- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лошият герой
Неслучайно избрах това заглавие на темата понеже проблемът ми е свързан с онзи тип момчета, които поради една или друга причина претендират, че нямат сърце и не вярват в любовта...конкретно в моя случай от месец насам имам отношения с едно момче, с което се познаваме от близо година, но доскоро и 2мата имахме връзки и изобщо не сме гледали един на друг по този начин. Та по същество - когато сме заедно той се държи бих казала перфектно, получавам вниманието, което ми е липсвало досега, кара ме да се чувствам страхотно...но същевременно стане ли въпрос за сериозни чувства и отношения сякаш става друг човек. Предполагам, че това се дължи на лошия край на предишната му връзка, която продължи година и в момента е малко на принципа 'лош герой'.
И все пак кое е слабото място на тези момчета? Как да му покажа, че съм различна и нещата биха се получили...в момента той е студент 1ва година, а аз завършвам този месец, така че ни остават още 2 месеца от разстояние, но се виждаме всяка седмица, говорим си всеки ден, но все още не сме уточнили официално 2ка ли сме или не...въпреки че аз далеч не отдавам такова значение на думите, колкото на действията. Но понеже преди съм имала разочарования точно от такъв тип неуточнени отношения, сега ме е страх историята да не се повтори...някакъв съвет как да действам, за да го накарам да погледне по-сериозно на нещата без постоянно да претендира с това, че е безсърдечен и прочие, когато действията му повече от ясно показват колко му е хубаво с мен?![]()
Ми всеки се възтановява известно време след лош край на връзката, не му се обиждай
Има момчета, на които не им пука - непукисти. Изглежда твоят приятел те възприема, като изключение от това правило. Което определено прави нещата за него трудни. Когато си непокист, не ти пука, че връзките понякога тръгват и в лоша посока - влагаш усилия, но не и чуства. Когато момичето (ти) си се оказала нещо сериозно, а не забавление или тренировка се е почувствал натясно. Обърка ли се нещо с теб или меьду вас - веднага рефлектира и върху него. И разбирайки това, той се бори със самия себе си. За лошо момче е трудно да признае пред себе си, че има някой на който държи и че вече не е толкова лошНе мисля, че има за какво да се притесняваш
![]()
^ Опита се да кажеш нещо,ама май не се получи.
Така,значи причините да е по-затворен,не мисля че са защото се прави на "лошо момче".Хаха тая дума като я чуя и ме избива на смях,особенно като става дума за любов,но това е друг въпрос.
Възможните причини да се дистанцира от теб,когато стане дума за по-близки отношения може да са:
-Още не е преживял бившата си,или още изпитва чувства към нея.От поста ти не се разбира дали това е така.Но е твърде вероятно.
-Има те само за приятелка,с която може да разговаря,да споделя и да си прекарва добре.
-Може би си харесва друго момиче.
Не зависимо от причината,като виждаш че не може да си признае или да покаже чувствата си,направи го ти.Признай му какво чувстваш към него и как ти е приятно когато си с него.Хванеш ли го така на тясно,няма как да отклони темата![]()
Съвети? Само ти знаеш какво трябва да се направи. Но ако бях на твое място бих говорила с него, и ако кажа същото "не искам да говорим" тогава кажи значи сме само приятели или нещо такова... *овърти го* и ако наистина те харесва би се съобразил с теб би говорили ...
По-скоро да не си ме разбралПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Възможно е,обаче тая теория за непукистите струва ми се малко издиша.Как го измисли това не знам..не мисля че причината за държанието му е защото не му пука,или пък защото внезапно се е уплашил че му пука не знам и аз не те разбрах,по скоро е една от причините които аз изброих.
Това е значенито да си непукист - да не ти пука особено. А когато от време на време правиш разни глупости, просто, за да провериш колко те бива в дивотиите, може да се каже, че си и лошо момче. Предполагам, момчето, за което се говори е непукист, но попаднал в плен на авторката е започнал малко да се изменя. Причините, които си споменал, също са възможни.
Според мен ситуацията е такава, защото миналата му връзка е приключила зле. Това е може би най-логичното обяснение. Друго е както се споменава в мненията по-горе, че може да те възприема само като приятел. От твоята информация, това се разбира... Но след като ти си по-близо до емоциите му от нас, точно ти би трябвало да знаеш най - добре!
Във всички случаи, недей да му се обиждаш!
Света е нищо без любов.
Ами явно не съм уточнила достатъчно...от месец насам отношенията ни са изцяло повече от приятелски - разговори всеки ден, срещи, интимни отношения и т.н. и всичко дотук е перфектно...притеснява ме единствено фактът, че разговор дали сме 2ка или не, не сме провели...и дори за мен да говорят повече действията, е възможно да се получи разминаване за отсрещната страна, но както казах стане ли въпрос за любов - не конкретно в нашите отношения, тъй като е твърде рано да употребявам тази дума...по принцип - той просто охладнява, може би е просто някакъв вид защита реакция, знам ли![]()
^Е трябваше да започнеш с това.На 99 % съм сигурен че е с теб само заради секса.Какво повече да иска ? Никой не му държи сметка, не дължи обяснение пред никой и си получава секса.Излиза си както му е удобно и му харесва и като му се доебе, идва показва малко "чувства", получава си неговото и който откъдето![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Нямам сърце... няма и любов. Всичко е пари и интереси. ОБОЖАВАМ момчетата, които само сексват момичетатаGO GO BOYS ... един истински мъж трябва да ибйе и да си хвърля семиту в жената... а не някви педераски изпълнения с чувства и добронамереност
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Роско, ще повърна...
По темата... за кво е нужно да си тормозиш главата с такива мисли, вместо да се пуснеш по течението и... квото стане ?
Като се опитваш да говориш с него за сериозни неща много ясно, че ще се дърпа... за какво трябва да говорите, не ми е ясно ? Щом се чувате, пишете, интимни сте и т.н, значи сте заедно... трябва ли да е официално изречено с точните думи ? Не ти ли стигат действията ?
Когато действаш по въпроса и не говориш по него, нещата се получават. Говоря за случая. Той може да не мисли за тези неща, просто да се е пуснал по течението. Да му е приятно, да не се тормози с излишни драми. А ти като отвориш темата директно го връхлита всичко старо и се дърпа... нормално. И аз бих се дръпнала.
Аз не бих отваряла темата, бих действала, освен ако няма някое друго момче към което да имам известен интерес и се колебая кой от двамата да избера...
Давам си шепите, след това ще измия лицето си с това произведение на изкуството!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Аз по принцип имам, но простотиите, които пиша тук (които НЕ СА смешни) на мен са ми смешни. Защо ли? Защото ядох сладко. Когато лактоза попадне в организма ми - бум! Не ми трябва трева или алкохолПървоначално написано от djipsito
![]()
хЪх...
Момчетата след като бъдат наранени се дистанцират един вид..някой стават ''лоши момчета"![]()
други - иронични задници..та питай го и се изяснете
![]()
![]()