.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Ще кажа браво уредили са се. И ще си гледам моята паница. А градския транспорт е нещо много гадно, ако имам избор никога не бих го ползвал!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Парите имат мнооого по-голямо значение в случая отколкото ти си мислиш.И със сигурност мога да ти гарантирам и че с повече и с по-малко пари пак щях да съм същия човек,просто с различни дрехи.
    Противоречиш си. Много.

Безсмислено е да се води тоя спор... айде дискусия. Все едно да обясняваш на глух какво е да чуваш.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Сигурно в 80%-90% от случайте сериозните връзки между хората са, когато са в еднакъв или близък финансов/социален клас, със сигурност наличието на пари или качествата за изработването им са изключително важен фактор.
    А и повечето хора сключват брак или живеят на семейни начала заради финансови фактори, парите са важни и за бъдещето(деца, отглеждането им и т.н.).
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Сигурно в 80%-90% от случайте сериозните връзки между хората са, когато са в еднакъв или близък финансов/социален клас, със сигурност наличието на пари или качествата за изработването им са изключително важен фактор.
    А и повечето хора сключват брак или живеят на семейни начала заради финансови фактори, парите са важни и за бъдещето(деца, отглеждането им и т.н.).
    ами ти какво очакваш? не може без пари. в гимназиалната възраст се основават на това, че на хората им е приятно заедно. по-нататък се намесват и други фактори.не можеш да очакваш, че жените няма да се интересуват от финансовото положение на мъжа до тях.

относно поп-фолк манталитета.. чалгата успя да направи нещо, което комунизмът така и не успя - да направи голяма част от хората еднакви. да щракат с пръсти по заведенията и да живеят за петък и събота вечер. чалгата има огромно влияние, въпреки, че влияе по един по-дискретен начин.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Има ги такива, но не мисля, че всички са такива. Това се отнася и до жените и до мъжете. Аз лично не съм от този тип, просто съм твърде свободен характер и никога няма да се лиша от правото да имам избор заради едното удобство. Може никога да не преуспея, но искам да бъда щастлива в тоя живот, баси не знам дали не ми е единствен!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Temet Nosce

벨야카

Re: Манталитетът на българската млада жена.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Какво мислите, вярно ли е, че масово жените тук са несериозни, не знаят какво искат, търсят само някой с пари да им финансира консуматорските възгледи и като цяло нямат амбиция сами да пробият в живота, ами гледат лесния начин(общо взето този, свързан с единственото, което имат - тялото им)?
    Абсолютно прав

Всеки си е различен!! Това, че сте срещали жени, които ви използват заради парите, които се държат несериозно и не знаят какво искат не означава, че всички са такива, нали така..!? Бих казала същото и за мъжете, че са боклуци, които само се възползват, не знаят какво искат и правят, и са ужасно тъпи.., но разбира се ..все от някъде ще се намери накой мааалко по-различен..! Не разбирате ли!?.. мъже, жени, нямат ли поне малко мозък, съвест...естествено, че ще видиш само лошите качества, а още по-лошото е, когато слагаш всички под общ знаменател !! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си