.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    HaSk0V0 CiTY

Малко помощ

Зна4и след около 1 седмица с приятелката ми правим 1 година и се 4удя какво да и подаря.Мерси предварително.

Град
    София
    Ако за 1 година не си научил какво харесва, ние ли да ти помогнем
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Сети се сам ! Ако ти кажа плюшено мече - това ли ще и подариш ? Организирай нещо, ако тя не мисли да го празнува, де да знам. Аз това мисля да направя с моя приятел, защото има доста хора които не е виждал скоро време и мисля да ги събера. Вече намерих почти на всичките номерата им
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от prettyIdeath
    Сети се сам ! Ако ти кажа плюшено мече - това ли ще и подариш ? Организирай нещо, ако тя не мисли да го празнува, де да знам. Аз това мисля да направя с моя приятел, защото има доста хора които не е виждал скоро време и мисля да ги събера. Вече намерих почти на всичките номерата им
    То не е рожден ден,че да го организираш с хора ... или аз разбирам нещо грешно...
    Направи нещо, с което да покажеш на момичето си,че значи много за теб!
    Било то подарък вечеря или просто една романтична разходка.Въпроса е да е нещо оригинално,което наистина знаеш,че ще я трогне!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от catyyyy

То не е рожден ден,че да го организираш с хора ... или аз разбирам нещо грешно...
    Направи нещо, с което да покажеш на момичето си,че значи много за теб!
    Било то подарък вечеря или просто една романтична разходка.Въпроса е да е нещо оригинално,което наистина знаеш,че ще я трогне!
    Да, в бързината съм прочела грешно ! Мерси за поправката.
    Но все тая, никой няма да ти бъде полезен. Ти сам трябва да избереш начина по който да я зарадваш. Това е вашият празник ! )
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Заведи я някъде...боже може ли да имаш такова отсъствие на креативна мисъл,щом става въпрос за приятелката ти...

Какво ще кажеш за романтична раходка? Може би до мястото където сте се запознали...
    Света е нищо без любов.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    може ли да имаш такова отсъствие на креативна мисъл,щом става въпрос за приятелката ти...
    Ей това ми се върти из главата всеки път като видя тема "Какво да му/й подаря".

Това са вашите гаджета, бе хора. Ние ли да знаем на какво биха се зарадвали? За моя приятел мога да изброя десетки идеи за изненади и подаръци, но как бих могла да знам твоята какво харесва?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ха-ха ние от къде да знаем?! И тази тема за тук ли е?! Таа относно въпроса може да организираш една приятна вечер с нея и да й подариш примерно албум с ваши снимки. . . Не знам ти си я познаваш най-добре. УСПЕХ!

Мега фен
    И все пак ако не измислиш нищо - бижутата винаги вършат работа. Само да вметна

Град
    Провинцията
    Ти я познаваш най-добре!

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Спретнете си едно мощно купонче някаде и т'ва е другото си го знаеш . УСПЕХ ОТ МЕН
    ESL !!!

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Ами всеки има различен вкус. Някои момичета харесват плюшени играчки, други бижута, а някои просто една вечер с приятеля си. Ти решаваш!

Мега фен Аватара на Hilary_
    за една година ако ти не си я опознал и разбрал какво харесва кой да го знае?? ..

Град
    Los Angeles
    Според мен не трябва да и взимаш плюшено мече ( банално е ) или пък да и вземеш нещо прекалено скъпо .. прекарайте един ден заедно, правете неща които обичате, обичайте се...а относно подаръка ми ние едвали ще ти кажем - за 1 година..за бога би трябвало да знаеш какво харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си