.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на mayaaa

Приятели-предатели

Направих една темичка който иска да си опише история в която негов/a приятел/ка го е предал/a.
    Аз в момента съм толкова бясна на една моя френд!!! Вчера ме изложи яко пред момчето което харесвам и днеска направо не знам как ще отида на у-ще !!!

Преместено.
    Extremescream

Град
    Dobrich,Bulgariq
    Ами, аз и едно момиче (да я кръстим А)бяхме скарани много лошо.Тогава с едно момиче (да кажем Б) станахме супер добри приятелки...Б също бе скарана много с А и ми казваше, че никога няма да се сдобри с нея и я ругаеше.Лятото имах работа и не и се обадих 3-4 дни..и на другият ден излизам от нас и те са заедно и излизат на разходка....не можах да повярвам просто.След толкова обиди по нейн адрес....

Град
    вкъщи :D:P
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlqqq
    Ами, аз и едно момиче (да я кръстим А)бяхме скарани много лошо.Тогава с едно момиче (да кажем Б) станахме супер добри приятелки...Б също бе скарана много с А и ми казваше, че никога няма да се сдобри с нея и я ругаеше.Лятото имах работа и не и се обадих 3-4 дни..и на другият ден излизам от нас и те са заедно и излизат на разходка....не можах да повярвам просто.След толкова обиди по нейн адрес....

Подобно нещо ми се е случвало и на мен.BFF-то ми се беше скарала адски жестоко с предната си най-добра приятелка ииии въобще не искаше да чуе за нея.Преди окколо месец някъде ми се разсърди по незнайно каква причина(сигурно някоя пълна глупост подобна на тази за която се бяха скарали с предното й BFF)иии за 2-3 дни двечките "бивши" BFF-та се бяха сдобрили и се опитваха да ми направят нещо гадно но мисля че няма да успеят.
    4alga Never-Metal Forever
    ^__^

Град
    shumen
    Много трудно можеш да имаш истинска приятелка.... за жалост ... на последък всички са лицемерки... Аз и едно момиче от моя клас бяхме уж най - добри пеиятелки обаче едно лято се скарахме и тя сега прави всичко възможно да си върне доверието в мен, ноо това никога няма да стане... вече минаха 1-2 години.... в добри отношения сме, но не и както преди .... сега си имам една най - ДОБРА приятелка, която аз преди не ценях, но си пролича, че тя много държи на мен, както и аз на нея. Тя е по-голяма от мен, но разбрах, че възрастта няма значение. Зависи изцяло от човека.. Така, че mayaaa не се ядосвай няма смисъл, който държи на теб няма никога да те изложи...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да не ти пука.. В днешно време трудно ,много трудно се намират приятели,камо ли истински.. Ще имаш още много такива случки в живота - така,че недей да се тормозиш още от сега..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от venitoy
    Много трудно можеш да имаш истинска приятелка.... за жалост ... на последък всички са лицемерки... Аз и едно момиче от моя клас бяхме уж най - добри пеиятелки обаче едно лято се скарахме и тя сега прави всичко възможно да си върне доверието в мен, ноо това никога няма да стане... вече минаха 1-2 години.... в добри отношения сме, но не и както преди .... сега си имам една най - ДОБРА приятелка, която аз преди не ценях, но си пролича, че тя много държи на мен, както и аз на нея. Тя е по-голяма от мен, но разбрах, че възрастта няма значение. Зависи изцяло от човека.. Така, че mayaaa не се ядосвай няма смисъл, който държи на теб няма никога да те изложи...
    Не знам ама чак имам чувството , че не си от Шумен , както пише, ами си от Русе..същият проблем има и една от моя клас Венелина ..Как така изведнъж чака ни чака ни пред училище и момчето, което я харесва ми се обажда..Аз му казах, че съм пред училище и той дойде на момента.И тая шматка..като разбра, че ухажорът и ще идва..почна да потичва и като го видя на 20метра от нея и направо избяга..После след около 30 минути я видяхме със най-лошата и приятелка.И нещо боботят за нас и аз я питай ко прай тука нали трябвало да се прибира..и тя само :абе кО искъш ут мене ? и ми натика езна пуканка в устата..толкова ми е паднала в очите с лицемерските си истории.. ужас в днешно време да споделиш на някой нещо, и си си наврял таралез в гащите

Дам... наистина повечето приятели се оказват предатели! Та благодапение на тази моя "приятелка" целия клас (включително момчето което харесвам) разбра кой харесвам. Абе... много е гадно! Ся го карам сърдита...

Получих най-голямото приятелство миналата година.

Моята бивша БФФ ми писа по скайп ,,Откъде се взе в нашия клас?,, и други такива.След това излезе от линия.Седях 10 мин. втрещена.След това чух един звук,както като излизам от скайп.На екрана се изписа ,,Непознати Скайп име или парола.Моля,въведете ги отново. ,, .Въведох паролата,но не успях да вляза.Пробвах да вляза и в скайпа на мама(БФФ го имаше) , но не стана.Изключих компютъра.Пробвах пак да го включа,но не успях.На другия ден сутринта мама го занесе на ремонт(тогава учех следобяд) .Като отидох на училище,моята БФФ ми се подсмихна подло и каза ,,В кой сервиз занесе компютъра си?,, .Искаше ми се да я убия,но не го направих.Сега тя пак учи в моя клас,но се държи по-добре с мен.Аз обаче не ѝ вярвам,че не е искала да го направи-познавам хората по постъпките...

Сега имам истинска и вярна БФФ,която също не харесва бившата ми БФФ
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

То кой ли няма такива уж приятели, които в последствие се оказват жестоки предатели. Да и аз съм страдала заради това, но сега си мисля имаше ли смисъл?!

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy

Моята бивша БФФ ми писа по скайп ,,Откъде се взе в нашия клас?,, и други такива.След това излезе от линия.Седях 10 мин. втрещена.След това чух един звук,както като излизам от скайп.На екрана се изписа ,,Непознати Скайп име или парола.Моля,въведете ги отново. ,, .Въведох паролата,но не успях да вляза.Пробвах да вляза и в скайпа на мама(БФФ го имаше) , но не стана.Изключих компютъра.Пробвах пак да го включа,но не успях.На другия ден сутринта мама го занесе на ремонт(тогава учех следобяд) .Като отидох на училище,моята БФФ ми се подсмихна подло и каза ,,В кой сервиз занесе компютъра си?,, .Искаше ми се да я убия,но не го направих.Сега тя пак учи в моя клас,но се държи по-добре с мен.Аз обаче не ѝ вярвам,че не е искала да го направи-познавам хората по постъпките...

Развалила ти е компютъра !!?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Предавали са ме неведнъж, трудно е, но..
    Имаше едни хора, които си мислеха, че могат да ми се качат на главата, хора, които не оценяваха колко бях направила за тях..
    Съвсем наскоро ме предадоха - човек, за когото смятах, че въпреки всичко и всички ще остане мой приятел..

Не се учудвайте, когато някой ви забие нож в гърба. Неизбежно е!

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

За това е много по разумно личните неща да не се споделят, че ся аз яко си изпатих!!!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

И мен "приятелки" са ме предавали, но го преживях. Не трябва да ти пука. Щом са те предали, значи не са били истински приятели.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy

Развалила ти е компютъра !!?
    Да.Че и ремонта не беше много евтин-40 лв.Загубихме с мама всичките файлове-имах стари филми,програми,снимки.Това ме огорчи-не всички хора са такива,за каквито се представят...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    Дам... наистина повечето приятели се оказват предатели! Та благодапение на тази моя "приятелка" целия клас (включително момчето което харесвам) разбра кой харесвам. Абе... много е гадно! Ся го карам сърдита...
    Да не ти пука. Няма нищо лошо в това да харесваш някой Да, тъпо е, че приятелката ти те е предала, но съм сигурна, че ще се намери някога някой, който да предаде и нея.
    Иначе и аз в момента съм скарана с един от най-добрите ми приятели (момче). Преместих се в нов град тази година и той беше единственият, който не повярва на интригите на една мърша от класа и винаги ще съм му благодарна за това. Ама от 2 месеца не спираме да се караме за глупости, понеже и двамата сме хипер избухливи и преди 2 дена пак така и отново ми ги наприказва едни... Че бил искал да се разкарам от класа, дано да ме блъснела кола (!) Такива неща, които аз даже и на шега не бих ги казала. И сега ми се прави на много важен в класа и т.н. И въпреки това продължавам да мисля, че момчетата са много по-добри приятели от момичетата. Поне (от личен опит) дори и да сте скарани не издават тайните ти.
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Предавали са ме, имам 1 истински приятел, от 7 години се познаваме, много опити са имали да ни скарат, ама не става. Имали сме скарвания и други, ама знам че може да ми помогне в трудно време. Всички други за мен са познати.
    П.С Малко се отделих от темата, за което съжалявам..

Град
    пловдив
    [/quote="xxpamzy"][/quote="mayaaa"]Дам... наистина повечето приятели се оказват предатели! Та благодапение на тази моя "приятелка" целия клас (включително момчето което харесвам) разбра кой харесвам. Абе... много е гадно! Ся го карам сърдита...[/quote]

Да не ти пука. Няма нищо лошо в това да харесваш някой Да, тъпо е, че приятелката ти те е предала, но съм сигурна, че ще се намери някога някой, който да предаде и нея.
    Иначе и аз в момента съм скарана с един от най-добрите ми приятели (момче). Преместих се в нов град тази година и той беше единственият, който не повярва на интригите на една мърша от класа и винаги ще съм му благодарна за това. Ама от 2 месеца не спираме да се караме за глупости, понеже и двамата сме хипер избухливи и преди 2 дена пак така и отново ми ги наприказва едни... Че бил искал да се разкарам от класа, дано да ме блъснела кола (!) Такива неща, които аз даже и на шега не бих ги казала. И сега ми се прави на много важен в класа и т.н. И въпреки това продължавам да мисля, че момчетата са много по-добри приятели от момичетата. Поне (от личен опит) дори и да сте скарани не издават тайните ти.[/quote]

аз съм момче и мисля, че за някои неща момичетата са по-добри приятели, а за други момчетата. Иначе и аз нямам истински приятел

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    Всеки в живота си има най-малко по един такъв случай. И на мен ми се е случвало. Не съм първата, няма да съм и последната.
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си