- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- правилна ли е нвд диета
меню:
10ч. 50гр овесени ядки+200гр кисело мляко 2%, 2 белтъка
12ч. 200гр пилешко месо, 200гр зелева салата, 100гр печени картофи, 100гр сирене
15ч. 100гр извара
18ч. 200гр пилешко месо, 50гр извара, зелена салата
БЪЛГАРИЯ НАД СИЧКО !!
И после?След 18:00 ?
някакав плод или ме посаветваите какво да сложаа![]()
БЪЛГАРИЯ НАД СИЧКО !!
Какъв плод бе?Въглехидрати вечер? Сложи още 2 хранения само с протеин/мазнини..Първоначално написано от xiperco0
кам 9 две яйчааа и аз си лягам ранокам 11
БЪЛГАРИЯ НАД СИЧКО !!
Тва че 20гр въглехидрат ,ще му попречат да изгори мазнините е вярно, ама далеч не е от това ,че самите въглехидрати ще станат на адипоза!Първоначално написано от DownloadVirus
Иначе режима сък-ва ! 12ч. е много с тея салати картофи сирена. Само 1 от тях с месото. Храненията поне 6-7 за деня!
Да беТочно след 18:00 ще ми слага въглехидратите
![]()
И да разбирам обаче че яде яко плодове след 18:00
Примерно 3-4 банана 2-3 ябълки плодови салати ,луд въглехидрат![]()
Май не четеш какво ти писах. И аз ям плодове/зеленчуци/ориз в 19. И все пак не надебелявам! Всичко е строго индивидуално според това кога ляга![]()
Е и кво като ядеш плодове и зеленчуци в 19:00 ?Първоначално написано от fatrat
Като си на ВВД сичко си е ок ,като си НВД ,ти си друга история
![]()
Потърси малко за инсулин/кръвна захар/ участието и в горене на мазнини (по-скоро спирането на горенето на мазнини) и ще навържеш нещата![]()
Не съм търсил,НО! Инсулин,кръвна захар,пак ме води до въглехидрат ;d;d;
водите неводите ... никъде не стигаш. Проблема не е във въглехидрата и протеина. В един банан има 70ггр въглехидрат приблизително, обаче не той ще е причината НВД да не работи,а инсулина. Защото високите ниваа на кръвна захар пречат на изгарянето на мазнини! Въглехидрата едва ли ще стане на адипоза. Така ,че не е проблема да яде плодове в 18 ако да речем ляга в 22-23ч. До тогава кръвната захар ще е спаднала достатъчно ниско. Естествено ако пие АЛА може и в 22 да ги яде и в 22:30 да ляга и пак няма да има проблем. Компренде?Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
Как така въглехидрата не е причината да не работи НВД ?? Значи да ям quaker преспокойно така ли? Те няма да ми вдигнат инсулина ,но са въглехидрат..Първоначално написано от fatrat
ами ако става въпрос (дадох малко неуместен пример с банана моя грешка) за 20< въглехидрати едва ли ще стане толкова много адипоза ,че да надебелееш. И повярвай ми quaker муакер квото и да е, инсулин се отделя при всяко ядене, въпроса е,че при въглехидратите е мнгоооооо сложно...
Еми не говоря да надебелеешПървоначално написано от fatrat
Просто си разваляш НВД-то ,поне от морална гледна точка,общо взето,ако съм аз,после няма да мога да спа
![]()
ПП: При водата не се отделя инсулин![]()
казах ядене. В момента си смучеш от пръстите!