.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

И все още ми е в главата ;@

В средата на февруари скъсах с едно момиче - нещо куцаше. Около месец след това бях сигурен, че вече не я харесвам. Но сега е май. Не спирам да й вися на профила във фейсбук, в училище или след него да не спирам да я следя с очи. Когато скъсахме ми казаха, че ми трябват няколко месеца да ми мине. Минаха, но аз още се държа все едно я харесвам. Щом не си пиша с нея по-малко от ден ми става нещо много ... спекано. Опитах да я заместя с друга - не стана. Работота е там, че сега сме добри приятели, аз не съм сигурен дали я харесвам, обичам или още ми "държи влажно".

Та на кратко - не мога напълно да я отнеса към приятели или момичета. А тя очевидно може. Светът пак (не пак, а направо - още) ми се свързва с нея.

Какво да правя: кака да си изясня какво чувствам (!?). Или както казваше тя преди: не са чувства, а внушения.

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Престани да и гледаш профила със фейсбук! Просто щом тръгнеш да го отваряш се спри... Ако ти кажа да не мислиш за нея, ще е излишно! Възможно е и да са внушения, които си си ги набил в главата и не можеш да се отървеш от тях. Опитай се съзнателно да не я следиш със поглед, занимавай се с нещо, отвличай си вниманието колкото да не мислиш толкова за нея. С времето ще видиш как нещата ще се променят
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на djipsito
    Когато другата страна нито приема, нито предава... трябва да се примириш. Аз още не съм се примирила напълно, а всичко беше до края на септември...

Различни чувства, емоции и настроения ме връхлитаха през цялото това време... Сега съм щастлива, рядко се случва да се върна леко назад, иска ми се ПОНЯКОГА да му гледам профила, да говоря с него, ама съм го махнала от скайп, а от ФБ той ме изтри, отначало ми беше гадно, ама сега разбирам, че ми е направил услуга.

Ако искаш да си добре трябва да надвиеш всичко тва, желанията, емоциите... много е трудно, ама е постижимо. Воля ти трябва. И тва е най-доброто решение, когато от другата страна не получаваш АБСОЛЮТНО нищо, освен пълно безразличие. Ужасно е да се опитваш да бъдеш ПОНЕ приятел с някой, който не иска да е с теб... ама в крайна сметка разбираш, че не си струват нито нервите, нито усилията, нищо...

Колелото се върти Аз още чакам да се завърти в моя полза, ама вярвам, че ще стане един ден.
    Ако тва ти помогне по някакав начин ще е добре, понеже не се сещам какво точно да те посъветвам. Ще е тъпо да повтарям неща, които може би вече знаеш- да излизаш, да си намериш хоби и т.н и т.н.

Много се олях с поста...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Постарай се да се отдръпнеш от нея,не й разглеждай профила,не й пиши често в скайп.

Глади пери простирай... аз така се разсейвам,когато не искам да мислпя за някого ... но тъй като си момче не знам какво би трябвало да правиш ... Единствено ти сам знаеш какво те разсейва за да спреш да мислиш за нея... Ако наистина си убеден обаче,че чувства има тогава няма смсл да седиш и да я следиш! Кажи и!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си