селения е в чалгата? Защо най-големите боклуци са там? Защо като стане така, че да слушам чалга ми се пие 5 пъти повече отколото като слушам друго, и не само аз? Може да я слушам определени песни и понякога да ходя на чалга, ама по-голяма помия и селения от тва няма. Чалгата гради умствените инвалиди на обществото.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Така е, българките се интересуват за бъдещето си. В даскало по време на часове и междучасия, едни и същи въпроси - "Ще се разбием ли днес на Андреа"
    За какво друго да се вълнуват на 16-17 години?Тъпото е само че от музика не разбират (тая андреЯ с кво удоволствие бих я пребил не е истина)
    Addicted to Addictions

Град
    ^Да, имаш право...

cranberry696, не... я запей нещо
    хЪх...

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от umri

Не знам колко познати/приятелки имаш на тия години, но аз имам повече, много повече. Основно се гледа колко си красив, известен и най-вече самоуверен, като да имаш кола е един второстепенен плюс. А тия, за които ти говориш и тях ги има, но са много малко. Ясно е, че след 20 половината ще станат такива, но сега им е рано.

Като чалгата няма влияние кажи ми тогава защо най-голямата селения е в чалгата? Защо най-големите боклуци са там? Защо като стане така, че да слушам чалга ми се пие 5 пъти повече отколото като слушам друго, и не само аз? Може да я слушам определени песни и понякога да ходя на чалга, ама по-голяма помия и селения от тва няма. Чалгата гради умствените инвалиди на обществото.
    Да,най-вероятно познаваш повече хора на тези години,защото си по-близо до тях,аз говоря за моите познати.Известността и самоувереността идват най-вече от парите (изключенията са малко).Колкото до чалгата- аз си го обяснявам така- мелодията или те кара да се качиш на масата,или те кара да плачеш (образно казано).Това е моето виждане,не знам ти как приемаш нещата,но съм сигурна че чалгата не може да повлияе на човек (бил той и 16 годишен) с ценности и изграден начин на мислене.
    Пак ти казвам-говоря за хората,които аз познавам.
    Смятай само между какви си, щом повечето, които познаваш са такива ... Ценностите, начинът на мислене и характерът се градят до към 30 годишна възраст.

Парите са много малък фактор, много. Прекалено голямо значение им отдаваш. Хората с пари са свикнали всичко да получават по един или друг начин чрез тях. Трябва вашите да са наистина доста богати за да има разлика. Да са ти купили напълно обзаведен апартамент, модерна кола, много джобни, и тн. И ПАК познавам такива, че и по-богати, които не могат да докопат мома.

Съзнанието ти е извратено с тия пари, точно като на повечето хора на около твоята възраст, които познавам, роднини, приятели, познати. Парите притежават теб, а не ти тях. Колкото повече имаш, толкова по-зависим ставаш от тях и губиш истинската си същност и възможности и започваш да разчиташ само на тях за всичко. Наистина се надявам един ден да не съм толкова пристрастен и зависим от тях като толкова много нещастни хора, които са ми близки. Искам аз да контролирам тях, а не те мен, колкото и трудно да е.

Дано да си успяла да погледнеш нещата от моя мироглед. Някои ми казват, че съм идеалист..., но нека.
    Temet Nosce

벨야카

[quote="Nam3less3"]
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    От друга страна, се срещат и ситуации като да се стане майка на 35-40 години, което лично за мен е крайна простотия, която не желая да коментирам.
    Жените в някои области са дискриминирани-университети, работа..Може би просто искат да се докажат пред мъжете, че и те имат малко мозък в главата и не стават само за миене на чинии, готвене и майчинство..Например както за мен, така и за доста мои познати, работата е на място, предхождащо семейството..не е правилно.. осъзнавам, че един ден може да стана майка на 35, но предпочитам да осигуря стабилно финансово децата си, отколкото да раждам на 20 без пари и без жилище...
    No more hopophobia ! Love is love

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Грешката на повечето български жени е именно това, че имат силно развито чувство за самостоятелност и независимост. Няма нищо лошо, дори се възхищавам на жени, които ходят на работа, убиват сами всякакви буболечки, лепят тапети, сменят си гумите на колата сами и прочее, обаче точно тая независимост в един момент идва в повече. Голяма част от жените на известна възраст, които познавам, мрънкат как мъжете им не им помагат с домакинството и децата, пък всъщност те самите се нагърбват съвсем избирателно с всичко и не поверяват нищо на мъжете си, понеже ги мислят за някакви супер безотговорни и некадърни. Основната ми мисъл беше, че нещата могат да вървят паралелно. Можеш да си имаш семейство, както и да градиш някаква кариера. Да, завърши сносно образование, виж това-онова от живота, поживей самостоятелно, нарадвай се на младите си години, но недей да се заливаш с работа и да минаваш с оправданието, че не се нуждаеш от човек до себе си, който да ти дава любов и подкрепа, и че го правиш само и единствено, за да осигуриш някакво сносно бъдеще на децата си. Защото отново - хубаво е да си образована млада жена, да си имаш работа, амбиции, да се развиваш, обаче не само в професионален, ми и в личен аспект. Колкото и уравнения да решаваш, колкото и сметки да правиш, те винаги са без кръчмаря. И парите никога няма да са ти достатъчно, за да отглеждаш дете, защото то си иска непрестанна покупка на храна, обувки, играчки, дрехи, по-късно учебници и прочее. Никога не е супер лесно, обаче е с една идея по-малко трудно, когато има някой до теб, който да ти е опора.

Мега фен Аватара на babity
    ^Това с нямането на време и с кариерата е оправдание само на такива, които нямат нищо сносно наоколо. Ако се мерне "точният" все си намираш време за всичко. Виж, ако не ти оттърва, си намираш хиляди оправдания. Но съм съгласна, че някои жени прекаляват с тяхната независимост.

Мега фен Аватара на Blab
    пайети, брокат, оранжево, врат
    блондор и пари, кеф ти игри

//вдъхновявате ме:Д
    заб: постът ми е пряко по темата, не е офф;

Голям фен Аватара на magita
    А какво ще кажете за темата: Мамините синчета, които разчитат на паричките на тате, защото не може да си уреди девойче или да се оправи в училище или в работа ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от magita
    А какво ще кажете за темата: Мамините синчета, които разчитат на паричките на тате, защото не може да си уреди девойче или да се оправи в училище или в работа ...
    И получават нервни пристъпи, ако колата заяде и се наложи да влязат... •недай си Боже!!!!!!!• в градския транспорт...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от magita
    И получават нервни пристъпи, ако колата заяде и се наложи да влязат... •недай си Боже!!!!!!!• в градския транспорт...
    само не дей с колите, че тука не мога да споря, съчувствам им, защото колите са ми слабост
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си