- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ
Зна4и след около 1 седмица с приятелката ми правим 1 година и се 4удя какво да и подаря.Мерси предварително.
Ако за 1 година не си научил какво харесва, ние ли да ти помогнем![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?
Сети се сам ! Ако ти кажа плюшено мече - това ли ще и подариш ? Организирай нещо, ако тя не мисли да го празнува, де да знам. Аз това мисля да направя с моя приятел, защото има доста хора които не е виждал скоро време и мисля да ги събера. Вече намерих почти на всичките номерата им![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
То не е рожден ден,че да го организираш с хора ... или аз разбирам нещо грешно...Първоначално написано от prettyIdeath
Направи нещо, с което да покажеш на момичето си,че значи много за теб!
Било то подарък вечеря или просто една романтична разходка.Въпроса е да е нещо оригинално,което наистина знаеш,че ще я трогне!
Да, в бързината съм прочела грешно ! Мерси за поправката.Първоначално написано от catyyyy
Но все тая, никой няма да ти бъде полезен. Ти сам трябва да избереш начина по който да я зарадваш. Това е вашият празник !)
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Заведи я някъде...боже може ли да имаш такова отсъствие на креативна мисъл,щом става въпрос за приятелката ти...
Какво ще кажеш за романтична раходка? Може би до мястото където сте се запознали...![]()
Света е нищо без любов.
Ей това ми се върти из главата всеки път като видя тема "Какво да му/й подаря".Първоначално написано от Sh@d0w
Това са вашите гаджета, бе хора. Ние ли да знаем на какво биха се зарадвали? За моя приятел мога да изброя десетки идеи за изненади и подаръци, но как бих могла да знам твоята какво харесва?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ха-ха ние от къде да знаем?! И тази тема за тук ли е?! Таа относно въпроса може да организираш една приятна вечер с нея и да й подариш примерно албум с ваши снимки. . . Не знам ти си я познаваш най-добре. УСПЕХ!![]()
И все пак ако не измислиш нищо - бижутата винаги вършат работа. Само да вметна
Спретнете си едно мощно купонче някаде и т'ва е другото си го знаеш. УСПЕХ ОТ МЕН
![]()
ESL !!!
Ами всеки има различен вкус. Някои момичета харесват плюшени играчки, други бижута, а някои просто една вечер с приятеля си. Ти решаваш!![]()
за една година ако ти не си я опознал и разбрал какво харесва кой да го знае?? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен не трябва да и взимаш плюшено мече ( банално е) или пък да и вземеш нещо прекалено скъпо
.. прекарайте един ден заедно, правете неща които обичате, обичайте се...а относно подаръка
ми ние едвали ще ти кажем - за 1 година..за бога би трябвало да знаеш какво харесва